Seiko

Seiko SFQ810P1 - Dameklokke i stål og rosegull med krystalldetaljer

Flere visninger

Seiko Seiko SFQ810P1 - Dameklokke i stål og rosegull med krystalldetaljer
Kode: SFQ810P1

Tilgjengelighet: På lager

Type: Dame
Leveringstid: 1-5 hverdager fra avsendelse med hurtig levering.
(Avsendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl.15.00)

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

SFQ810P1 er en lekker dameklokke fra Seiko med stål og rosegull lenkereim og urkasse. Den hvite urskiven prydes av blå visere og et elegant design som er beskyttet av mineralglass. Prikken over i'en på denne klokken er de 56 krystallene som pryder urkassen. Klokken har en vanntetthet på 5 ATM og måler 29.6 mm i diameter, 6.6 mm i tykkelse og veier 55 gram.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 3 745 Spar 54%

Spesialpris kr 1 735

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Swarovski sten
Klokken er belagt med skinnende Swarovski steiner.

Tynn urkasse
Denne klokken er produsert med veldig tynn urkasse, hvilket gir den et flott og eksklusivt uttrykk. Den lave profilen gjør den også velegnet til for eksempel skjorter og annet tettsittende tøy.

Mineralglass
Det mest brukte glasset på klokker idag. Om glasset treffer en spiss kant eller noe hardt, så vil det kunne få riper i seg.

Rustfri stållenke
Hardfør, langtidsholdbar og elegant. Klokkens lenke av rustfritt stål gir den et klassisk kvalitetsuttrykk.

Urkassen er laget av solid rustfritt stål

Vannbeskyttende: 30 meter (3 bar)
Klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken kan tåle regn og vanndråper, men ut over det bør klokken ikke benyttes i forbindelse med vann. Meterverdien (30) er ikke et uttryk for tillatt dykkedybde i vann, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller i dusjen. Verdien 3 atm (30 meter) refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), som simulerer trykkpåvirkningen ved 30 meters dybde i stillstand. Ved bevegelse i vann økes trykkpåvirkningen markant, og derfor kan klokken kun klare begrenset kontakt med vann.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.


Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 29 mm
Tykkelse 5 mm
Lenketype Rustfritt stål - ledd m/pin (passer til håndledd på ca 10-17 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 12 mm
Glass Mineral
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 3 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Nei
Låstype Sommerfuglelås
Lenke/rem farge Rosegull, Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Krystal, Rosegull, Sølv
Urskivefarge Elfenben, Hvit, Krystall
Merke Seiko
Varenummer SFQ810P1
EAN 4954628199003
Kjønn Dame
Omtale

Seiko SFQ810P1 - Dameklokke i stål og rosegull med krystalldetaljer er 29 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 5 mm.

  Laster inn...