Rothenschild

Rothenschild Rome 4 Watch Winder RS-2319-BLW

Flere visninger

Rothenschild Rothenschild Rome 4 Watch Winder RS-2319-BLW
Kode: RS-2319-BLW
Tilgjengelighet: Utsolgt
Leveringstid: Ukjent

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Denne eksklusive klokkevikleren er produsert av merket Rothenschild. Modellen her har plass til 4 klokker drevet av 2 uavhengige motorer, slik at du kan variere daglige svinger og rotasjonsmønstre i henhold til den optimale innstillingen for lading av de enkelte klokkene.

Rotasjonsinnstillingene for denne modellen er 650, 900, 1350 eller 1800 omdreininger per dag, og rotasjonen kan stilles til venstre, høyre eller frem og tilbake. Hastigheten og rotasjonsmønsteret stilles inn ved hjelp av LCD-panelet. Merk at klokke-holderne på denne modellen har en bredde på omtrent 3 cm, så klokker med veldig brede kjeder eller spenner ikke er egnet for denne modellen. Denne modellen har også et oppbevaringsrom for klokker, remmer osv. (høyde 3,5 cm). Klokkevikleren har en tradisjonell strømforsyning (inkludert), men kan også drives av 2 x C-batterier (ikke inkludert).

Klokkegiganten.no er utnevnt til å være en offisiell Rothenschild forhandler. Du vil dermed motta et ekte og kvalitetssikret Rothenschild-produkt. Varen sendes i ekstra sikker fraktkasse for optimal beskyttelse.

NB: På grunn av størrelsen til Rothenschild produktene, kan det ikke bestilles gave-innpakning til disse produktene. Papiret blir nemlig ofte krøllet/skadet under transport. Bestilles gave-innpakning med produktet, vil beløpet bli refundert om du tar kontakt med oss.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 5 845 Spar 47%

Spesialpris kr 3 075

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Dimensjoner
350 x 300 x 200 mm. 5 kg.

Mulighet for å programmere omdreiningene
Denne watch winderen gir deg mulighet til å programmere i intervaller hvordan klokkens omdreininger skal være. Klokken kan dreie til venstre, høyre, samt frem og tilbake.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Datovisning Nei
Merke Rothenschild
Varenummer RS-2319-BLW
EAN 231923192319
Omtale

Rothenschild Rome 4 Watch Winder RS-2319-BLW er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

  Laster inn...