Triwa

Triwa Sort of Black Gold Chrono - Gullfarget klokke med svarte visere

Triwa Triwa Sort of Black Gold Chrono - Gullfarget klokke med svarte visere
  • Kode: ALCST109ME021313
  • Type: Dame, Herre
Triwa har utviklet en unik klokkeserie som består av en gullfarget urkasse og 2 reimer som man selv kan velge hvilken farge som passer best til humøret. Urkassen er laget i rustfritt stål og reimene i ekte organisk lær. Urskiven prydes av 2 kronografer og en enkel datovisning. Denne modellen gir deg 2 klokker i ett, og er perfekt til deg som setter pris på klassisk design og god kvalitet.
Se specifikationerna
Pris kr 2 995

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 1-5 hverdager

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Gratis bytte
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Kronograf
Brukes til å måle et tidsintervall (stoppeklokke). Typisk konstruert som mindre urskiver i klokkens sentrum. Det internasjonale ordet er Chronograph.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Vannbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassifiset til 10 bar eller 100 meter. Det vil si at klokken kan benyttes når du svømmer. Bemerk dog at meterverdien (100) ikke er lik med tillayt dykkedybde. Verdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og simulerer trykkpåvirkningen i stillstand. Ved aktivitet i vann økes trykkpåvirkningen merkbart, og derfor er dybdemeter klassifiseringen i praksis lavere.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Skruekrone
Motvirker vann fra å trenge inn i klokken. For å stille inn klokken skal kronen skrus opp, hvorpå klokken kan justeres.

Mineralglass
Det slitesterke mineralglasset beskytter mot riper og støt.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Mesh lenke i rustfritt stål

Justerbar låsemekanisme
Klokken har justerbar låsemekanisme som kan regulere til ønsket posisjon på lenken. Låsens posisjon kan enkelt innstilles, og kan dermed passe nesten alle størrelser av håndledd


Tilleggsinformasjon

Spesifikasjoner

Diameter 38 mm
Tykkelse 9 mm
Lenketype Rustfritt stål (passer til håndledd på ca 10-24 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 20 mm
Glass Mineral
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 10 atm (bad/svømming)
Datovisning Nei
Låstype Glidelås
Lenke/rem farge Gull
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Gull
Urskivefarge Gull
Varenummer ALCST109ME021313
EAN 7350056803579
Kjønn Dame, Herre
Omtale

Triwa Sort of Black Gold Chrono - Gullfarget klokke med svarte visere er 38 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 9 mm.

  Laster inn...