Armani Exchange

Armani Exchange Klokker

Året var 1991 da Armani lanserte sitt undermerke Armani Exchange. Armani er sannsynligvis mest kjent for sine skreddersydde dress av en enestående kvalitet, men i 1991 skulle de nå et yngre publikum og Armani Exchange ble født. Exchange er laget for den unge forbrukeren, som alltid er på utkikk etter den nyeste moten. Armani Exchange definerer den nye dresskoden med sin inspirasjon for den urbane livstilen og tilhørende musikkulturen. Det som er spesielt med historien bak Armani Exchange, er at i 1994 kjøpte Singaporeaneren Ong Beng Seng seg inn i undermerket, og hjalp til med distribusjonen og salget av merkevaren, spesielt i USA, Mexico og Canada. Senere i 2014 overtok Armani-konsernet den delen igjen da de kjøpte Ong Beng Seng ut som resulterte i at de nå eier 100% av merket. Exchange-serien styres fortsatt fra hovedkvarteret i Milan. Derfor er det klare paralleller mellom alle Armanis undermerker. Det er veldig viktig for Armani at de samme funksjonene går igjen i alle deres undermerker. For Armani er det nemlig viktig, at man kan se Armanis sjel i alle Armanis undermerker. I ettertid var dette en av grunnene til hvorfor Armani valgte å overta 100% av kontrollen over Armani Exchange. Dette betyr at selv om Armani Exchange er rettet mot et yngre publikum enn vårt andre Armani-merke, Emporio Armani, vil man kunne se en likhet i klokkene. Selvfølgelig vil det også være variasjoner og forskjeller, men Armanis sjel lever videre i begge merkene.

Armani Exchange klokke-kolleksjonen lokker med sitt vakre design, som feirer det urbane livet og den industrielle stilen. Klokkene appellerer til den fartsfylte livsstilen og passer perfekt til det forførende nattelivet. Armani Exchange er for den unge mannen eller kvinnen som har en modig individuell stil, en stil klokkene reflekterer. Du får altså en unik og moderne klokke, som passer til enhver anledning i livet ditt, alle steder i verden.

Som en autorisert forhandler av Armani Exchange klokker, kan du enkelt og sikkert kjøpe din Armani klokke hos Klokkegiganten.no. Armani står for ekteheten av alle klokker kjøpt hos oss, og dersom det skulle være noe galt med klokken, er du dekket av den offisielle garantien. Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.

Bruk stigende rekkefølge

42 vare(r)

Amarni Exchange - New Energi, Same Spirit

Armani Exchange har samme grunnlag som hele Armani-merkevaren - uovertruffen high-end kvalitet. Armani Exchange har dog fått ny energi, så den ungdommelige ånden og livslysten vises i Exchange-merket og designet. Klokkene er designet i stål av høy kvalitet, og lærreimene er selvfølgelig laget etter italienske standard, slik at du garantert blir fornøyd. Når man bruker en Armani Exchange-klokke, er man ikke redd for å vise seg frem og være en trendsetter. Spesielt er gullklokker av stor betydning for Armani Exchange, og man må si seg enig i at disse klokkene er vanskelige å overse på håndleddet. 

Både til ham og henne

Armani Exchange lekre kvalitetsklokker blir laget til både ham og henne. Du kan derfor helt sikkert finne din neste klokke her eller kanskje en klokke til noen du er glad i. Med den ungdommelige energien fra Armani Exchange-klokker er klokkene perfekte for ham eller henne som er glad i den urbane klesstilen. De moteriktige klokkene har nok glamour til å skille seg ut på håndleddet, men samt er street nok til å sitte på skateren som skal ut i byen. Klokkene har den perfekte balansen mellom klassisk og hip, slik at du kan bruke klokken på gaten, samt også ha på klokken til en casual dress eller kjole når du er i byen.

Bruk stigende rekkefølge

42 vare(r)

  Laster inn...