Fossil

Fossil Sport Smartwatch Smokey Black FTW4019

Fossil Fossil Sport Smartwatch Smokey Black FTW4019
Kode: FTW4019

Tilgjengelighet: På lager

Type: Herre
Leveringstid: 1-5 hverdager fra avsendelse med hurtig levering.
(Avsendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl.15.00)

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Klokkegiganten.no er utvalgt som offisiel forhandler av Fossil klokker. Det gir deg sikkerhet for at din kjøpte klokke er 100% original og kvalitetstestet.
Se spesifikasjoner
Pris kr 3 145
 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Pulsmåler
Klokkens optiske sensor kan måle pulsen din, og kan blant annet genere diagrammer for utviklingen av pulsen din i løpet av dagen.

Aktivitets-tracker
Mål din daglige aktivitet. Hvor mange skritt har du gått? Hvor mange kilometer? Hvor mange brente kalorier? Klokken forteller deg alt dette og mere.

GPS
Denne klokken har innebygget Global Posisjonering System, også kjent som GPS, som kan angi din aktuelle posisjon eller rute f.eks. når du løper eller drar på sykkeltur. Dette betyr f.eks. at du ikke trenger å ha med telefonen din på løpeturen. Du kan la den ligge hjemme.

NFC-chip
Klokken har innebygget NFC-chip, som ved hjelp av Google Pay kan brukes til betaling ved betalingsterminaler som støtter NFC bruk.

Google Assistant
Enklere interaksjon med klokken via Google Assistant, som kan gjenkjenne stemmekommandoer.

Touchscreen-funksjon
Få notifikasjoner fra sosiale medier, e-mails, se hvem som ringer deg på telefonen, samt se dine sms-beskjeder direkte på håndleddet ditt.

Trådløs synkronisering
Synkronisering av data mellom telefonen og klokken gjøres uten bruk av kabel og skjer fullstendig automatisk.

Trådløs lading
Disse smartwatch-klokkene behøver ikke å bli tilkoblet til en strømkabel når de skal lades opp. Bare legg klokken på lademagneten, og den smarte teknologien ordner resten.

Kontroller din musikk
Styr musikken på telefonen direkte fra klokkens touchscreen, uansett om du bruker Spotify, Pandora, Soundcloud, Google Play, etc. (gjelder kun Android). Du kan også spille av spillelister som allerede er lagret uten å ha telefonen med på løpeturen.

Automatisk oppdatering av tid og dato
Det er slutt på at klokken din går for langsomt eller for fort - selv når du er i utlandet. Klokken oppdaterer automatisk klokka i forhold til tidssonen du befinner deg i.

Du bestemmer skivedesignet selv
Du har total kontroll over hvordan klokkens skive skal se ut. Velg fritt mellom de mange flotte muligheter og tilpass farger og funksjoner som passer deg.

Alarmfunksjon
Uansett om du foretrekker vibrasjoner eller lyd, så kan klokken minne deg om viktige tidspunkter og begivenheter som du har skrevet ned i kalenderen eller stilt i alarmer.

Liten lommelykt
Bruk klokkens lommelykt til å lyse på små områder.

Illuminate the interior of a carryall

Bruk de appene du vil
Last ned apper selv, slik at klokken din får de funksjonene du har behov for!

Stoppeklokke
Bruk stoppeklokken når du trener eller til andre små ting i hverdagen.

Bestem dine mål i hverdagen selv
Om det er skrittantall, glass vann eller andre mål som du har i hverdagen så hjelper klokken deg med å holde styr på dem og med å oppnå dem!

Værvarsel
Få værvarsel fort og enkelt på din Smartwatch.

Rask lading
Med den smarte laderen tar det bare en time å få klokken ladet opptil 80%, noe som er perfekt når du er på farten.

Tekniske spesifikasjoner
Wear OS by Google™ & Qualcomm® Snapdragon Wear™ 3100. Kompatibel med Android 4.4+ og iOS 9.3+, Bluetooth® Smart Enabled / 4.1 Low, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Batteri: 24-48 timer avhengig av bruk

Rem av silikone
Silikonen får remmen til å føles ekstrem lett og behagelig mot huden.

Vannbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassifisert til 5 bar eller 50 meter. Det vil si at klokken kan klare lett berøring med vann, men er ikke fullstendig vannavvisende, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller lignende. Meterverdien (50) er altså ikke et uttrykk for tillatt dykkedybde i vann. Verdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og henviser til trykkpåvirkningen som tilsvarer 50 meters dybde i stillstand. Da man ved bevegelse i vann øker trykkbelastningen er den vannbeskyttende grense altså vesentlig mindre enn 50 meter. Og produktet tåler ikke mere vann enn lett vannsprut/regn.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Størrelse
Klokken har en 43 mm bred urkasse (fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulær urkasse, er diameteren reelt bredden målt fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å stille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere alle klokkene ved å ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Urkasse av aluminium

Størrelsesguide
Passer klokken til håndleddet? Herreklokker har vokst gradvis gjennom årene, og i dag er den typiske herreklokken i området mellom 40 og 45 mm i bredden. Hvis du har et lite håndledd, bør du se etter klokker på rundt 40 mm eller mindre. Hvis du har et stort håndledd, bør du se på klokker på rundt 45 mm eller oppover. Merk at tykkelsen på urkassen som regel øker jo bredere klokken blir.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 43 mm
Tykkelse 12 mm
Lenketype Silikon
Rem/lenke bredde 22 mm
Urverk Digital
Vannbestandighet 5 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Sort
Urkassemateriale Aluminium
Urkassefarge Gunmetal, Sort
Urskivefarge LCD/LED
Merke Fossil
Varenummer FTW4019
EAN 4013496201550
Kjønn Herre
Omtale

Fossil Sport Smartwatch Smokey Black FTW4019 er 43 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

  Laster inn...