Laster inn...
-48%
discount

Bekymret for miljøet? - WeWood Date MB Nut Rough Gun 70362726

Spar 48%
Spesialpris kr 830,00 Vanlig pris kr 1 603,00
WeWood
Udsolgt
i restordre
"Det er så mye menneskelighet i denne evnen til å være glad i trær, så mye lengsel etter de første tingene som gjorde oss betatt, det ligger så mye kraft i det å føle seg ubetydelig midt ute i naturen." - Muriel Barbery Er du opptatt av miljøet? Da er denne klokken noe for deg! Klokkene WeWood produserer er laget av tre, så du trenger ikke å bekymre deg for miljøet når du kjøper den nye klokken din! Denne klokken vil imponere enhver som kaster sitt blikk på håndleddet ditt! La dine sterke verdier vise frem hvem du er som person med en WeWood Date MB Nut Rough klokke! Denne unike armbåndsklokken er produsert av WeWood klokker, som Klokkegiganten.no er en offisiell forhandler av.
Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Balanse med naturen
Dersom du kjøper denne klokken, vil et nytt tre bli plantet i naturen.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Produktomtaler
Levering

BIlligste fraktmetode - 5-10 virkedager
Denne fraktmetoden koster 0 kr på ordre over 1000 kr og 49.49 kr for ordre under 1000kr

Rask forsendelse levert på døren - 1-5 virkedager
Denne fraktmetoden koster 49.49 kr på ordre over 1000 kr og 79 kr på ordre under 1000kr

Bedriftspakke ekspress - 1-4 virkedager
Denne fraktmetoden koster 99 kr på ordre over 1000 kr og 129.01 kr på ordre under 1000kr

Mer informasjon
Mer informasjon
Waiting for delivery qtyNei
UrkassefargeBrun
LenketypeTre
Lenke/rem fargeBrun, Tree
Rem/lenke bredde22
Lenke/rem lengde14-22
UrskivefargeGrå
GlassMineral
UrverkKvarts
DatovisningNei
Vannbestandighet0 atm (ingen)
Tykkelse12
Diameter42
UrkassematerialeTre
LåstypeFoldelås
KjønnDame, Herre
Verktøy og vedlikehold

For å justere størrelsen på klokke med lenke, så får du en stor rabatt på disse verktøyene om du kjøper en klokke samtidig: Lenkeverktøy til å justere lenke - Veil.Pris 295 og Til å bytte klokke rem/stift - Veil.pris 135 kr for å ta av eller bytte remmen på klokken din.

Hvis du vil fjerne riper på metall-lenker, så må du bare kjøpe: Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth.(polere lenke og urkassen). Skulle du være veldig uheldig og få riper i glasset på klokken din, så gjør virkelig denne underverker: Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147.

Andre produkter du kanskje liker

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår

Produkt lagt i handlekurven!