Suunto

Suunto Klokker

Suunto er kjent for sin høye kvalitet og lekre design. Suunto klokker fokuserer ikke bare på holdbarhet og utseende, men også på funksjon. Suunto har en lidenskap for å skape sportsklokker som gir deg muligheten til å måle, analysere, forstå og forbedre din trening. Hvis du velger en klokke fra Suunto kan du være sikker på at det er fokus på måling, pålitelighet og presisjon. En Suunto klokke er med andre ord helt topp når det gjelder design og high-tech ekspertise. Suunto har en visjon om å bli verdens mest etterspurte sportsklokkemerke, og Suunto er til dags dato den største produsenten av sports- og dykkerklokker til innendørs og utendørs bruk.

Klokkegiganten.no er utnevnt som offisiell forhandler av Suunto i Norge. Derfor kan du være helt trygg på at klokken er 100% ekte, samt at du får 2 års offisiell service og garanti. Kontakt vår kundeservice hvis vi ikke har akkurat den modellen du leter etter.
Laster inn...
Filter
Tøm alt
Handler nå etter
  1. Kjønn 56 Fjern denne varen
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår

Produkt lagt i handlekurven!