Casio

Casio klokker

Casio anses for å være et av verdens mest velkjente klokkemerker - og av god grunn. Casio står nemlig bak banebrytende innovasjon og design innenfor klokker, med populære serier som Casio G-shock, Edifice, Protek, Wave Ceptor og Retro. I tillegg er Casio spesielt kjent for sin innovasjon og ekspertkunnskap innenfor kategorien digitale ure.

Casio-merket daterer tilbake til 1946, men den gang hadde merket fokus på andre teknologier enn klokker. Tadao Kashio, mannen bak Casio, oppfant nemlig verdens første elektrisk-drevne kalkulator, som gjorde at den for første gang kunne brukes mobilt. Dette markerte starten på den tradisjonelle kalkulatoren, som man kjenner til i dag. Med utviklingen av slike banebrydende teknologier, vokste virksomheten, og 1957 ble året når fundamentet til den nåværende Casio ble lagt. I 1980 årene tok det virkelig fart for Casio, og utover utviklingen av elektriske musikkinstrumenter og andre elektriske produkter, begynte virksomheten for alvor å fokusere på armbåndsklokker. Med armbåndsklokker som sitt fokus og sin teknologiske ekspertkunnskap i baklommen, ble Casio fort kjent, nettopp for deres klokker, verden rundt.  

Offisiell forhandler av Casio klokker

Hos Klokkegiganten.no har vi den gleden av å være utnevnt som en offisiell Casio Premium forhandler. Det betyr, at du ved kjøp av en Casio klokke, mottar et Casio gullkort i din pakke. Gullkortet gir 3 års garanti på alle nye Casio klokker, betingelser som ingen andre leverandører i Skandinavia tilbyr.

Utvidet garanti på Casio klokker hos Klokkegiganten.no 

Med et populært merke som Casio, bør du være oppmerksom på, at mange av våre konkurrenter ikke har noen tilknytning til Casio i Skandinavia og dermed selger parallelimporterte klokker, utenfor de offisielle kanalene. Dette betyr at du kan risikere å motta kopier, uten norsk manual eller tilknyttet garanti. Derfor, dersom du ønsker å ha sikkerhet angående kjøpet, kan vi med vår offisielle premium-forhandlerstatus, garantere at du alltid mottar en vare som er ekte, med norsk manual, offisiell Casio Danmark service og et utvidet 3 års garantibevis. Vi kan dermed garantere den sublime kvaliteten du forventer når du kjøper en Casio-klokke.

MERK! Hos Klokkegiganten.no serviserer vi kun kunder, som har kjøpt deres Casio klokke gjennom en autorisert forhandler, og altså ikke reparerer eller sender norske manualer til kunder, som har kjøpt deres Casio klokke gjennom en parallelimportør. 

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 75

Side:
  1. 1
  2. 2

G-shock - “Taking Toughness to the Limit”

Casio G-shock er med sin banebrydende teknologi, en av de mest populære seriene av alle Casio-klokker. G-shock er den første klokke-typen, som brakte et helt nytt konsept for robusthet, til klokke-bransjen. Det hele begynte med en dristig utfordring til klokkebransjens konvensjonelle tankesett om at det ikke var mulig å designe en klokke som var uknuselig. Grunnet dette ble “Project Team Tough” hos Casio satt igang i 1981, med motivasjonen om å skape den uknuselige klokken. Det viste seg at det var en stor oppgave de påtok seg, og det endte med utviklingen av over 200 forskellige prototyper over en periode av to år, før den rette modellen var på plass. Til slutt lyktes teamet med å utvikle en klokke med riktig struktur, noe som gjorde den helt støtsikker. Dette ble utgangspunktet til en klokke-teknologi som var hardfør helt til klokkens kjerne. Siden den tid, har Casio fortsatt med å flytte grensene for den støtsikre klokken, i jakten på å flytte grensene så langt som det er mulig, fra klokkens struktur og materialer til klokkens funksjoner.

Denne jakten på å flytte grenser og det lidenskapelige arbeidet fra G-shock temaet, har resultert i utviklingen av “Triple G Resist”, en klokke med en struktur som har styrken til å utholde hele 3 typer tyngdekraft akselerasjon. Sterkere enn noensinne, fortsetter G-shock sin endeløse utfordring om å utvikle en klokke som er enda sterkere. 

Edifice - Hastighet og Intelligens

Med de eksponensielt voksende teknologiske fremskrittene vi opplever i dag, er Casio Edifice stolt av å kunne si, at de med deres Edifice serie, er med på å lede veien innenfor ultra avansert klokketeknologi. Casio Edifice serien kombinerer en fusjon av dynamiske former med et omfattende design på klokkens overflate, som gir klokken et aldeles eksepsjonelt og unikt uttrykk, aldri sett før. Edifice klokken reflekterer en distinkt form av stil, perfekt både til professjonelle og uformelle leiligheter. Edifice-klokker appellerer derfor spesielt for menn som drømmer om alt fra bestyrelseslokalet til sportsbanen. Med et bredt utvalg av lekre modeller, inneholder Edifice klokkene fete funksjoner som flere lagrede klokkeskiver, verdenstid, daglige alarmer og mye mer. Alle Edifice klokkens remmer er også designet i sterke, behagelige materialer som harpiks og rustfritt stål, som styrker det maskuline og sofistikerte utseendet. Edifice, er en klokke, som annerkjenner verdien av ​​hastighet og tid, designet til mennesker som lever i øyeblikket.

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 75

Side:
  1. 1
  2. 2
  Laster inn...