Bulova

Bulova Precisionist 96B259

Flere visninger

Bulova Bulova Precisionist 96B259
Kode: 96B259
Tilgjengelighet: Utsolgt
Type: Herre
Leveringstid: Ukjent

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Denne ekstraordinære klokken er designet og produsert av det tradisjonsrike merket Bulova og er en del av deres innovative Bulova Precisionist kolleksjon. Precisionist-klokkene er verdens mest presise kvartsur.

Klokkegiganten.no er valgt ut som offisiell forhandler av Bulova klokker. Du mottar derfor en nyprodusert og ekte Bulova-klokke med offisiell service og garantibevis om du handler i nettbutikken vår.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 7 795 Spar 28%

Spesialpris kr 5 595

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Ekstrem presisjon
Denne klokken har åtte ganger så mange vibrasjoner som et tradisjonelt kvartsur (262,144kHz), noe som betyr at der et standard kvartsur kan miste opptil 15 sekunder presisjon i uken vil denne klokken kun miste opptil 10 sekunder i året!

Glidende sekundviser
På grunn av urverkets helt unike konstruksjon har ikke sekundviseren den hakkete bevegelsen som et standard kvartsur har. Sekundviseren på denne klokken har derimot en flott, glidende bevegelse. En effekt man normalt kun ser på eksklusive automatiske klokker.

1/1000 sek. stoppeklokke
Klokken har ekstraordinære måleegenskaper til en analog klokke å være. Den er i stand til å gjøre tidsmålinger ned til 1/1000 av et sekunds nøyaktighet.

Kronograf
Brukes til å måle et tidsintervall (stoppeklokke). Typisk konstruert som mindre urskiver i klokkens sentrum. Det internasjonale ordet er Chronograph.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Selvlysende belegg
Et selvlysende belegg gir en lengre opplysende effekt i mørket. Krever kun ganske kort tids eksponering overfor lys for å muliggjøre denne effekt. Er typisk viserne og noen ganger timemarkeringerne som er selvlysende i mørket.

Vannbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassifiset til 10 bar eller 100 meter. Det vil si at klokken kan benyttes når du svømmer. Bemerk dog at meterverdien (100) ikke er lik med tillayt dykkedybde. Verdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og simulerer trykkpåvirkningen i stillstand. Ved aktivitet i vann økes trykkpåvirkningen merkbart, og derfor er dybdemeter klassifiseringen i praksis lavere.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Skinnrem
Klokkens rem er av skinn.

Mineralglass
Det mest brukte glasset på klokker idag. Om glasset treffer en spiss kant eller noe hardt, så vil det kunne få riper i seg.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.


Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 44 mm
Tykkelse 14 mm
Lenketype Skinn (passer til håndledd på ca 15-24 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 22 mm
Glass Mineral
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 10 atm (bad/svømming)
Datovisning Ja
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Sort
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Sølv
Urskivefarge Sort
Merke Bulova
Varenummer 96B259
EAN 7613077542019
Kjønn Herre
Omtale

Bulova Precisionist 96B259 er 44 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 14 mm.

  Laster inn...