Hvorfor handle hos oss?

Vi synes selv at det finnes flere gode grunner til hvorfor du skal kjøpe deg en ny klokke nettopp her hos oss på Klokkegiganten.no. Hvis du ennå ikke er overbevist av vårt store utvalg og våre gode priser, kan du lese litt mer om noen av fordelene du får når du handler hos oss her på denne siden.


365 dagers full returrett

Når du kjøper en klokke fra Klokkegiganten.no har du alltid har 365 dager på å bestemme deg for om produktet lever opp til dine forventninger. Dersom du vil ha pengene tilbake eller om du vil bytte til en annen vare, kan dette ordnes raskt og uten noen form for skjulte kostnader så lenge du returnerer produktet i samme stand som da du mottok det.

Hurtig levering

Vi har en leveringstid på 2-4 dager litt avhengig av hvor du befinner deg i landet. Alle lagervarer som bestilles hentes av posten og sendes på mandager, onsdager og fredager. Dersom du bestiller innen kl 11 så sender vi varen samme dag på våre forsendelsesdager. Du kan se gjeldende lagerstatus på våre produkter ved å klikke deg inn på den enkelte varen.

Gratis bytte

Vi bytter med et smil her på Klokkegiganten.no og dersom du velger å bytte til en annen vare så betaler vi frakten for den - dette gjelder både portoen til returforsendelsen og for varen du bytter til. Varebytte håndteres enkelt og greit ved hjelp av vårt retursystem. Det eneste du behøver for å opprette en retursak er ditt kundenummer, samt ordre- eller fakturanummer.

Minimum to års garanti

Klokkegiganten.no tilbyr alltid to-års garanti på alle våre produkter. Du kan se hvor lenge garantien er gyldig for et bestemt produkt ved å klikke deg inn på varen.

Gratis frakt på alle ordrer

Her på Klokkegiganten.no gir vi deg gratis frakt på forsendelsen, uansett pris, størrelse og mengde. Alt du som kunde skal betale for er selve varen.


X

Motta våre nyhetsbrev

Register