Hugo Boss

Hugo Boss Klokker

Hugo Boss er et av Tysklands mest anerkjente og respekterte motemerker. Helt siden grunnleggelsen i 1924 har Hugo Boss vært synonymt med høy kvalitet og stilig design. Du finner også disse karaktertrekkene i deres mange forskjellige klokker, som du finner på denne siden.

Hugo Boss: Veien fra hverdagstøy til dyre jakkesett og smarte klokker

Hugo Boss har en lang historie bak seg. Da merkevaren ble grunnlagt, var fokuset på å produsere hverdagsklær av høy kvalitet til den hardtarbeidende tyskeren. Imidlertid oppnådde merket raskt suksess og fikk i løpet av noen år en plass i bevisstheten til de fleste tyskere.

Etter hvert som årene gikk, skiftet merket imidlertid fokuset fra å produsere hverdagsklær til å produsere noen av de beste dressene på markedet. Dette skjedde spesielt etter at grunnleggeren, Ferdinand Boss, døde i 1948. Med han gikk Hugo Boss fra å produsere hverdagsklær til luksuriøse moteklær. Fra 1980-tallet og utover har Hugo Boss presset gasspedalen til bunnen og fremskyndet produktutviklingen deres. Derfor har Hugo Boss siden den gang blitt delt inn i flere forskjellige motekolleksjoner, som skjorter, bukser, sko og ikke minst klokker, under navnet BOSS Watches. Klokker fra Hugo Boss er i likhet med merkets klesdesign en uunnværlig del av den klassiske garderoben. Derfor finner du definitivt den perfekte klokken som kan hjelpe deg å fullføre garderoben din, hos Hugo Boss. 

Kjøp din nye klokke hos en autorisert forhandler av BOSS-klokker

Klokkegiganten.no er en utnevnt autorisert forhandler av BOSS-klokker. Dette sikrer våre kunder kvalitetstestede og nyproduserte BOSS-klokker, samt service fra det danske BOSS serviceverkstedet. Hos Klokkegiganten er vi veldig stolte av vår status som en autorisert internettdistributør av BOSS-klokker. Alle våre BOSS-klokker blir levert i offisielle Hugo Boss-gaveesker. Når du kjøper en klokke fra oss, har du en garanti for at klokken er ekte og av god kvalitet. Kjøp din nye BOSS-klokke hos Klokkegiganten i dag.

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 74

Side:
  1. 1
  2. 2

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 74

Side:
  1. 1
  2. 2
  Laster inn...