Kronaby Smartklokker

Det svenske klokkemerket Kronaby har skapt hybride smartklokker som virkelig har slått ann i klokkeverden. Klokkene utmerker seg både for deres design og for deres meget brukervennlige funksjoner. Smartklokkene tilbyr utallige unike muligheter, hvor det nesten bare er fantasien som setter grenser. Dette er moderne håndverk på høyt nivå. 

I videoen under kan du få en kort presentasjon der Kronaby fremhever noen av smartklokkenes muligheter. 

Klokkegiganten.no har den glede av å være autorisert forhandler av disse fantastiske klokkene fra Kronaby. Dette betyr at du med sikkerhet handler en 100% ekte klokke fra oss, i tillegg til offisiell service og garanti. 

 

Bruk stigende rekkefølge

18 vare(r)

Connected, never distracted

De fleste har kjent på at balansegangen mellom det å være tilgjengelig og det å bli distrahert kan være vanskelig. Med slagordet "connected, never distracted" setter Kronaby fokus på akkurat dette. Med disse smartklokkene kan du blant annet velge å bli varslet av de menneskene og de arrangementene du bryr deg om mest. 

Kronaby har laget en rekke videoer som viser hvordan du holder kontakt uten å bli distrahert. Under er en video som illustrerer hvordan du kan kontrollere omgivelsene dine og dine favoritt-apper på telefonen via klokken. 

Bruk stigende rekkefølge

18 vare(r)

  Laster inn...