MVMT Klokker

MVMT er et relativt nytt merke, grunnlagt av Jake Kassan og Kramer Laplante, tilbake i juni 2013. De ønsket å skape et merke som kunne fokusere på vakkert design, men til overkommelige priser for alle. MVMTs klokker er minimalistiske og stilige, til virkelig gode priser, men som aldri går på akkord med kvaliteten. 

For å feire MVMTs 5-årsjubileum ba merket fansen om å sende inn videoklipp som viser hvordan de hver brukte tiden sin på det de likte mest. Videoen nedenfor er resultatet av denne spørringen. Den illustrerer virkelig MVMT-ånden og er en måte for MVMT å si takk til fansen. Om fansen sier merkets grunnleggere: “De som inspirerer oss mest, er de som forstår viktigheten av øyeblikket. De som utforsker, følger drømmene sine, skaper og lever uten grenser. ”

Klokkegiganten.no er utnevnt som en autorisert forhandler av MVMT klokker, noe som betyr at du kan være sikker på at klokken du kjøper fra oss er ekte. Du er også dekket av den offisielle garantien gitt av merket. Hvis det er noe galt med klokken din, vil du få rask og effektiv service gjennom oss.

Laster inn...
Filter
Tøm alt
Handler nå etter
  1. Kjønn 56 Fjern denne varen
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår

Produkt lagt i handlekurven!