Anne Klein klokker

Mote endrer ikke verden, men kvinnene som bærer den gjør” - var designer og motepionør Anne Kleins motto. Et motto hun selv levde etter og som formet 1960-tallet motelandskap. Med sitt innovative tankesett hadde Anne Klein en stor innflytelse på måten kvinner kledde seg på i sin tid. Dette er en del av Anne Kleins merkearv, som fremdeles er kjernen i merkevaren i dag. Anne Klein-klokker er intet unntak, og merkets klokkekolleksjoner er alltid innovative og fremtidsrettet. Anne Klein-klokker er absolutt for kvinnen som ikke lar seg diktere av trangsynte trender, men som tør å skille seg ut fra mengden og skape sin egen personlige stil. 

Anne Klein-merket samarbeider kontinuerlig med innovative designere som deler den samme fremtidsrettede holdningen til design. På denne måten jobber de sammen for å skape vakre klokkedesign som beskrives som 'forhøyede nødvendigheter'. Klokker som blir en uunnværlig del av hverdagens garderobe, men som også er unike og har noe utenom det vanlige. 

 

Bruk stigende rekkefølge

27 vare(r)

Anne Klein personifiserer den dynamiske amerikanske stilen

Et av kjennetegnene til Anne Klein-klokker er de allsidige klokkedesignene kombinert med klassiske silhuetter. Den vakre stilretningen gjør at Anne Klein klokker er perfekte for det hverdaglige antrekket og for et lekkert kveldsantrekk. Ikke nok med dette så er Anne Klein-klokker bevisst designet med klassiske silhuetter, slik at de aldri går av moten. Den ikoniske designeren Anne Klein var overbevist om at kvinner skulle kunne bygge garderoben sin fra sesong til sesong og fra år til år med hennes design uten å gå av moten. Derfor, med en Anne Klein-klokke kan du være sikker på at klokken knytter garderoben din sammen, siden den kan bli stylet på mange måter samt til så mange anledninger.

Historien om Anne Klein

Anne Klein var en ikonisk motedesigner som er spesielt kjent for å ha vært banebrytende med hvordan kvinner i Amerika kledde seg på slutten av 60- og begynnelsen av 70-tallet. 

Anne Klein ble født den 3 august 1923 med navnet Hannah Golofsky, i Brooklyn, New York. Hun begynte sin reise inn i moteverden ved å studere kunst på den anerkjente “Girls Commercial High School”, i dag kjent som “Prospect Heights High School”. Hennes talent innen design kunne ikke slå feil i og med at hun vant et stipend til “Traphagen School of Fashion”, hvor hun studerte deretter fra 1937 til 1938. 

I 1948 ble hun ansatt som hoveddesigner for “Junior Sophisticates”, et firma mannen hennes Ben Klein hadde åpnet. Dette skjedde samme året som hun byttet fornavn fra Hannah Golofsky til det kjente Anne Klein i dag. 

Etter flere års ekteskap skilte Anne Klein seg fra sin mann Ben Klein, hvoretter hun giftet seg med Mathew “chip” Rubinstein i 1963. Bare tre år etter på åpnet de sammen “Anne Klein & Company”, som ble begynnelsen på merket slik det kjennes til i dag. I begynnelsen designet merket amerikanske hverdagsklær, det som betegnes som “American sportswear”. Med merkets raskt voksende suksess og etter hvert som merket ble internasjonalt, klarte Anne Klein å utvide designhorisonten sin med mange andre typer motedesign. Dette inkluderte motetilbehør som for eksempel klokker. 

Anne Klein døde noen år etter at merkevaren ble grunnlagt, i 1974, av brystkreft. Imidlertid lever hennes ånd videre i Anne Klein-merket i dag, som fortsatt følger hennes satte oppdrag og visjon for merket i dag. Blant hennes bemerkelsesverdige prestasjoner er faktumet at hun var den første kvinnen etter Coco Chanel som valgte å tilpasse herreklærdesign til kvinner.  

 

Bruk stigende rekkefølge

27 vare(r)

  Laster inn...