Jaguar

Jaguar klokker

I 1938 ble klokkemerket Jaguar grunnlagt, uten noen tilknytning til de verdenskjente bilene. Den sveitsiske urmakeren Peter Haas var mannen bak Jaguar Watches. Haas brøt med tradisjonen om å navngi klokkemerket sitt etter sitt eget navn, og dermed skapte et merke som er mer vanlig i dag. Siden begynnelsen har merket vært kjent for sitt unike håndverk. Klokkene fra Jaguar er inspirert av dyret som symboliserer eleganse og makt. Jaguar klokkene ble i 1989 en del av Festina Group, som bare gjorde den allerede fremragende kvaliteten enda bedre, ettersom alle klokkene fra alle merker i Festina Group er produsert i egen regi, altså av Festina selv. Alle Jaguar-klokkene er stemplet Swiss Made og produsert på Festinas egne fabrikker i Sveits.

Jaguar er merket for dem som er meget opptatt av hva de har sittende på håndleddet. Eieren av en Jaguar klokke går opp i den kvaliteten klokken har, og det er eierne som søker den skarpeste kvaliteten og eksklusiviteten i klokker. Jaguars lidenskap for presisjon til de minste detaljene er en del av Jaguars identitet, som kommer til uttrykk i klokkene. Hele produksjonen av klokkene er basert på de strenge standardene som Swiss Made klokker står for, og gjennom kombinasjonen av teknisk innovasjon og det unike designet skapes Jaguar klokkene.

Når du kjøper en Jaguar klokke hos Klokkegiganten.no kjøper du hos en offisiell og autorisert forhandler av Jaguar klokker. Du kan derfor være sikker på at alle klokkene er ekte, og at du får med deg den offisielle garantien som Jaguar selv tilbyr. Hvis det er noe galt med klokken din, vil du også bli behandlet av Jaguars egne samarbeidspartnere, slik at klokken din får den perfekte servicen. Skulle du ha noen spørsmål angående dette eller angående valg av klokke, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice her.

Laster inn...
Filter
Tøm alt
Handler nå etter
  1. Kjønn 56 Fjern denne varen
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår

Produkt lagt i handlekurven!