Seiko

Seiko klokker

Alltid et skritt foran alle de andre”, er Seikos visjon og med god grunn! - Seiko har nemlig en lang og rik historie bak seg, innenfor klokkedesign og teknologi, som er helt uten like. Med et naturlig driv for å innovere, har Seiko gjennom årene, tatt enorme kvantesprang innenfor klokkedesign og teknologi, som gjør at det i dag, er et av verdens ledende og mest respekterte klokkemerker.

Under Seiko merket, er fire overordnede banebrytende serier: Astron, Prospex, Presage og Premier. Hver er av disse seriene, har hver deres unike design og teknologi, som ekspertene bak merket har designet, og fortsetter å skyve grensene for. Derfor uansett hvilken Seiko klokke du velger, kan du være sikker på, at du mottar en klokke du kan ha glede av for evig.


Klokkegiganten.no er offisiell forhandler av Seiko klokker. Dette betyr, at du med sikkerhet mottar en ekte, nyprodusert og kvalitetstestet Seiko klokke, når du handler hos oss. Alle klokkene blir levert i en offisiel Seiko eske og kommer med et stemplet forhandler bevis - Din garanti for offisiel Seiko service.

Bruk stigende rekkefølge

13 vare(r)

Eksperten gjennom tiårene

Seiko ble grunnlagt i 1881, da en mann ved navnet Kintaro Hattori, åpnet sin første klokke- og smykke butikk (K. Hattori), i Tokyos Ginza området, i Japan. Elleve år senere, i året 1892, begynte Hattori selv å produsere sine egne klokker, under navnet Seikosha. Seikosha betyr oversatt: “det utsøkte håndverkshuset”. I tillegg, kan selve ordet seiko, i noen sammenhenger, bli oversatt både til det danske ord “utsøkt” eller “suksess”. Begge ord, som meget presist beskriver merket.

De første klokkene som ble produsert under Seiko merket, ble introdusert i løpet av året 1924. Først i 1969 kunne Seiko introdusere verdens første kvartsur, Astron. På den tiden, da klokken først ble introdusert for markedet, var prisen på Astron-klokken i samme prisklasse som en mellomstor bil. Siden den gang kunne Seiko også, som den første, presentere kvartskronografen.

Omtrent 20 år senere, i slutten av 1980-årene, lyktes Seiko med å produsere det første automatiske kvartsuret, som kombinerte muligheten til å være selvgående, fra den selvgående automatiske klokken, til presisjonen fra kvartsuret. Slike klokke-typer, ble kjent som Seiko Kinetic, en serie som stadig produseres i dag.

Bruk stigende rekkefølge

13 vare(r)

  Laster inn...