Seiko

Seiko SRW836P1 - Flott dameklokke i gull med tre kronografer

Flere visninger

Seiko Seiko SRW836P1 - Flott dameklokke i gull med tre kronografer
  • Kode: SRW836P1
  • Type: Dame
SRW836P1 er en flott dameklokke i gull med lenkereim og datovisning. Klokken fra Seiko kommer med en hvit urskive som prydes av 11 diamanter i form av indikatorer og er beskyttet av safir glass. Klokken måler 35.8 mm i diameter, 9.7 mm i tykkelse og veier 96 gram. I tillegg til dette så er klokken utstyrt med tre kronografer og har en vanntetthet på 5 ATM.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 5 425 Spar 18%

Spesialpris kr 4 425

Klokken produseres ikke lenger

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Diamanter
Klokken er produsert med ekte diamanter.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Kronograf
Brukes til å måle et tidsintervall (stoppeklokke). Typisk konstruert som mindre urskiver i klokkens sentrum. Det internasjonale ordet er Chronograph.

24-timers ekstra urskive
Tiden angis i et 24 timers format på en mindre skive i klokkens sentrum.

Vannbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassifisert til 5 bar eller 50 meter. Det vil si at klokken kan klare lett berøring med vann, men er ikke fullstendig vannavvisende, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller lignende. Meterverdien (50) er altså ikke et uttrykk for tillatt dykkedybde i vann. Verdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og henviser til trykkpåvirkningen som tilsvarer 50 meters dybde i stillstand. Da man ved bevegelse i vann øker trykkbelastningen er den vannbeskyttende grense altså vesentlig mindre enn 50 meter. Og produktet tåler ikke mere vann enn lett vannsprut/regn.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Safirglass
Safir er opp til 7 ganger hardere enn stål og overgås kun av diamanter på Mohs skala. Det gjør safirglass til den ypperste beskyttelsen for din klokke.

Rustfri stållenke
Hardfør, langtidsholdbar og elegant. Klokkens lenke av rustfritt stål gir den et klassisk kvalitetsuttrykk.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.


Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 35 mm
Tykkelse 9 mm
Lenketype Rustfritt stål - ledd m/pin (passer til håndledd på ca 13-19 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 16 mm
Glass Safir
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 5 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Ja
Låstype Sommerfuglelås
Lenke/rem farge Gull
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Gull
Urskivefarge Hvit, Krystall, Sølv
Varenummer SRW836P1
EAN 4954628205230
Kjønn Dame
Omtale
Dessverre er {{PRODUKTNAVN}} gått ut av produksjon, og kan derfor ikke lenger bestilles. Men vi har funnet gode alternativer til deg som ligner veldig på det produktet du søkte etter. Klikk på et av produktene nedenfor for å se mer eller klikk her for å lukke dette vinduet.

Seiko SRW836P1 - Flott dameklokke i gull med tre kronografer er 35 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 9 mm.

  Laster inn...