Gant

Gant Park Hill II - Herreklokke med hvit urskive og reim i brunt lær

Flere visninger

Gant Gant Park Hill II - Herreklokke med hvit urskive og reim i brunt lær
  • Kode: AW10842
  • Type: Herre
Park Hill II-modellen fra GANT gir deg et moderne samt klassisk look. Klokken har en tidløs utforming med den enkle hvite urskiven som supplementeres med den brune lærreimen. Dette analoge herreuret gir deg en karakteristisk sirkelformet datovisning som er plassert i høyre side. Klokken er utformet i rustfritt stål, og urskiven beskyttes av et sterkt mineralglass.
Se specifikationerna
Pris kr 1 985

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 1-5 hverdager

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Gratis bytte
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Skinnrem
Klokkens rem er av skinn.

Mineralglass
Det slitesterke mineralglasset beskytter mot riper og støt.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Vannbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassifisert til 5 bar eller 50 meter. Det vil si at klokken kan klare berøring med vann, men er ikke fullstendig vannavvisende, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller lignende. Meterverdien (50) er altså ikke et uttrykk for tillatt dykkedybde i vann. Verdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og henviser til trykkpåvirkningen som tilsvarer 50 meters dybde i stillstand. Da man ved bevegelse i vann øker trykkbelastningen er den vannbeskyttende grense altså vrsentlig mindre enn 50 meter.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.


Tilleggsinformasjon

Spesifikasjoner

Diameter 43 mm
Tykkelse 8 mm
Lenketype Skinn (passer til håndledd på ca 14-22 cm i omkrets)
Glass Mineral
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 5 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Nei
Låstype Spenne
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Sølv
Urskivefarge Hvit
Varenummer AW10842
EAN 7340015320599
Kjønn Herre
Omtale

Gant Park Hill II - Herreklokke med hvit urskive og reim i brunt lær er 43 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

  Laster inn...