Fossil

Fossil Q Grant Hybrid Smartwatch FTW1122 - RIP

Flere visninger

Fossil Fossil Q Grant Hybrid Smartwatch FTW1122 - RIP
  • Kode: FTW1122
  • Type: Herre
Denne klokken er produsert av Fossil og er en del av deres Fossil Q Smartwatch Hybrid-kolleksjon. Hybrid-kolleksjonen henvender seg til folk som ønsker smart teknologi, men et klassisk design på sitt armbåndsur.

Klokkegiganten.no er utvalgt som offisiel forhandler av Fossil klokker. Det gir deg sikkerhet for at din kjøpte klokke er 100% original og kvalitetstestet.
Se spesifikasjoner
Pris kr 1 855
Klokken produseres ikke lenger

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Smartwatch Hybrid
Klokken er et klassisk armbåndsur utstyrt med Smartwatch-teknologi som lar deg koble klokken til mobiltelefonen din via Bluetooth.

Aktivitetsmåling
Klokkens aktivitetsmåler kan holde styr på hvor mange skritt du går i løpet av dagen, hvor lang distanse du har beveget deg, samt hvor mange kalorier du har forbrent. Samtidig kan du for eksempel sette opp daglige eller ukentlig mål for hvor mange skritt eller kalorier du skal gå/forbrenne, og klokken vil automatisk fortelle deg når målet er nådd.

Søvnmåler
Sover du med klokken på kan den automatisk måle når du sovner, hvor lenge du har sovet, samt andelene av lett/tung søvn i løpet av en natt.

Fossil Q App
Via Fossil Q appen kan du integrere klokken din med telefonen din ytterligere, noe som for eksempel lar klokken vibrere hver gang du får en e-post, tekstmelding eller varsel på sosiale medier. Det er også mulig å sette alarmer, styre kameraet på telefonen, musikk og å få telefonen din til å ringe om du er usikker på hvor du har lagt den fra deg.

Kompatibel med Android OS 5.0+, iPhone iOS 9.0+. Batterilevetid er cirka seks måneder.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Skinnrem
Klokkens rem er av skinn.

Selvlysende belegg
Et selvlysende belegg gir en lengre opplysende effekt i mørket. Krever kun ganske kort tids eksponering overfor lys for å muliggjøre denne effekt. Er typisk viserne og noen ganger timemarkeringerne som er selvlysende i mørket.

Vannbeskyttende: 30 meter (3 bar)
Klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken kan tåle regn og vanndråper, men ut over det bør klokken ikke benyttes i forbindelse med vann. Meterverdien (30) er ikke et uttryk for tillatt dykkedybde i vann, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller i dusjen. Verdien 3 atm (30 meter) refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), som simulerer trykkpåvirkningen ved 30 meters dybde i stillstand. Ved bevegelse i vann økes trykkpåvirkningen markant, og derfor kan klokken kun klare begrenset kontakt med vann.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Mineralglass
Det mest brukte glasset på klokker idag. Om glasset treffer en spiss kant eller noe hardt, så vil det kunne få riper i seg.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.


Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 44 mm
Tykkelse 13 mm
Lenketype Skinn (passer til håndledd på ca 14-23 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 22 mm
Glass Mineral
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 3 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Brun
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Sølv
Urskivefarge Blå
Varenummer FTW1122
EAN 4053858826090
Kjønn Herre
Omtale
Dessverre er {{PRODUKTNAVN}} gått ut av produksjon, og kan derfor ikke lenger bestilles. Men vi har funnet gode alternativer til deg som ligner veldig på det produktet du søkte etter. Klikk på et av produktene nedenfor for å se mer eller klikk her for å lukke dette vinduet.

Fossil Q Grant Hybrid Smartwatch FTW1122 - RIP er 44 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 13 mm.

  Laster inn...