Rothenschild

Rothenschild Panama 4 Watch Winder RS-2312-BK

Flere visninger

Rothenschild Rothenschild Panama 4 Watch Winder RS-2312-BK
Kode: RS-2312-BK

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 1-5 hverdager fra avsendelse med hurtig levering.
(Avsendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl.15.00)

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Denne eksklusive watch winderen er produsert av merket Rothenschild. Modellen her har plass til 4 klokker, som drives av 2 uavhengige motorer, slik at du kan variere daglige omdreininger og rotasjonsmønster i henhold til den optimale innstillingen for lading av de enkelte klokkene. I tillegg har denne modellen holdere for 7 ekstra klokker.

Omdreiningsinnstillingene for denne modellen er 650, 900, 1200, 1500 eller 1800 omdreininger i døgnet, og rotasjonen kan settes til venstre, høyre eller frem og tilbake. Hastigheten og rotasjonsmønsteret innstilles ved hjelp av LCD-panelet, somj gir deg mulighet for å skreddersy eget rotasjonsmønster. Hver motor kan roteres i valgbar retning i 1-9 minutter, som etter hviletid kan programmeres i intervallet 5-195 minutter. Et standardprogram som er optimalt for de fleste klokker kan imidlertid også velges. Merk at klokke-holderne på denne modellen har en bredde på cirka 3cm, og dermed vil klokker med meget brede lenker eller spenner ikke egne seg til denne modellen. Omkretsen på putene er cirka 16-20 cm avhengig av om indre eller ytre ramme/forlenger benyttes. Denne modellen har også et oppbevaringsrom til klokker, remmer osv (høyde 3 cm). Watch winderen har tradisjonell strømforsyning (medfølger).

Klokkegiganten.no er utnevnt til å være en offisiell Rothenschild forhandler. Du vil dermed motta et ekte og kvalitetssikret Rothenschild-produkt. Varen sendes i ekstra sikker fraktkasse for optimal beskyttelse.

NB: På grunn av størrelsen til Rothenschild produktene, kan det ikke bestilles gave-innpakning til disse produktene. Papiret blir nemlig ofte krøllet/skadet under transport. Bestilles gave-innpakning med produktet, vil beløpet bli refundert om du tar kontakt med oss.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 7 195 Spar 47%

Spesialpris kr 3 785

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Dimensjoner
390 x 290 x 200 mm. 6,6 kg.

Mulighet for å programmere omdreiningene
Denne watch winderen gir deg mulighet til å programmere i intervaller hvordan klokkens omdreininger skal være. Klokken kan dreie til venstre, høyre, samt frem og tilbake.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Datovisning Nei
Merke Rothenschild
Varenummer RS-2312-BK
EAN 4260156289803
Omtale

Rothenschild Panama 4 Watch Winder RS-2312-BK er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

  Laster inn...