Bulova

Bulova klokker - Offisiell forhandler av Bulova klokker

Bulova ble etablert i 1875 av Joseph Bulova, og er i dag et av de mest tradisjonsrike merkene som vi har i vår nettbutikk. Bulova har i alle år stått for ekstraordinær kvalitet og spennende nyskapelser.

Seneste bevis på deres innovative kreativitet er det unike Ultra High Frequency urverket (UHF), som er verdens mest presise kvarts urverk, og som i motsetning til andre kvarts ur, har en glidende sekundviser. I videoen under kan du se en presentasjon av den banebrytende teknologien. 

Utover teknologisk innovasjon og klassisk elegant design, har Bulova en lang tradisjon for å benytte håndsatte diamanter i primært deres dameklokker. Denne tradisjonen blir ivaretatt den dag i dag, og du kan finne de flotte diamantene i mange av armbåndsurene fra damekolleksjonen. Kort sagt er Bulova for feinschmeckere som ønsker ekstraordinær kvalitet og en historisk sjel. 

Klokkegiganten.no er utnevnt som autorisert forhandler av Bulova klokker. Dermed er du garantert at din kjøpte Bulova klokke er ekte og nyprodusert, og at ditt Bulova garantibevis er gyldig (Offisiell Bulova service krever stemplet garantibevi fra autorisert forhandler). 

Bruk stigende rekkefølge

22 vare(r)

Verdens første buede kronograf

Bulova har siden oppstart stått for teknologiske fremskritt innenfor klokkebransjen. For få år siden lanserte Bulova et kurvet armbåndsur, som i sitt design svøper seg perfekt rundt et håndledd. Kolleksjonen kalles passende nok Bulova Curv kolleksjonen, og består i dag av mange forskjellige varianter til både kvinner og menn. 

Se vårt aktuelle utvalg av Bulova Curv klokker ved å klikke her, eller nyt denne flotte videoen under for å se mer. 

Bruk stigende rekkefølge

22 vare(r)

  Laster inn...
var-time :1534206362