Casio

Casio klokker

Casio anses for å være et av verdens mest velkjente klokkemerker - og av god grunn. Casio står nemlig bak banebrytende innovasjon og design innenfor klokker, med populære serier som Casio G-shock, Edifice, Protek, Wave Ceptor og Retro. I tillegg er Casio spesielt kjent for sin innovasjon og ekspertkunnskap innenfor kategorien digitale ure.

Casio-merket daterer tilbake til 1946, men den gang hadde merket fokus på andre teknologier enn klokker. Tadao Kashio, mannen bak Casio, oppfant nemlig verdens første elektrisk-drevne kalkulator, som gjorde at den for første gang kunne brukes mobilt. Dette markerte starten på den tradisjonelle kalkulatoren, som man kjenner til i dag. Med utviklingen av slike banebrydende teknologier, vokste virksomheten, og 1957 ble året når fundamentet til den nåværende Casio ble lagt. I 1980 årene tok det virkelig fart for Casio, og utover utviklingen av elektriske musikkinstrumenter og andre elektriske produkter, begynte virksomheten for alvor å fokusere på armbåndsklokker. Med armbåndsklokker som sitt fokus og sin teknologiske ekspertkunnskap i baklommen, ble Casio fort kjent, nettopp for deres klokker, verden rundt.   Les mer som Casio sin historie på deres hjemmeside her.

Offisiell forhandler av Casio klokker

Hos Klokkegiganten.no har vi den gleden av å være utnevnt som en offisiell Casio Premium forhandler. Det betyr, at du ved kjøp av en Casio klokke, mottar et Casio gullkort i din pakke. Gullkortet gir 3 års garanti på alle nye Casio klokker, betingelser som ingen andre leverandører i Skandinavia tilbyr.

Utvidet garanti på Casio klokker hos Klokkegiganten.no 

Med et populært merke som Casio, bør du være oppmerksom på, at mange av våre konkurrenter ikke har noen tilknytning til Casio i Skandinavia og dermed selger parallelimporterte klokker, utenfor de offisielle kanalene. Dette betyr at du kan risikere å motta kopier, uten norsk manual eller tilknyttet garanti. Derfor, dersom du ønsker å ha sikkerhet angående kjøpet, kan vi med vår offisielle premium-forhandlerstatus, garantere at du alltid mottar en vare som er ekte, med norsk manual, offisiell Casio service og et utvidet 3 års garantibevis. Vi kan dermed garantere den sublime kvaliteten du forventer når du kjøper en Casio-klokke.

MERK! Vi hjelper vi kun kunder, som har kjøpt deres Casio klokke gjennom en autorisert Casio forhandler, og altså ikke reparerer eller sender norske manualer til kunder, som har kjøpt deres Casio klokke gjennom en parallelimportør. 

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 301

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

G-shock - “Taking Toughness to the Limit”

Casio G-shock er med sin banebrydende teknologi, en av de mest populære seriene av alle Casio-klokker. G-shock er den første klokke-typen, som brakte et helt nytt konsept for robusthet, til klokke-bransjen. Det hele begynte med en dristig utfordring til klokkebransjens konvensjonelle tankesett om at det ikke var mulig å designe en klokke som var uknuselig. Grunnet dette ble “Project Team Tough” hos Casio satt igang i 1981, med motivasjonen om å skape den uknuselige klokken. Det viste seg at det var en stor oppgave de påtok seg, og det endte med utviklingen av over 200 forskellige prototyper over en periode av to år, før den rette modellen var på plass. Til slutt lyktes teamet med å utvikle en klokke med riktig struktur, noe som gjorde den helt støtsikker. Dette ble utgangspunktet til en klokke-teknologi som var hardfør helt til klokkens kjerne. Siden den tid, har Casio fortsatt med å flytte grensene for den støtsikre klokken, i jakten på å flytte grensene så langt som det er mulig, fra klokkens struktur og materialer til klokkens funksjoner.

Denne jakten på å flytte grenser og det lidenskapelige arbeidet fra G-shock temaet, har resultert i utviklingen av “Triple G Resist”, en klokke med en struktur som har styrken til å utholde hele 3 typer tyngdekraft akselerasjon. Sterkere enn noensinne, fortsetter G-shock sin endeløse utfordring om å utvikle en klokke som er enda sterkere. 

Edifice - Hastighet og Intelligens

Med de eksponensielt voksende teknologiske fremskrittene vi opplever i dag, er Casio Edifice stolt av å kunne si, at de med deres Edifice serie, er med på å lede veien innenfor ultra avansert klokketeknologi. Casio Edifice serien kombinerer en fusjon av dynamiske former med et omfattende design på klokkens overflate, som gir klokken et aldeles eksepsjonelt og unikt uttrykk, aldri sett før. Edifice klokken reflekterer en distinkt form av stil, perfekt både til professjonelle og uformelle leiligheter. Edifice-klokker appellerer derfor spesielt for menn som drømmer om alt fra bestyrelseslokalet til sportsbanen. Med et bredt utvalg av lekre modeller, inneholder Edifice klokkene fete funksjoner som flere lagrede klokkeskiver, verdenstid, daglige alarmer og mye mer. Alle Edifice klokkens remmer er også designet i sterke, behagelige materialer som harpiks og rustfritt stål, som styrker det maskuline og sofistikerte utseendet. Edifice, er en klokke, som annerkjenner verdien av ​​hastighet og tid, designet til mennesker som lever i øyeblikket.

Casio dameklokker: Kvalitetsklokker i klassiske og feminine design

Den solide teknologiske drivkraften har gjort Casio til et spesielt attraktivt valg for et bredt spekter av klokke-entusiaster. Casios varemerke er og fortsetter å være merkets innovative teknologi, og det er nettopp den teknologiske forsprangen som har gjort det mulig for Casio å utvide på en rekke forskjellige design for forskjellige målgrupper. Casios dameure vitner om at sublim teknologi og elegant design lett kan forenes.

Casio Sheen er en klokke-kolleksjon for den klassiske og feminine kvinnen. Her er Casios pålitelige teknologi kombinert med veldig elegant design. Designet har dekorative elementer som krystallklart safirglass, glitrende Swarovski-steiner og høyteknologisk keramikk.

For de mer sportslige og vågale kvinnene har Casio utviklet serien Casio Baby-G. Med denne serien får du alle de populære og kjente Casio-funksjonene, pakket inn i et fargerikt design. Casio Baby-G klokkene er for de eventyrlystne kvinnene som trenger en funksjonell og motstandsdyktig klokke med karakter.

Noen av Casios kvinneklokker skiller seg sterkt fra menns klokker, mens andre klokker er unisex. Innenfor kolleksjonene Casio Classic og Casio Retro finnes det flere eksempler på unisex-armbåndsklokker.

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 301

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hos Klokkegiganten henger pris og kvalitet sammen

Når du handler hos Klokkegiganten er du alltid sikret den høyeste kvaliteten til den beste pris.

Prisene på Casio-klokker varierer fra å være så lave som 100 kr til å være så høye som 7400 kr, noe som dermed plasserer Casio i et bredt spekter, helt ned fra den ekstremt lave prisklassen til en noe høyere prisklasse, hvor klokkene er rettet mot feinschmeckere. Når du kjøper en Casio-klokke, betaler du for et banebrytende solid håndverk og for teknologisk genialitet. Derfor er de dyreste Casio-klokkene de mest motstandsdyktige og har flest funksjoner.

Til sammenligning kan Casio sammenlignes med andre klokkemerker som er i en lignende prisklasse. Dette kan være Tissot, som også tilbyr høyteknologiske klokker med mange spesifikasjoner. Casios stolte teknologiske bakgrunn og utmerkede japanske håndverk burde tjene som en grunn til å velge en Casio-klokke. Våre mest populære klokker er i prisklasse 120-2000 kr og du finner dem øverst på siden.

Vil du vite mer om Casio-klokkene?

Hos Klokkegiganten står vi alltid klare til å besvare alle dine spørsmål, uansett om de angår din nåværende eller kommende klokke. Hos Klokkegigaten tilbyr vi rådgiving fra erfarne urmakere, med mange års ekspertise. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å finne akkurat den rette klokken for deg og dine behov.

Kontakt oss allerede i dag enten via vår kontaktformular eller på tlf. 71 99 32 13.

  Laster inn...