Kronaby Smartklokker

Det svenske klokkemerket Kronaby har skapt hybride smartklokker som virkelig har slått ann i klokkeverden. Klokkene utmerker seg både for deres design og for deres meget brukervennlige funksjoner. Smartklokkene tilbyr utallige unike muligheter, hvor det nesten bare er fantasien som setter grenser. Dette er moderne håndverk på høyt nivå. 

I videoen under kan du få en kort presentasjon der Kronaby fremhever noen av smartklokkenes muligheter. 

Klokkegiganten.no har den glede av å være autorisert forhandler av disse fantastiske klokkene fra Kronaby. Dette betyr at du med sikkerhet handler en 100% ekte klokke fra oss, i tillegg til offisiell service og garanti. 

 

Bruk stigende rekkefølge

36 vare(r)

Connected, never distracted

De fleste har kjent på at balansegangen mellom det å være tilgjengelig og det å bli distrahert kan være vanskelig. Med slagordet "connected, never distracted" setter Kronaby fokus på akkurat dette. Med disse smartklokkene kan du blant annet velge å bli varslet av de menneskene og de arrangementene du bryr deg om mest. 

Kronaby har laget en rekke videoer som viser hvordan du holder kontakt uten å bli distrahert. Under er en video som illustrerer hvordan du kan kontrollere omgivelsene dine og dine favoritt-apper på telefonen via klokken. 

Det er enkelt å koble Kronaby smartklokke til mobil

Kronaby kombinerer moderne teknologi med tradisjonelt klokkedesign. I tillegg til å alltid ha riktig tid tilgjengelig kan klokken vise deg hvor mye du beveger deg, hva klokken er i en annen tidssone, eller hvor lenge det er til suppen er ferdigkokt. Du kan bestemme hvem og hva som skal varsle deg med en varsom vibrasjon på armen. Vibrasjonsmønsteret og klokkens tidsindikatorer forteller deg hva slags varsling du mottar. 

I videoen under kan du få en rask innføring i hvordan du enkelt legger til og endrer funksjonene på klokken. 

Bruk stigende rekkefølge

36 vare(r)

  Laster inn...