Casio

Casio klokker

Casio er et av verdens mest kjente klokkemerker. Det er også en meget god grunn til deres sterke merkevare. Casio har produsert noen av verdens mest nøyaktige og mest avanserte armbåndsur i mange tiår. Det de er spesielt kjent for er at de til stadighet viser sterk innovasjon når det kommer til segmentet digitale klokker. De står bak de fleste kjente retro modellene, men også en rekke andre serier, som G-Shock og Protrek. Serier som Wave Cepter og Edifice er også produkter tilhørende Casios enorme digitale produktsortiment.

Casio har en historie som stammer helt tilbake fra 1946, men den gangen på helt andre forretningsområder. Virksomheten utviklet seg og i 1957 startet den virksomheten Casio er mest kjent for i dag. Det var i første omgang utviklingen av kalkulatoren, som var deres fokuserte produkt. Tadao Kashio, grunnleggeren av Casio, er oppfinneren bak verdens første elektroniske kalkulator. Den viste seg å være mer mobil, og mer eller mindre slik vi kjenner den i dag – om man da ikke benytter mobilens kalkulator. Det var først på 1980-tallet selskapet virkelig ble kjent, og i tillegg til elektroniske musikkinstrumenter og andre elektroniske produkter til hus og hjem, kom armbåndsurene fra Casio på markedet.

Offisiell forhandler av Casio klokker

Det er en stor glede for oss å være autorisert som offisiell Casio Premium forhandler. Dette innebærer at våre Casio kunder mottar et Casio gullkort vedlagt i forsendelsen. Et gullkort gir automatisk 3 års garanti på alle nye Casio klokker. Ingen andre forhandlere i Norge tilbyr bedre betingelser enn dette!

Utvidet garanti på Casio klokker levert av klokkegiganten.no

Mange av våre konkurrenter er ikke tilknyttet Casio. De tilbyr importerte Casio klokker utenom de offisielle kanalene. Dersom du ønsker å forsikre deg om ekthetsbevis for din Casio klokke, brukerhåndbok, offisiell Casio service og utvidet 3 års garantibevis, skal du handle din Casio klokke gjennom klokkegiganten.no. Vi har et bredt utvalg av Casio klokker på lager, så bruk gjerne de ulike sorteringsboksene i menyen for å enklere få opp en presentasjon av produkter helt i henhold til dine ønsker og behov. Vi tilbyr kun 100 % ekte Casio klokker, som alle er velkjent for sin ekstreme kvalitet. Alle Casio klokkene leveres med ekthetsbevis og utvidet service.

Viktig! Vi hjelper kun med service for kunder som har kjøpt Casio klokker gjennom autoriserte forhandlere. Vi forholder oss ikke til kunder, hverken med service eller reparasjon, som har kjøpt Casio klokker gjennom uautoriserte forhandlere. 

Klokkegiganten.no er premium Casio forhandler og vi utvider din reklamasjonsrett fra den normale 2 år, til 3 år! Dette er helt gratis for deg når du kjøper din Casio klokke hos oss, og det medfølger et Casio Gullkort som bekrefter dette.

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 112

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

G-shock - “Taking Toughness to the Limit”

Casio G-shock er med sin banebrytende teknologi, en av de mest populære klokke seriene fra Casio. G-shock er den første type klokke som brakte et helt nytt konsept for robusthet til klokkeverden. Det hele begynte med en dristig utfordring til den gamle tankegangen som da var i klokkebransjen: At det ikke var mulig å produsere en klokke som nesten tålte alt. Dermed ble “Project Team Tough” hos Casio sammensatt i 1981, med mål om å skape den ubrytelige klokken. Det viste seg å være en stor oppgave, og det endte med å ta utviklingsavdelingen over 200 forskjellige prototyper over en periode på to år, før den rette model var der. Endelig lykkes det for teamet å utvikle en klokke med den helt rette struktur, som gjorde at den var fullstendig støtavvisende. Dette blev startskuddet til en teknologi som var hardfør helt inn til klokkens kjerne. Siden den gang har Casio fortsatt med å flytte grenser for den ekstremt robuste klokken, og fortsetter stadig utvikle alt fra klokkens struktur og materialer, samt legger til masse nye funksjoner.

Denne ønsken til Casio etter å flytte grenser og ikke minst det lidenskapelige teamet bak G-shock, har resultert i utviklingen av “Triple G Resist”, en klokke hvor strukturen har styrken til å tåle hele 3 typer av tyngdekraft akselerasjon. Sterkere enn noensinne, fortsetter G-shock sin endeløse utfordring om å utvikle en enda sterkere klokke, hver eneste dag. 

Edifice - Hastighet og Intelligens

Med de eksponentielt voksende teknologiske fremskrittene som vi opplever i dag, har Casio Edifice stolt av å si det med deres Edifice-serie, fører de vei i ultra avansert klokke teknologi. Casio Edifice-serien kombinerer en fusjon av dynamiske former med en forseggjort design på klokkens overflate. Noe som gir den et helt spesielt og unikt utseende, aldri sett før. Edifice klokken reflekterer en distinkt form for stil, perfekt for både profesjonelle og uformelle anledninger. Serien av Edifice klokker appellerer derfor spesielt til menn som har både drømmer om bestyrelseslokalet og sportsbanen. Med et bredt utvalg av lekre modeller, inneholder Edifice klokkene kule funksjoner som multi lagrede urskiver, verdenstid, daglige alarmer og mye mye mere. Alle Edifice klokkenes remmer er også laget av sterke, komfortable materialer som resin/harpiks og rustfritt stål, om forsterker det maskuline og sofistikerte utseendet. Edifice, er et ur, er en klokke som gjenkjenner verdien av fart og tid, designet til mennesker som lever i øyeblikket.

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 112

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  Laster inn...