Laster inn...

Tommy Hilfiger Keagan 1791293 - RIP

Før pris kr 2 899
Tommy Hilfiger
Utsolgt
Klokken produseres ikke lenger
Denne spennende herreklokken er designet av den verdensberømte Tommy Hilfiger og er en del av Tommy Hilfiger herrekolleksjonen. Du kan forvente en nyprodusert og ekte Tommy Hilfiger klokke hvis du handler i vår nettbutikk fordi vi er utpekt som autorisert forhandler av merket. Alle våre Tommy Hilfiger klokker blir sendt i offisiell gaveeske og med stemplet garantibevis.

Produkt lagt i handlekurven!

Produktbeskrivelse

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Åpen urkasse
Urkassen er konstruert med åpninger, så man kan se direkte inn på klokkens mekanikk. Åpningene er beskyttede av glass.

Ukedag- og datovisning
Den aktuelle dato og ukedag kan man se på klokkens urskive.

24-timers ekstra urskive
Tiden angis i et 24 timers format på en mindre skive i klokkens sentrum.

Rustfri stållenke
Hardfør, langtidsholdbar og elegant. Klokkens lenke av rustfritt stål gir den et klassisk kvalitetsuttrykk.

Urkassen er laget av solid rustfritt stål

Mineralglass
Det mest brukte glasset på klokker idag. Om glasset treffer en spiss kant eller noe hardt, så vil det kunne få riper i seg.

Vannbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassifisert til 5 bar eller 50 meter. Det vil si at klokken kan klare lett berøring med vann, men er ikke fullstendig vannavvisende, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller lignende. Meterverdien (50) er altså ikke et uttrykk for tillatt dykkedybde i vann. Verdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og henviser til trykkpåvirkningen som tilsvarer 50 meters dybde i stillstand. Da man ved bevegelse i vann øker trykkbelastningen er den vannbeskyttende grense altså vesentlig mindre enn 50 meter. Og produktet tåler ikke mere vann enn lett vannsprut/regn.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Merk: For dette produkter medfølger det ikke manual på norsk, men manual på engelsk kan lastes ned online eller er vedlagt i esken.


Produktomtaler
Levering

Vi har i dag følgende leveringsalternativer på Klokkegiganten.no:

Leveringsmetoder Norge Pris
Vi velger den billigste fraktmetode – 8-15 hverdager 59 kr
Pakke i postkassen – 7-14 hverdager 69 kr
Pakke i postkassen/Pose på døren – 7-14 hverdager 79 kr
Rask forsendelse levert på døren / Nærmeste utleveringssted - 1-5 hverdager (UPS/Bring) 95 kr
Servicepakke til nærmeste postkontor/pakkeboks – 5-10 hverdager (Bring) 99 kr
Bedriftspakke ekspress - Levert på døren / til nærmeste utleveringssted - 1-4 hverdager (UPS/Bring) 129 kr

Merk: Dette er den estimerte leveringstiden fra fraktselskapene, og ikke en garantert leveringstid.

Spesifikasjoner
Spesifikasjoner
Diameter44 mm
Tykkelse9 mm
Varenummer1791293
EAN7613272215572
MerkeTommy Hilfiger
KjønnHerreklokker
LenketypeRustfritt stål - ledd m/pin
Lenke/rem fargeSølv
Rem/lenke bredde22 mm
Lenke/rem lengde14-22 cm
LåstypeFoldelås
UrkassematerialeRustfritt stål
UrkassefargeSølv
UrskivefargeBlå, Marineblå
GlassMineral
Vannbestandighet5 atm (vannsprut/regn)
UrverkKvarts
Størrelsesguide


Hvordan måles klokkens størrelse?
Diameteren
Vi bruker utrykket diameteren,som er bredden av urkassen målt fra venstre til høyre. Bemerk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å innstille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere ved å ikke medregne kronen som en del av bredden.

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller høyden på klokken i profil - er angitt med å måle klokken fra topp til bunn som illustrert under. Til sammenligning er en norsk 5-krone mynt 2 millimeter tykk.
Man definerer normalt klokkene ut fra disse tall::
Tynn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

Verktøy og vedlikehold

For å justere størrelsen på klokke med lenke, så får du en stor rabatt på disse verktøyene om du kjøper en klokke samtidig: Lenkeverktøy til å justere lenke og Til å bytte klokke rem/stift for å ta av eller bytte remmen på klokken din.

Hvis du vil fjerne riper på metall-lenker, så må du bare kjøpe: Poleringsklut til polering av klokker og smykker - Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth.(polere lenke og urkassen). Skulle du være veldig uheldig og få riper i glasset på klokken din, så gjør virkelig denne underverker: Beco Polywatch til fjerning av riper på klokkeglass - Til Plast - Akryl - Hesalitt og Pleksi glass.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår