Armani Exchange

Armani Exchange Klokker

Året var 1991 da Armani lanserte sitt undermerke Armani Exchange. Armani er sannsynligvis mest kjent for sine skreddersydde dress av en enestående kvalitet, men i 1991 skulle de nå et yngre publikum og Armani Exchange ble født. Exchange er laget for den unge forbrukeren, som alltid er på utkikk etter den nyeste moten. Armani Exchange definerer den nye dresskoden med sin inspirasjon for den urbane livstilen og tilhørende musikkulturen. Det som er spesielt med historien bak Armani Exchange, er at i 1994 kjøpte Singaporeaneren Ong Beng Seng seg inn i undermerket, og hjalp til med distribusjonen og salget av merkevaren, spesielt i USA, Mexico og Canada. Senere i 2014 overtok Armani-konsernet den delen igjen da de kjøpte Ong Beng Seng ut som resulterte i at de nå eier 100% av merket. Exchange-serien styres fortsatt fra hovedkvarteret i Milan. Derfor er det klare paralleller mellom alle Armanis undermerker. Det er veldig viktig for Armani at de samme funksjonene går igjen i alle deres undermerker. For Armani er det nemlig viktig, at man kan se Armanis sjel i alle Armanis undermerker. I ettertid var dette en av grunnene til hvorfor Armani valgte å overta 100% av kontrollen over Armani Exchange. Dette betyr at selv om Armani Exchange er rettet mot et yngre publikum enn vårt andre Armani-merke,  Emporio Armani, vil man kunne se en likhet i klokkene. Selvfølgelig vil det også være variasjoner og forskjeller, men Armanis sjel lever videre i begge merkene.

Armani Exchange klokke-kolleksjonen lokker med sitt vakre design, som feirer det urbane livet og den industrielle stilen. Klokkene appellerer til den fartsfylte livsstilen og passer perfekt til det forførende nattelivet. Armani Exchange er for den unge mannen eller kvinnen som har en modig individuell stil, en stil klokkene reflekterer. Du får altså en unik og moderne klokke, som passer til enhver anledning i livet ditt, alle steder i verden.

Som en autorisert forhandler av Armani Exchange klokker, kan du enkelt og sikkert kjøpe din Armani klokke hos Klokkegiganten.no. Armani står for ekteheten av alle klokker kjøpt hos oss, og dersom det skulle være noe galt med klokken, er du dekket av den offisielle garantien. Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.

Laster inn...
Filter
Tøm alt
Handler nå etter
  1. Kjønn 56 Fjern denne varen
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår

Produkt lagt i handlekurven!