Daniel Wellington

Daniel Wellington Classic Sheffield Dameklokke, Rosé gull, 36mm

Flere visninger

Daniel Wellington Daniel Wellington Classic Sheffield Dameklokke, Rosé gull, 36mm
  • Kode: ADW00100036
  • Type: Dame
Daniel Wellington Classic Sheffield er en minimalistisk dameklokke med enkle detaljer. Klokken har en sort skinnreim med en urkasse i rosegull. Urkassens bredde er på 36 mm, og den er kun 5 mm tykk, noe som gjør klokken veldig feminin. Det klassiske designet gjør at klokken kan brukes til enhver anledning og til et hvert antrekk. Det er også mulig å bytte reim, slik at du kan variere utseende på klokken.
Se specifikationerna
Pris kr 1 549,00

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 2-6 hverdager

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Gratis bytte
Prisgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret Daniel Wellington forhandler
Vi er utpekt som autorisert forhandler av Daniel Wellington klokker. Dette innebærer offisiell service og garanti, samt en trygghet om at klokken du kjøper gjennom vår nettbutikk er ekte.

Skinnrem
Klokkens rem er av skinn.

Tynn urkasse
Denne klokken er produsert med veldig tynn urkasse, hvilket gir den et flott og eksklusivt uttrykk. Den lave profilen gjør den også velegnet til for eksempel skjorter og annet tettsittende tøy.

Mineralglass
Det slitesterke mineralglasset beskytter mot riper og støt.

Vannbeskyttende: 30 meter (3 bar)
Klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken kan tåle regn og vanndråper, men ut over det bør klokken ikke benyttes i forbindelse med vann. Meterverdien (30) er ikke et uttryk for tillatt dykkedybde i vann, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller i dusjen. Verdien 3 atm (30 meter) refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), som simulerer trykkpåvirkningen ved 30 meters dybde i stillstand. Ved bevegelse i vann økes trykkpåvirkningen markant, og derfor kan klokken kun klare begrenset kontakt med vann.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.


Tilleggsinformasjon

Spesifikasjoner

Diameter 36 mm
Tykkelse 5 mm
Lenketype Skinn (passer til håndledd på ca 12-20 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 18
Glass Mineral
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 3 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Nei
Låstype Spenne
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Rosegull
Urskivefarge Hvit
Varenummer ADW00100036
EAN 7350068240409
Kjønn Dame
Omtale

Daniel Wellington Classic Sheffield Dameklokke, Rosé gull, 36mm er 36 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 5 mm.

  Laster inn...