Skagen

Skagen Falster 2 SKT5107 - RIP

Flere visninger

Skagen Skagen Falster 2 SKT5107 - RIP
Kode: SKT5107
Type: Dame
Klokken produseres ikke lenger

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Klokkegiganten.no er utvalgt som offisiell forhandler av Skagen klokker, og du mottar derfor en 100 % original og kvalitetstestet Skagen klokke om du handler via vår butikk. Gyldig garantibevis medfølger.
Se spesifikasjoner
Pris kr 4 035
 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Pulsmåler
Klokkens optiske sensor kan måle pulsen din, og kan blant annet produsere diagrammer over utviklingen av hjertefrekvensen din i løpet av dagen.

Aktivitets-tracker
Mål din daglige aktivitet. Hvor mange skritt tar du? Hvor mange kilometer? Hvor mange kalorier forbrenner du? Alt dette og mer forteller klokken deg.

GPS
Denne klokken har et innebygd Global Positioning System også kalt GPS som kan indikere din nåværende posisjon eller rute for f.eks.løping eller sykling.

NFC-chip
Klokken har en innebygget NFC-chip som kan brukes til betaling på betalingsterminaler som støtter NFC-bruk med Google Pay.

Google Assistant
Enklere klokkeinteraksjon med Google Assistant som kan gjenkjenne stemmekommandoer.

Touchscreen-funksjon
Få varsler om e-post, om hvem som ringer telefonen din, og se tekstmeldingene dine direkte på håndleddet.

Trådløs synkronisering
Synkronisering av data mellom telefonen og klokken gjøres uten bruk av kabel og skjer helautomatisk.

Trådløs lading
Disse smartwatch-klokkene trenger ikke være koblet til en kabel når du lader. Bare legg klokken på toppen av lademagneten, og den smarte teknologien fikser resten.

Kontroller musikken din
Kontroller smarttelefonens musikk direkte fra klokkens touch-skjerm, uansett om du bruker Spotify, Pandora, Soundcloud, Google Play osv. (Gjelder kun Android)

Automatisk oppdatering av tid og dato
Det er slutt på at klokken din enten går for langsomt eller for raskt - selv når du er i utlandet. Klokken oppdaterer automatisk tiden i forhold til den tidssonen du befinner deg i.

Du bestemmer selv klokkeskivens design
Du har total kontroll over hvordan klokkeskiven skal se ut. Velg fritt blant de mange flotte alternativene, og tilpass fargene og funksjonene som passer deg.

Alarmfunksjon
Uansett om du foretrekker vibrasjoner eller lyd, kan klokken minne deg om viktige tidspunkt eller begivenheter som du skriver inn i kalenderen eller stiller inn i vekkerklokken.

Tekniske spesifikasjoner
Wear OS by Google™ & Qualcomm® Snapdragon Wear™ 2100. Kompatibel med Android 4.4+ og iOS 9.3+, Bluetooth® Smart Enabled / 4.1 Low, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Batteri: Ca. 24 timer avhengig av bruk.

Rem av silikone
Silikonen får remmen til å føles ekstrem lett og behagelig mot huden.

Vannbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassifisert til 5 bar eller 50 meter. Det vil si at klokken kan klare lett berøring med vann, men er ikke fullstendig vannavvisende, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller lignende. Meterverdien (50) er altså ikke et uttrykk for tillatt dykkedybde i vann. Verdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og henviser til trykkpåvirkningen som tilsvarer 50 meters dybde i stillstand. Da man ved bevegelse i vann øker trykkbelastningen er den vannbeskyttende grense altså vesentlig mindre enn 50 meter. Og produktet tåler ikke mere vann enn lett vannsprut/regn.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Størrelse
Klokken har en 40 mm bred urkasse(fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulær urkasse, er diameteren reelt bredden målt fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å stille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere alle klokkene ved å ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Urkassen er laget av solid rustfritt stål

Størrelsesguide
Passer klokken til håndleddet? Dameklokker har vokst gradvis gjennom årene, og i dag er den typiske dameklokken i området mellom 32 og 38 mm i bredden. Dersom du har et lite håndledd, bør du se etter klokker rundt 32 mm eller mindre. Dersom du har et stort håndledd, kan du se på klokker rundt 38 mm og oppover.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 40 mm
Tykkelse 11 mm
Lenketype Silikon (passer til håndledd på ca 160-210 mm cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 20 mm
Urverk Digital
Vannbestandighet 5 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Rosa
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Rosegull
Urskivefarge LCD/LED
Merke Skagen
Varenummer SKT5107
EAN 4013496208672
Kjønn Dame
Omtale
Dessverre er {{PRODUKTNAVN}} gått ut av produksjon, og kan derfor ikke lenger bestilles. Men vi har funnet gode alternativer til deg som ligner veldig på det produktet du søkte etter. Klikk på et av produktene nedenfor for å se mer eller klikk her for å lukke dette vinduet.

Skagen Falster 2 SKT5107 - RIP er 40 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

  Laster inn...