Dameklokker - Elegante, sofistikerte og moderne klokker for kvinner

Hos Klokkegiganten har vi et skjønt og stort utvalg av klokker og merker til kvinner. Du kan enkelt tilpasse ditt søk til nettopp det du leter etter, ved å bruke filteret på venstre side (eller gjemt på mobilen). For eksempel, søker du etter klokker til kvinner fra et bestemt merke, bruk da;Merker: Fossil”. Er du på utkikk etter et spesifikt utseende, søk i så fall på den ønskede kombinasjonen i filteret, som for eksempel “Lenketype: Rustfritt stål”, “Klokkeskivefarge: Champagne”, “Urkassefarge: Blå” og så videre. Merk at klokkene klassifisert som “unisex”, ikke vises under dameklokker. Ønsker du derfor å se vårt fullt utvalg, kan du klikke her istedenfor.

Velg mellom de nyeste dameklokkene 

Som både vesker og sko, er en klokke et av de viktigste og mest åpenbare av tilbehør du kan ta med deg. En klokke har på samme måte som en veske eller et par sko en evne til å uttrykke en stor del av en kvinnens identitet. Dette betyr også, at riktig mange kvinner i dag har mer enn bare en klokke liggende i skuffen. Dette er fordi det ofte er avhengig av om de skal bruke en klokke i hverdagen eller til mer formelle begivenheter som fester og andre spesielle begivenheter.

Felles for alle dameklokker er dog at de skal være minimalistiske og feminine, noe du finner her hos oss. Vårt utvalg er som nevnt sammensatt av en lang rekke av verdens mest kjente merker.

Noen av våre mest populære merker inkluderer blant annet:

Klokkegiganten er ekte klokker til faste lave priser 

Hos Klokkegiganten ønsker vi alltid å gi alle våre kunder det beste utvalget av klokker til de beste prisene. Derfor arbeider vi alltid med å ha det beste utvalget på markedet. Dameklokke-moten skifter raskt, og derfor arbeider vi alltid for å få tak i de siste nye modellene på hyllene før alle andre. I tillegg kan du alltid være sikker på å gjøre en god handel, når du handler hos oss. Dette skyldes blant annet alle de fordelene du får når du kjøper en klokke hos oss, og som er inkludert i prisen!

Vi tilbyr alltid klokker til faste lave priser. Sist, men ikke minst, så er vi også meget stolte av å være autorisert forhandlere av alle våre merker. Som autorisert forhandler kan du som kunde være 100% trygg på vår forretning. Da vi er en autorisert forhandler, er du alltid garantert å motta en original klokke med tilhørende garanti– uansett hvilket merke du er på utkikk etter.

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 1010

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Inspirasjon: Feminint og elegant design med Festina

Hos Festina finner du et stort utvalg av elegante og feminine klokker til kvinner. Merket har en lang og rik historie innenfor klokker og klokkedesign, en historie som går helt tilbake til 1984 i Sveits. Med flere tiår erfaring, er det ikke så rart at Festina i dag er et av de mest kjente og respekterte klokkemerkene. Dette er også årsaken til at Festina har vært i stand til å spesialisere seg, i blant annet å designe fantastiske klokker til kvinner, med masser av skjønne og unike detaljer.

Festina Dameklokker

Dette ses gjennom de mange utrolige dameklokkene, som kombinerer vakre farger, former og materialer, for å gi hver model et helt unikt utseende. Dette er også en av årsakene til, at Festina har inngått et samarbeid med merket Swarovski, som er kjent for sine unike og patenterte krystaller av samme navn. Dette samarbeidet har resultert i Festinas Swarovski kolleksjoner, hvor hver klokke er utsmykket med disse fantastiske krystallene. Er du derfor på utkikk etter en feminin klokke med vakre og elegante detaljer, bør du helt sikkert ta et nærmere kikk på Festina klokker til kvinner.

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 1010

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Få nyheter om eksklusive tilbud direkte til innboksen din

Dersom du ikke ønsker å gå glipp av alle våre beste tilbud, skriv deg opp på vårt nyhetsbrev. Vi har løpende eksklusive tilbud og ikke minst masser av spennende nyheter angående de nyeste merkene og modellene. Vi trekker lodd hver måned om et gavekort på 2000 kr. Trykk her for å melde deg på nyhetsbrevet.

  Laster inn...