Invicta

Invicta Klokker

Invicta ble grunnlagt i 1837 i Sveits, men har siden 1991 hatt sitt hovedkvarter i USA. Dette endrer dog ikke, at merket siden sin begynnelse, har holdt fast ved sin overbevisning om at fantastiske klokke-håndverk ikke behøver å koste en formue. Med en Invicta klokke får du derfor et helt utrolig godt håndverk med nøye utvalgte materialer, samt det verdenskjente sveitsiske urverket, som brukes i majoriteten av Invictas klokker, noe som ellers normalt sett kun ses hos meget eksklusive klokkemerker. Med andre ord, er Invicta altså et sikkert valg, som gir deg utrolig god kvalitet for pengene.

Hos Klokkegiganten.no er vi stolte over å være autoriserte forhandlere av Invicta klokker, noe som sikrer deg den offisielle Invicta servicen og garantien når du kjøper din Invicta klokke hos oss.

 

Bruk stigende rekkefølge

18 vare(r)

Invicta mestrer innovasjon

Invicta har med sin innovative tenkemåte vært med på å sette nye standard for klokkekassens komplikasjoner (komplikasjoner betyr hver funksjon som ikke direkte er med på å stille tiden på klokken) og har dermed tatt med seg klokkekasse-håndverk til totalt nye høyder. Klokkekassens design på en Invicta klokke er derfor en unik og fantastisk konstruksjon som symboliserer merkets innovative syn på klokkedesign og stil. Det er denne formen for dedikasjon av eksepsjonelt håndverk og innovasjon, som også har gjort Invicta til dette foretrukne merket blant tusenvis av verdens klokke-entusiaster og samlere.

Bruk stigende rekkefølge

18 vare(r)

  Laster inn...