PICTO Mens

PICTO ble opprettet i 1984 av Steen Georg Christensen og Erling Andersen, som bestemte seg for at de ville utfordere den hittil tradisjonelle oppfattelsen av en klokke med to eller tre visere på en skive. PICTO betyr "bilde", hvilket overføres til designet, som er Steen og Erlings forsøk på å fortolke et bilde av tiden. Denne grafiske fremstillingen av et klokkeslett utformet seg i verdens første klokke, som viser tiden som et piktogram. Dette fantastiske designet vider tiden med en tradisjonell minuttviser, men hvor timeviseren er en roterende prikk. Dette designet er et resultat av en minimalistisk filosofi, hvilket er tydelig å se på klokkene. 

Under kan du se en presentasjonsvideo av PICTO klokken som gir et fint innblikk i hvordan klokkene fungerer i samspill med det unike designet. 

Hos Klokkegiganten.no kan du være sikker på at din PICTO klokke er ekte, da du handler hos en offisiell forhandler av PICTO. Du kan i tillegg være trygg på gjeldende garanti og kvalitet, da alle klokkene kommer direkte fra produsenten etter kvalitetssjekk. 

 

Det finnes ingen produkter som samsvarer med utvalget.

  Laster inn...