Seiko

Seiko Klokker

Alltid et skritt foran alle de andre”, er Seikos visjon og med god grunn! - Seiko har nemlig en lang og rik historie bak seg, innenfor klokkedesign og teknologi, som er helt uten like. Med et naturlig driv for å innovere, har Seiko gjennom årene, tatt enorme kvantesprang innenfor klokkedesign og teknologi, som gjør at det i dag, er et av verdens ledende og mest respekterte klokkemerker.

Under Seiko merket, er fire overordnede banebrytende serier: Astron, Prospex, Presage og Premier. Hver er av disse seriene, har hver deres unike design og teknologi, som ekspertene bak merket har designet, og fortsetter å skyve grensene for. Derfor uansett hvilken Seiko klokke du velger, kan du være sikker på, at du mottar en klokke du kan ha glede av for evig.


Klokkegiganten.no er offisiell forhandler av Seiko klokker. Dette betyr, at du med sikkerhet mottar en ekte, nyprodusert og kvalitetstestet Seiko klokke, når du handler hos oss. Alle klokkene blir levert i en offisiel Seiko eske og kommer med et stemplet forhandler bevis - Din garanti for offisiel Seiko service.

Bruk stigende rekkefølge

34 vare(r)

Eksperten gjennom tiårene

Seiko ble grunnlagt i 1881, da en mann ved navnet Kintaro Hattori, åpnet sin første klokke- og smykke butikk (K. Hattori), i Tokyos Ginza området, i Japan. Elleve år senere, i året 1892, begynte Hattori selv å produsere sine egne klokker, under navnet Seikosha. Seikosha betyr oversatt: “det utsøkte håndverkshuset”. I tillegg, kan selve ordet seiko, i noen sammenhenger, bli oversatt både til det danske ord “utsøkt” eller “suksess”. Begge ord, som meget presist beskriver merket.

De første klokkene som ble produsert under Seiko merket, ble introdusert i løpet av året 1924. Først i 1969 kunne Seiko introdusere verdens første kvartsur, Astron. På den tiden, da klokken først ble introdusert for markedet, var prisen på Astron-klokken i samme prisklasse som en mellomstor bil. Siden den gang kunne Seiko også, som den første, presentere kvartskronografen.

Omtrent 20 år senere, i slutten av 1980-årene, lyktes Seiko med å produsere det første automatiske kvartsuret, som kombinerte muligheten til å være selvgående, fra den selvgående automatiske klokken, til presisjonen fra kvartsuret. Slike klokke-typer, ble kjent som Seiko Kinetic, en serie som stadig produseres i dag.

Fire unike serier

Seiko Astron er verdens første GPS solare klokke. Serien er unik, fordi Astron, seriens teknologi, gjør det mulig å forbinde klokkene med verdens GPS nettverk, som forbinder seg til din eksakte tidssone, hvor enn du er i verden. Med sin banebrytende teknologi, kan Astron klokkene forbinde seg med GPS satellitter, som er hele 20.000 km vekk, som reulterer i dem værende ekstremt presise. I tillegg, absorberer klokkene fra Astron serien, alt den energien de har bruk for, fra solenergi alene - og du behøver derfor aldri å tenke på å skifte batteri igjen.

Seiko Prospex utfordrer enhver grense, med en vakker kolleksjon av klokker spesielt designet for sport-elskere og eventyrere, uansett om de er i vann, på land eller i luften. Siden lanseringen av Japans første dykker-klokke i 1965, har Seikos innovative teknologi, endret globale standard. Disse helt utrolige klokkene, designet for eventyr, har oppnådd en overveldende status og pålitelighet hos professionelle dykkere og eventyrere, verden over.

Seiko Presage er en vakker og elegant linje fra merket, med en klassisk look. Presage-linjen kombinerer japansk designestetikk med tradisjonelt håndverk og gjennom linjen, kommer Seikos ekspertkunnskap innen mekanisk urmakeri virkelig til uttrykk. Kombinasjonen av denne ekspertkunnskapen implementert i klokkens indre del, med den unike Japanske designestetikken, har resultert i en unik og original kolleksjon, som utstråler japansk nåde, kvalitet og lang holdbarhet.

Seiko Premier kolleksjonen har fokus på raffinert eleganse i klassiske og formelle klokker, til både menn og kvinner. Premier-serien inneholder både klassiske og moderne design elementer, som til sammen med Seikos innovative teknologi, skaper en serie av klokker som er like så vakre, som de er diskrete.

Bruk stigende rekkefølge

34 vare(r)

  Laster inn...