Seiko

Seiko Klokker

Alltid et skritt foran alle de andre”, er Seikos visjon og med god grunn! - Seiko har nemlig en lang og rik historie bak seg, innenfor klokkedesign og teknologi, som er helt uten like. Med et naturlig driv for å innovere, har Seiko gjennom årene, tatt enorme kvantesprang innenfor klokkedesign og teknologi, som gjør at det i dag, er et av verdens ledende og mest respekterte klokkemerker.

Under Seiko merket, er fire overordnede banebrytende serier: Astron, Prospex, Presage og Premier. Hver er av disse seriene, har hver deres unike design og teknologi, som ekspertene bak merket har designet, og fortsetter å skyve grensene for. Derfor uansett hvilken Seiko klokke du velger, kan du være sikker på, at du mottar en klokke du kan ha glede av for evig.


Klokkegiganten.no er offisiell forhandler av Seiko klokker. Dette betyr, at du med sikkerhet mottar en ekte, nyprodusert og kvalitetstestet Seiko klokke, når du handler hos oss. Alle klokkene blir levert i en offisiel Seiko eske og kommer med et stemplet forhandler bevis - Din garanti for offisiel Seiko service.

Bruk stigende rekkefølge

3 vare(r)

Bruk stigende rekkefølge

3 vare(r)

Finn en klokke som matcher lommeboka di

Prisen på en Seiko-klokke kan variere veldig avhengig av hvilken klokke du velger. Prisene varierer fra ca. 1.000 kr - til over 30.000 kr. Prisen på klokkene er et tegn på deres kvalitet. De dyreste klokkene i vårt sortiment er vanligvis de mest tekniske klokkene.

Imidlertid er våre mest populære klokker i prisklassen 1.500-4.000 kr, som folk flest gjerne kan bli med på. Hos Klokkegiganten innser vi at pris er en viktig faktor for kundene våre. Derfor strever vi alltid etter å tilby de beste prisene. I tillegg har vi også løpende kampanjer, konkurranser og tilbud, noe som betyr at du kan gjøre en virkelig god deal når du handler hos oss.

Få hjelp til å finne den helt riktige klokken

Hvis du fremdeles har vansker med å bestemme hvilken klokke som passer for deg, eller muligens for noen du kjenner, ikke vær redd for å kontakte oss. Vi har mange års erfaring med å veilede våre kunder om å finne den beste klokken for dem.

Ser du etter en veldig spesiell klokke som du ikke kan finne her? I så fall kan du kontakte oss. Som en autorisert forhandler av Seiko klokker, har vi mange kontakter, og vi kan noen ganger hjelpe deg med å bestille en bestemt klokke hjem.

  Laster inn...