Pierre Lannier Klokker

Pierre Lannier er et historisk fransk urmerke. Det er et av de få franske urmerker, som har overlevd globaliseringen, og mye av produksjonen av klokkene foregår stadig i Frankrike. De er idag et av de aller største franske klokkemerkene, og holder til i Alsace regionen som ligger tett på grensen til Tyskland. Firmaet er fortsatt eid av familien som startet det, og er nå drevet av andre generasjon. Klokkene har historisk vært det man kan kalle smykke klokker, og har opp igjennom tiden både hatt automatik og quartz urverker, og man kan fortsatt få begge deler.

Klokkene er meget flotte, men noen veldig unike urskiver, ente med den fantastiske skiven du finner i Eolia kolleksjonen eller de flotte Swarovski sten i Cristal kolleksjonen .

Video under gir et flott innblikk i  design og produktions prosessen bak deres flotte klokker.

Klokkegiganten.no er utvalgt som offisiell forhandler av Pierre Lannier, Noe som sikrer at du får den offisielle garanti, og Pierre Lannier selv står inne for ektheten og kvaliteten av klokkene vi selger Skulle du have nogle spørgsmål, må du endelig kontakte oss her.

Bruk stigende rekkefølge

13 vare(r)

Bruk stigende rekkefølge

13 vare(r)

  Laster inn...