Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger 1791277 - Lekker sølvklokke med justerbar lenke

Flere visninger

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger 1791277 - Lekker sølvklokke med justerbar lenke
  • Kode: 1791277
  • Type: Herre
1791277 er en lekker sølvklokke fra det verdenskjente merket Tommy Hilfiger. Klokkens urkasse og lenke er av rustfritt stål samt at den er utstyrt med justerbar låsemekanisme, som vil si at klokken kan passe til de fleste håndledd. Den hvite urskiven er utstyrt med tre kronografer som blandt annet viser ukedag. En klassisk og moteriktig klokke som kan brukes til alle anledninger!
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 2 375 Spar 48%

Spesialpris kr 1 225

Tilgjengelighet: Utsolgt
Leveringstid: Ukjent

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Gratis bytte
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Ukedag- og datovisning
Den aktuelle dato og ukedag kan man se på klokkens urskive.

Mineralglass
Det slitesterke mineralglasset beskytter mot riper og støt.

Mesh lenke i rustfritt stål

Justerbar låsemekanisme
Klokken har justerbar låsemekanisme som kan regulere til ønsket posisjon på lenken. Låsens posisjon kan enkelt innstilles, og kan dermed passe nesten alle størrelser av håndledd

Vannbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassifisert til 5 bar eller 50 meter. Det vil si at klokken kan klare lett berøring med vann, men er ikke fullstendig vannavvisende, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller lignende. Meterverdien (50) er altså ikke et uttrykk for tillatt dykkedybde i vann. Verdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og henviser til trykkpåvirkningen som tilsvarer 50 meters dybde i stillstand. Da man ved bevegelse i vann øker trykkbelastningen er den vannbeskyttende grense altså vesentlig mindre enn 50 meter. Og produktet tåler ikke mere vann enn lett vannsprut/regn.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.


Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 46 mm
Tykkelse 11 mm
Lenketype Rustfritt stål - ledd m/skrue (passer til håndledd på ca 14-24 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 23 mm
Glass Mineral
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 5 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Ja
Låstype Glidelås
Lenke/rem farge Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Sølv
Urskivefarge Hvit
Varenummer 1791277
EAN 7613272215374
Kjønn Herre
Omtale

Tommy Hilfiger 1791277 - Lekker sølvklokke med justerbar lenke er 46 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

  Laster inn...