Barneklokker til jenter og gutter

Hva er klokka? Den rette barneklokken gjør det gøy å lære seg klokka

Som barn er det gøy å lære seg nye og spennende ting – det gjelder også klokka. Med vårt store utvalg av klokker til barn og unge, har du alle forutsetninger til å lære barnet ditt klokka på en gøy og smart måte. Dersom barnet ditt ønsker seg et spesielt merke, kan du enkelt søke direkte på klokker fra dette merket ved å bruke filteret nedenfor, for eksempel “Merker: Poco Loco”. Dersom barnet ditt er glad i en spesifikk farge eller skal kunne bruke klokken i sport eller under svømming o.l., kan du også søke de riktige klokkene frem ved å kombinere vårt filters muligheter som “Vannbeskyttelse: 10 atm (Bad/Svømming)”, “Klokkeskivefarge: Hvit” også videre.

La oss hjelpe deg med å finne den riktige klokken til barnet ditt

I det store utvalget av barneklokker kan det være en utfordring å velge den klokka som passer barnet ditt best.

Er du usikker på hvilken type klokke du bør kjøpe til barnet ditt, er du alltid meget velkommen til å kontakte oss direkte – så guider vi deg til den perfekte løsningen.

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 125

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Fibex Titanium - Allergivennlige barneklokker

Hos Klokkegiganten.no er vi offiesielle forhandlere av det fantastiske merket Fibex, som produserer allergivennlige klokker til barn. Alle klokkene fra merket er produsert i det allergivennlige materialet titanium, slik at du ikke trenger å bekymre deg over nikkelallergi! I tillegg, er klokkene designet til at barnet ditt kan bruke de under aktiviteter som sport, svømning og mer, da de er vanntette ned til 10 ATM, og har en lekker silikon rem, som er super komfortabel.

Klokkene har et enkelt design, i både diskrete og oppsiktsvekkende farger, slik at du kan forsikre deg om at barnet ditt får en klokke i en farge de er glad i. Dersom du vil vite mere om merket kan du lese om det her Fibex eller kontakte oss direkte dersom du har noen spørsmål.

Fibex Titanium

Ønsker du å lese mer om det allergivennlige materialet titanium i klokker og hva du skal være oppmerksom på dersom du eller barnet ditt er overfølsomme overfor metal, kan vi klart anbefale en barneklokke i titanium

Fibex digital-klokke til Barn

En Fibex digital-klokke er den perfekte digital-klokken til barn. Klokkene har en lekker silikonrem som er behagelig å ha på. Dette er kombinert med en god konstruksjon av klokkene, for eksempel det at de er vanntette ned til 10 ATM, som vil si, at de kan tåle at man har dem på mens man bader eller mens man svømmer. Fibex digital-klokkene har en daglig alarm, og de kommer i to design, med mange forskellige fargekombinasjoner, slik at du kan være helt sikker på at det er denne klokken som er den riktige digital-klokken for barnet ditt.

Klokkene kan skifte mellom 12 timers visning (AM/PM) og 24 timers visning, slik at barnet ditt kan lære seg klokka, slik du ønsker det skal. I tillegg til de vanlige egenskapene har denne klokken en smart stoppeklokke, datovisning og en lysfunksjon, slik at du kan lyse opp klokkens skjerm.

Fibex Digitalure

Fibex digital-klokker er de digital-klokkene vi anbefaler til barn. Klokkene har en god holdbarhet, og de selges til en god pris. Mer verdi for pengene finner du ikke hos andre merker eller forhandlere. Hvis du har noen spørsmål eller behov for veiledning, kan du alltid henvende deg til oss her.

Lego - Barneklokker til lek og lære

Vi har et bredt utvalg av de kule og morsomme Lego klokker til barn. Lego klokkene gjør det mulig for barnet ditt å lære klokka på en enda morsommere måte! Alle Lego klokker er nemlig utstyrt med en lego figur, som kan gjenkjennes fra lego universet, så de alltid kan ha deres favoritt helt eller heltinne med seg på håndleddet. Leddene til Lego klokkene “klikkes” enkelt og raskt av og på, slik at de passer til omkretsen av barnets håndledd, som samtidig muliggjør for deg og barnet ditt å kombinere leddene i kule og morsomme fargekombinasjoner.

Har du noen spørsmål om Lego klokkene, er du alltid meget velkommen til å kontakte oss direkte  

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 125

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Kjøp barne-klokken online - og få med alle fordelene av onlinekjøpet ditt 

Når du kjøper en klokke for barn online hos Klokkegiganten, får du det største utvalget og en lang rekke andre fordeler:

 • GRATIS frakt ved kjøp for 1000 kroner
 • Lynrask levering (typisk 1-5 dager)
 • 365 Dager åpent kjøp
 • Vi har alltid klokkene på lager
 • Gratis bytteservice
 • Vi gir minst 2 års full garanti
  Laster inn...