Samsung

Samsung Gear Fit2 Small Black SM-R365NZRANEE

Flere visninger

Samsung Samsung Gear Fit2 Small Black SM-R365NZRANEE
Kode: 10214052

Tilgjengelighet: På lager

Type: Dame
Leveringstid: 1-5 hverdager

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Klokkegiganten.no er utnevnt til å være en offisiell forhandler av Samsung. Dette betyr at klokkene vi selger er ekte, kvalitetstestet og har gyldig garanti og offisiell service!
Se spesifikasjoner
Pris kr 2 465
 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

En aktiv og mer behagelig hverdag 
Med Gear Fit2 Pro er det enklere å leve et aktivt liv. Du har en bærbar personlig trener med deg hvor enn du går, som heier på deg og holder styr på den daglige treningen. Du kan velge mellom 17 forskjellige treningsformer og lagre treningen din automatisk - hvor langt du går, hvor mange kalorier du forbrenner, og antallet svømmetak du tar i svømmebassenget.

Med en innebygget GPS og pulsmåler registrerer du med en stor presisjon ruten din, distansen og tempoet uten at du behøver å ta med deg telefonen. Takket være et stort internt minne kan du dessuten høre på musikk med Spotify Offline mens du trener. Det flottet designet gjør at du med stolthet beholder klokken på håndleddet, selv etter at treningsøkten er slutt.

Gear Fit2 Pro er en smartklokke designet for en aktiv livsstil. Den passer både til den hverdagslige idrettsutøveren, samt den elite. Klokken har en innebygget GPS, pulsmåler, skritteller, akselerometer, gyro og kalorimåler for å hjelpe deg med treningen. Disse er tilgjengelige for hjelp både direkte under treningen og etter den er ferdig.

Automatisk pulsmåler, skritteller og kaloriemåler
Etter treningen får du en detaljert rapport med et kart over hvor du har trent. I tillegg får du med hastighetene, hjertefrekvensen og tempoet ditt under treningen i form av lettleste grafer.

Vannavstøtende og passer perfekt til svømmetrening****
Hold styr på hvor mange runder du har svømt. Gear Fit2 Pro er vannavstøtende **** og bestevennen din i instanser der crawleteknikken skal forbedres. Speedo On-appen, utviklet i Speedo Innovation Aqualab, måler svømmetiden din, hvor langt du har svømt, hjertefrekvenser, kaloriforbruket og hastighetene.

Innebygget GPS måler distansen, tempoet og kaloriforbruket
En innebygget GPS holder styr på løpeturene - hvor langt du løper og med hvilket tempo, samt hvor mange kalorier du forbrenner under treningen. Dette blir målt med en stor presisjon, uten at du behøver å ha med telefonen. Når du forbreder deg for et maraton, er Gear Fit2 Pro klokken for deg!

Treningsapper fra Under Armour: Endomondo, Map My Run, My Fitness Pal og UA Record er forhåndsinstallert og gjør det enda enklere for deg å lykkes med treningen. Analyser treningen, del resultatene eller inviter vennene dine til tøffe utfordringer. *

Lytt til hjertet ditt! Tar du ordentlig i når du kjører harde treningsøkter? Varmer du opp med riktig hastighet? Bli kjent med kroppen din ved å måle pulsen din og se i hvilke pulssoner du trener. HR-monitoren på Gear Fit2 Pro forteller deg hvordan kroppen din reagerer på treningen.

Stream musikk via Spotify Offline
Spotify Offline ** - ta med favorittmusikken din overalt, slik at du klarer litt mer under treningen. Takket være det interne minnet på 4 GB, kan du ha med deg en haug med treningsmusikk i Spotify, selv når du er offline. Få tilgang til all favorittmusikken din ved å koble den til Bluetooth-headsettet eller høyttalerne (selges separat).

Motta meldinger og telefonsamtaler uten mobiltelefonen
Ikke gå glipp av noe viktig! Med Gear Fit2 kan du svare på samtaler, lese varsler og sende meldinger direkte fra håndleddet uten å måtte hente telefonen fra lommen eller vesken.

Opptil 3-4 dagers batterikapasitet (ved normal bruk)
Med en batteritid på opptil 3-4 dager ved normal bruk, kan du være sikker på, at alle skritt, notifikasjoner og treningsfremskritt registreres. Ta med vannflaska, men la laderen ligge igjen hjemme.

Gear Fit2 Pro er kompatibel med Android- og iOStelefoner***, se samsung.se for full kompatibilitet.

* Under Armour-apps kan kreve abonnement, 12 mdr. gratis bruk inkludert. Verdi: 700 kr.
** Tilgjengelig med Spotify Premium.
*** Kompatibel med telefoner, som har Android 4.4 eller høyere og et RAM-minne på minst 1.5 GB. Kompatibel også med iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6+, iPhone 6S, iPhone 6S+, iPhone 7, iPhone 7+ og iPhone SE (iOS 9.0 og senere).
**** 5 ATM som betyder, at den teoretisk tåler nedsenkning til 50 meters vanndybde og i praksis klarer svømning på grunt vann.

Rem av silikone
Silikonen får remmen til å føles ekstrem lett og behagelig mot huden.

Størrelse
Klokken har en 25 mm bred urkasse(fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulær urkasse, er diameteren reelt bredden målt fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å stille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere alle klokkene ved å ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Størrelsesguide
Passer klokken til håndleddet? Dameklokker har vokst gradvis gjennom årene, og i dag er den typiske dameklokken i området mellom 32 og 38 mm i bredden. Dersom du har et lite håndledd, bør du se etter klokker rundt 32 mm eller mindre. Dersom du har et stort håndledd, kan du se på klokker rundt 38 mm og oppover.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 25 mm
Tykkelse 12 mm
Lenketype Silikon (passer til håndledd på ca 12-17 cm i omkrets)
Datovisning Nei
Lenke/rem farge Sort
Urkassefarge Sort
Merke Samsung
Varenummer 10214052
EAN 8806088872971
Kjønn Dame
Omtale

Samsung Gear Fit2 Small Black SM-R365NZRANEE er 25 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

  Laster inn...