Casio

Casio SGW-1000-1AER - Digital klokke i svart med praktiske funksjoner

Flere visninger

Casio Casio SGW-1000-1AER - Digital klokke i svart med praktiske funksjoner
  • Kode: SGW-1000-1AER
  • Type: Herre
SGW-1000-1AER er en del av serien Casio Collection og er en flott klokke til en sporty hverdag. Klokken er produsert i harpiks og har en gjennomgående farge i sort. Urskiven er digital og utover dette har klokken en rekke funksjoner som stoppeklokke, barometer, termometer, kompass, høydemåler og mange fler. Klokken har en vanntetthet på 10 ATM, hvilket gjør klokken optimal til både hverdag og trening.
Se specifikationerna
Pris kr 2 065

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 1-5 hverdager

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Gratis bytte
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Automatisk LED lys
En lysdiode (light-emitting diode/LED) brukes til å lyse opp klokkens front. Klokken har også en Auto Light Switch som lyser opp displayet når klokken vinkles imot ansiktet.

Hardfør overfor kulde
Selv ved temperaturer ned til -10 °C tar denne klokken ingen skade.

Barometer (260/1100)
En spesiell sensor måler lufttrykket (måleintervall: 260/1100 hPa) og viser dette med symboler på displayet. Det skulle dermed være muligt å gjenkjenne og forutsi værutsikter.

Termometer
En sensor måler temperaturen rundt klokken og viser temperaturen i celsius. Fra -10 °C til +60 °C.

Soloppgang/solnedgang display
Taster du inn din geografiske posisjon kan de lokale tidene for soloppgang og solnedgang vises for enhver dato.

Digitalt kompass
En innebygget retningssensor finner den magnetiske nordpol.

Høydemåler (10 000 meter)
En trykk-sensor registrerer endringer i lufttrykket, og regner om endringene til en estimert høydeposisjon (opptil 10 000 meter).

Høydeøkning
Denne funksjonen oppsummerer hvor mange høydemeter du for eksempel har klatret eller syklet.

Verdensur
De største byene i verden er forhåndsprogrammert i klokken, så ved å velge aktuell by (eller byen nærmest deg i samme tidssone), vil klokken automatisk vise korrekt tid.

Stoppeklokkefunksjon - 1/10 sek. - 1000 timer
Foreløpig tid, mellomtid og sluttid måles ned til 1/10 av et sekunds nøyaktighet. Klokkens målekapasitet er helt opptil 1000 timer!

5 daglige alarmer
Alarmene bruker et lydsignal som minner deg om repeterende hendelser på det fastsatte tidspunktet. Du kan også aktivere et timesignal som markerer hver hele time. Denne modellen har fem uavhengige alarmer som gir fleksible påminnelser om viktige avtaler.

Snooze-funksjon
Du kan sette alarmen på pause, og den vil aktiviseres igjen etter noen få minutter.

Tastelyd kan aktiveres/deaktiveres
Tastelyden kan deaktiveres, slik at skifter mellom enkelte funksjoner ikke avgir lyd. Dette påvirker selvfølgelig ikke innstilte alarmer eller andre timere og påminnelser.

Automatisk kalender
Korrigerer automatisk for måneder med forskjellig lengde, og naturligvis også ved skuddår.

12/24-timers tidsangivelse
Tiden kan angis enten i et 12 timers (med AM og PM) eller tradisjonelt 24 timers format.

Resin urkasse

Resin rem
Naturlig resin er det ideelle materiale for remmer, da materialet er karakterisert ved å være veldig slitesterkt, men samtidig ytterst fleksibelt.

Vannbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassifiset til 10 bar eller 100 meter. Det vil si at klokken kan benyttes når du svømmer. Bemerk dog at meterverdien (100) ikke er lik med tillayt dykkedybde. Verdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og simulerer trykkpåvirkningen i stillstand. Ved aktivitet i vann økes trykkpåvirkningen merkbart, og derfor er dybdemeter klassifiseringen i praksis lavere.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.


Tilleggsinformasjon

Spesifikasjoner

Diameter 54 mm
Tykkelse 15 mm
Lenketype Gummi (passer til håndledd på ca 14-24 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 24 mm
Urverk Digital
Vannbestandighet 10 atm (bad/svømming)
Datovisning Nei
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Sort
Urkassemateriale Resin
Urkassefarge Sort
Urskivefarge LCD/LED
Varenummer SGW-1000-1AER
EAN 4971850035558
Kjønn Herre
Omtale

Casio SGW-1000-1AER - Digital klokke i svart med praktiske funksjoner er 54 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 15 mm.

  Laster inn...