Populære klokker

Våre mest populære nyheter

Klokker fra Klokkegiganten.no

Velkommen til Klokkegiganten! Her kan du finne noen av markedets mest populære merker til en svært konkurransedyktig pris. Klokkegiganten.no har som visjon å være et mye bedre alternativ til de fysiske klokke-butikkene, uten å gi avkall på hverken kvalitet eller service. Felles for alle våre varer er at de leveres direkte fra de anerkjente merkevarene, samtidig som du mye bedre handelsvilkår enn du får i en vanlig butikk.Og vi har et ekstremt mye større utvalg enn en fysisk butikk har mulighet til. Idag har vi over 70 merker, og godt over 5000 modeller på eget lager, klare til å leveres hurtig.

Vi vet at trygghet er viktig når du handler på nettet og derfor kan vi tilby deg hele 365 dagers angre- og bytterett! Dersom du ikke er fornøyd med varen, kan du enkelt og kostnadsfritt bytte den med en annen i et helt år. Dessuten kan vi tilby deg 2 års garanti og gratis frakt ved ordre over 1000 kr. Vi er norsk registrert firma, så alle priser er inkludert norsk moms, og det kommer ikke toll eller andre ekstra kostnader når du bestiller hos oss.

På siden finner du alt fra klassiske og tidløse Seiko klokker, til designer merker som Hugo Boss, Tommy Hilfiger og Arne Jacobsen. Samtidig har vi et av Norges største utvalg i blant annet Casio klokker og Skagen klokker, og vi oppdaterer jevnlig vår nettbutikk med nye modeller og merker. Finn din favoritt i vårt brede utvalg av kvalitetsklokker og få samme behandling og service som når du handler i din lokale klokkebutikk. Nettbutikken har åpen døgnet rundt og du kan handle akkurat når det passer deg. Vår kundeservice med flere års erfaring er alltid tilgjengelig på e-post eller Facebook dersom det er noe du lurer på.
Du kan lese mere og se en kort video om oss på vår om oss side.

  Laster inn...