Casio

Casio klokker

Casio anses for å være et av verdens mest velkjente klokkemerker - og av god grunn. Casio står nemlig bak banebrytende innovasjon og design innenfor klokker, med populære serier som Casio G-shock, Edifice, Protek, Wave Ceptor og Retro. I tillegg er Casio spesielt kjent for sin innovasjon og ekspertkunnskap innenfor kategorien digitale ure.

Casio-merket daterer tilbake til 1946, men den gang hadde merket fokus på andre teknologier enn klokker. Tadao Kashio, mannen bak Casio, oppfant nemlig verdens første elektrisk-drevne kalkulator, som gjorde at den for første gang kunne brukes mobilt. Dette markerte starten på den tradisjonelle kalkulatoren, som man kjenner til i dag. Med utviklingen av slike banebrydende teknologier, vokste virksomheten, og 1957 ble året når fundamentet til den nåværende Casio ble lagt. I 1980 årene tok det virkelig fart for Casio, og utover utviklingen av elektriske musikkinstrumenter og andre elektriske produkter, begynte virksomheten for alvor å fokusere på armbåndsklokker. Med armbåndsklokker som sitt fokus og sin teknologiske ekspertkunnskap i baklommen, ble Casio fort kjent, nettopp for deres klokker, verden rundt.   Les mer som Casio sin historie på deres hjemmeside her.

Offisiell forhandler av Casio klokker

Hos Klokkegiganten.no har vi den gleden av å være utnevnt som en offisiell Casio Premium forhandler. Det betyr, at du ved kjøp av en Casio klokke, mottar et Casio gullkort i din pakke. Gullkortet gir 3 års garanti på alle nye Casio klokker, betingelser som ingen andre leverandører i Skandinavia tilbyr.

Utvidet garanti på Casio klokker hos Klokkegiganten.no 

Med et populært merke som Casio, bør du være oppmerksom på, at mange av våre konkurrenter ikke har noen tilknytning til Casio i Skandinavia og dermed selger parallelimporterte klokker, utenfor de offisielle kanalene. Dette betyr at du kan risikere å motta kopier, uten norsk manual eller tilknyttet garanti. Derfor, dersom du ønsker å ha sikkerhet angående kjøpet, kan vi med vår offisielle premium-forhandlerstatus, garantere at du alltid mottar en vare som er ekte, med norsk manual, offisiell Casio service og et utvidet 3 års garantibevis. Vi kan dermed garantere den sublime kvaliteten du forventer når du kjøper en Casio-klokke.

MERK! Vi hjelper vi kun kunder, som har kjøpt deres Casio klokke gjennom en autorisert Casio forhandler, og altså ikke reparerer eller sender norske manualer til kunder, som har kjøpt deres Casio klokke gjennom en parallelimportør. 

Bruk stigende rekkefølge

1 vare(r)

Bruk stigende rekkefølge

1 vare(r)

Hos Klokkegiganten henger pris og kvalitet sammen

Når du handler hos Klokkegiganten er du alltid sikret den høyeste kvaliteten til den beste pris.

Prisene på Casio-klokker varierer fra å være så lave som 100 kr til å være så høye som 7400 kr, noe som dermed plasserer Casio i et bredt spekter, helt ned fra den ekstremt lave prisklassen til en noe høyere prisklasse, hvor klokkene er rettet mot feinschmeckere. Når du kjøper en Casio-klokke, betaler du for et banebrytende solid håndverk og for teknologisk genialitet. Derfor er de dyreste Casio-klokkene de mest motstandsdyktige og har flest funksjoner.

Til sammenligning kan Casio sammenlignes med andre klokkemerker som er i en lignende prisklasse. Dette kan være Tissot, som også tilbyr høyteknologiske klokker med mange spesifikasjoner. Casios stolte teknologiske bakgrunn og utmerkede japanske håndverk burde tjene som en grunn til å velge en Casio-klokke. Våre mest populære klokker er i prisklasse 120-2000 kr og du finner dem øverst på siden.

Vil du vite mer om Casio-klokkene?

Hos Klokkegiganten står vi alltid klare til å besvare alle dine spørsmål, uansett om de angår din nåværende eller kommende klokke. Hos Klokkegigaten tilbyr vi rådgiving fra erfarne urmakere, med mange års ekspertise. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å finne akkurat den rette klokken for deg og dine behov.

Kontakt oss allerede i dag enten via vår kontaktformular eller på tlf. 71 99 32 13.

  Laster inn...