Hugo Boss

Hugo Boss 1513443 - Tøff herreklokke i hard coated stål

Flere visninger

Hugo Boss Hugo Boss 1513443 - Tøff herreklokke i hard coated stål
  • Kode: 1513443
  • Type: Herre
1513443 er en tøff herreklokke fra Hugo Boss Black i hard coated stål og lenkereim. Klokken måler 44 mm i diameter, 12.5 mm i tykkelse, veier 140 gram og har en vanntetthet på 5 ATM. Den mørkgrå urskiven er utstyrt med blandt annet tre kronografer og er beskyttet av mineralglass. Denne stilige klokken skiller seg ut og med sine røde detaljer på urskiven er det ingen ting å klage på.
Se specifikationerna

Vanlig pris: kr 5 245 Spar 43%

Spesialpris kr 2 995

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 1-5 hverdager

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Gratis bytte
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Kronograf
Brukes til å måle et tidsintervall (stoppeklokke). Typisk konstruert som mindre urskiver i klokkens sentrum. Det internasjonale ordet er Chronograph.

Tachymeter
Kan brukes til å beregne blandt annet hastighet. Måles for eksempel tiden det tar en bil å kjøre 1 km, vil hastigheten kunne leses på tachymeteret ut for sekundvisernes posisjon.

24-timers ekstra urskive
Tiden angis i et 24 timers format på en mindre skive i klokkens sentrum.

Mineralglass
Det slitesterke mineralglasset beskytter mot riper og støt.

Mesh lenke i rustfritt stål

Justerbar låsemekanisme
Klokken har justerbar låsemekanisme som kan regulere til ønsket posisjon på lenken. Låsens posisjon kan enkelt innstilles, og kan dermed passe nesten alle størrelser av håndledd

Vannbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassifiset til 10 bar eller 100 meter. Det vil si at klokken kan benyttes når du svømmer. Bemerk dog at meterverdien (100) ikke er lik med tillayt dykkedybde. Verdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og simulerer trykkpåvirkningen i stillstand. Ved aktivitet i vann økes trykkpåvirkningen merkbart, og derfor er dybdemeter klassifiseringen i praksis lavere.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.


Tilleggsinformasjon

Spesifikasjoner

Diameter 43 mm
Tykkelse 12 mm
Lenketype Rustfritt stål (passer til håndledd på ca 14-23 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 22 mm
Glass Mineral
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 10 atm (bad/svømming)
Datovisning Nei
Låstype Glidelås
Lenke/rem farge Gunmetal, Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Gunmetal, Sølv
Urskivefarge Grå, Rød
Varenummer 1513443
Kjønn Herre
Omtale

Hugo Boss 1513443 - Tøff herreklokke i hard coated stål er 43 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

  Laster inn...