Anne Klein klokker

Mote endrer ikke verden, men kvinnene som bærer den gjør” - var designer og motepionør Anne Kleins motto. Et motto hun selv levde etter og som formet 1960-tallet motelandskap. Med sitt innovative tankesett hadde Anne Klein en stor innflytelse på måten kvinner kledde seg på i sin tid. Dette er en del av Anne Kleins merkearv, som fremdeles er kjernen i merkevaren i dag. Anne Klein-klokker er intet unntak, og merkets klokkekolleksjoner er alltid innovative og fremtidsrettet. Anne Klein-klokker er absolutt for kvinnen som ikke lar seg diktere av trangsynte trender, men som tør å skille seg ut fra mengden og skape sin egen personlige stil. 

Anne Klein-merket samarbeider kontinuerlig med innovative designere som deler den samme fremtidsrettede holdningen til design. På denne måten jobber de sammen for å skape vakre klokkedesign som beskrives som 'forhøyede nødvendigheter'. Klokker som blir en uunnværlig del av hverdagens garderobe, men som også er unike og har noe utenom det vanlige. 

 

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

11 Produkter

per side
Angi stigende retning
Mest populære den siste uken:

Anne Klein personifiserer den dynamiske amerikanske stilen

Et av kjennetegnene til Anne Klein-klokker er de allsidige klokkedesignene kombinert med klassiske silhuetter. Den vakre stilretningen gjør at Anne Klein klokker er perfekte for det hverdaglige antrekket og for et lekkert kveldsantrekk. Ikke nok med dette så er Anne Klein-klokker bevisst designet med klassiske silhuetter, slik at de aldri går av moten. Den ikoniske designeren Anne Klein var overbevist om at kvinner skulle kunne bygge garderoben sin fra sesong til sesong og fra år til år med hennes design uten å gå av moten. Derfor, med en Anne Klein-klokke kan du være sikker på at klokken knytter garderoben din sammen, siden den kan bli stylet på mange måter samt til så mange anledninger.

-57%
discount
Kjemp videre med - Anne Klein Rose Gold AK/3380RGLP
Kjemp videre med - Anne Klein Rose Gold AK/3380RGLP
Spesialpris kr 821,00 Vanlig pris kr 1 895,00
Detaljer
-57%
discount
En lysere fremtid - Anne Klein Diamond AK/3499SVRT
En lysere fremtid - Anne Klein Diamond AK/3499SVRT
Spesialpris kr 948,00 Vanlig pris kr 2 187,00
Detaljer
-57%
discount
Anne Klein Rose Gold Blush AK/3518GPBH
Anne Klein Rose Gold Blush AK/3518GPBH
Spesialpris kr 631,00 Vanlig pris kr 1 457,00
Detaljer

11 Produkter

per side
Angi stigende retning

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår

Produkt lagt i handlekurven!