Citizen klokker - Better Starts Now

Citizen er én av de mest ikoniske klokkeprodusentene i verden. Det japanske merket er blant verdens aller største produsenter av armbåndsur, og har investert i en stor utviklingsavdeling som konstant jobber med å forbedre eksisterende teknologi og produksjonsmetoder.

I denne korte presentasjonsvideoen fremhever Citizen noen av deres egne teknologiske resultater gjennom tidene.

Deres slagord “Better Starts Now” er tydelig eksponent for de kjerneverdiene som former selskapet, hvilket har gitt Citizen status som et av de mest innovative firmaene i klokkebransjen blant urmakere og fagfolk.

Vi har den glede av å være utpekt som offisiell forhandler av Citizen klokker. Dette gir våre kunder en visshet om at deres bestilte klokke er 100% ekte med gyldig garanti og adgang til Citizens offisielle service.

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 49

Side:
  1. 1
  2. 2

Eco-Drive teknologien fra Citizen

Citizen er kjent for mange teknologiske kvantesprang innenfor klokkebransjen, men Eco-Drive teknologien kan nok regnes som den mest velkjente. Eco-Drive gjør det mulig å fange energi fra både naturlig lys og lys fra kunstige lyskilder. Selv når det nesten ikke er lys blir energien fanget og lagret i en celle inne i klokken. Teknologien er så effektiv at klokken aldri behøver å få skiftet batteri.

Du kan finne vår aktuelle kolleksjon fra Eco-Drive klokker fra Citizen ved å klikke her. Du kan også se en video om Eco-Drive fra Citizen her: 

 

Lett, resistent og skånsomt for huden - Citizen Super Titanium 

Utover Eco-Drive teknologien er Citizen også kjent for deres Super Titanium klokker. Dette skyldes Citizens bearbeiding av materialets ekstraordinære styrke og lette vekt, men naturligvis også titaniums generelle skånsomme egenskaper overfor huden.

Under kan du se Citizen forklare hvorfor de benytter titanium i deres klokkeproduksjon. En video som kanskje gir deg anledning til å overveie om din neste klokke burde være en Citizen Super Titanium klokke. Du kan se hele vår aktuelle kolleksjon av Citizen Super Titanium klokker her.

 

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 49

Side:
  1. 1
  2. 2
  Laster inn...