Seiko

Seiko Presage The Shippo Enamel Limited Edition (2500 pieces worldwide) SPB073J1

Flere visninger

Seiko Seiko Presage The Shippo Enamel Limited Edition (2500 pieces worldwide) SPB073J1
  • Kode: SPB073J1
  • Type: Herre
Denne klassiske klokken er designet og produsert av klokkefabrikanten Seiko og tilhører deres meget roste Seiko Presage kolleksjon.

Da vi er utvalgt som autorisert forhandler av Seiko klokker, kan du som kunde forvente en nyprodusert og kvalitetstestet Seiko klokke når du handler hos oss. Alle Seiko klokkene kommer naturligvis i offisiell Seiko eske og med stemplet garantibevis.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 18 935 Spar 18%

Spesialpris kr 15 445

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 1-5 hverdager

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Seiko Automatikk
Denne klokken drives av et et Seiko 6R27 automatikkurverk som lader opp energi mens du beveger deg. Verket har 29 juveler, 28 800 vibrasjoner i timen og cirka 45 timers gangreserve ved full oppladning (antall timer klokken går selv om du ikke beveger deg). Verket er utstyrt med en «hacker»-funksjon som stopper sekundviseren og gjør en mer presis innstilling av tiden mulig.

Energireserve
Energireserven for klokkens batteri vises tydelig på urskiven.

Gjennomsiktig bak-kasse
Klokken er designet med en gjennomsiktig bak-kasse, slik at du kan se inn til klokkens indre.

Skinnrem
Klokkens rem er av skinn.

Safirglass
Safir er opp til 7 ganger hardere enn stål og overgås kun av diamanter på Mohs skala. Det gjør safirglass til den ypperste beskyttelsen for din klokke.

Automatisk urverk
Dette model har et automatikk urverk, som opplader energi mens du beveger dig

Vannbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassifiset til 10 bar eller 100 meter. Det vil si at klokken kan benyttes når du svømmer. Bemerk dog at meterverdien (100) ikke er lik med tillayt dykkedybde. Verdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og simulerer trykkpåvirkningen i stillstand. Ved aktivitet i vann økes trykkpåvirkningen merkbart, og derfor er dybdemeter klassifiseringen i praksis lavere.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Sikkerhetsmekanisme
Denne klokken har ekstra sikkerhetsmekanisme som forhindrer at låsen åpner seg ved et uhell.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.


Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 40 mm
Tykkelse 14 mm
Lenketype Skinn (passer til håndledd på ca 14-23 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 20 mm
Glass Safir
Urverk Automatisk
Vannbestandighet 10 atm (bad/svømming)
Datovisning Nei
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Blå
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Sølv
Urskivefarge Blå
Varenummer SPB073J1
EAN 4954628223968
Kjønn Herre
Omtale

Seiko Presage The Shippo Enamel Limited Edition (2500 pieces worldwide) SPB073J1 er 40 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 14 mm.

  Laster inn...