WeWood

Bekymret for miljøet? - WeWood Date MB Nut Rough Gun 70362726

Flere visninger

WeWood Bekymret for miljøet? - WeWood Date MB Nut Rough Gun 70362726
Kode: 70362726

Tilgjengelighet: På lager

Type: Dame, Herre
Leveringstid: 1-5 hverdager

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

"Det er så mye menneskelighet i denne evnen til å være glad i trær, så mye lengsel etter de første tingene som gjorde oss betatt, det ligger så mye kraft i det å føle seg ubetydelig midt ute i naturen." - Muriel Barbery

Er du opptatt av miljøet? Da er denne klokken noe for deg! Klokkene WeWood produserer er laget av tre, så du trenger ikke å bekymre deg for miljøet når du kjøper den nye klokken din! Denne klokken vil imponere enhver som kaster sitt blikk på håndleddet ditt! La dine sterke verdier vise frem hvem du er som person med en WeWood Date MB Nut Rough klokke!

Denne unike armbåndsklokken er produsert av WeWood klokker, som Klokkegiganten.no er en offisiell forhandler av.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 1 515 Spar 48%

Spesialpris kr 785

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Balanse med naturen
Dersom du kjøper denne klokken, vil et nytt tre bli plantet i naturen.

Laget av tre
Denne klokken er laget av 100% ekte treverk, og materialet er ikke behandlet med farlige kjemiske stoffer.

Mineralglass
Det mest brukte glasset på klokker idag. Om glasset treffer en spiss kant eller noe hardt, så vil det kunne få riper i seg.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Vannbeskyttelse
Klokken har en minimal vannbeskyttende konstruksjon, og bør holdes unna vann.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Størrelse
Klokken har en 42 mm bred urkasse (fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulær urkasse, er diameteren reelt bredden målt fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å stille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere alle klokkene ved å ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Størrelsesguide
Passer klokken til håndleddet? Dameklokker har vokst gradvis gjennom årene, og i dag er den typiske dameklokken i området mellom 32 og 38 mm i bredden. Dersom du har et lite håndledd, bør du se etter klokker rundt 32 mm eller mindre. Dersom du har et stort håndledd, kan du se på klokker rundt 38 mm og oppover.

Størrelsesguide
Passer klokken til håndleddet? Herreklokker har vokst gradvis gjennom årene, og i dag er den typiske herreklokken i området mellom 40 og 45 mm i bredden. Hvis du har et lite håndledd, bør du se etter klokker på rundt 40 mm eller mindre. Hvis du har et stort håndledd, bør du se på klokker på rundt 45 mm eller oppover. Merk at tykkelsen på urkassen som regel øker jo bredere klokken blir.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 42 mm
Tykkelse 12 mm
Lenketype Tre (passer til håndledd på ca 14-22 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 22 mm
Glass Mineral
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 0 atm (ingen)
Datovisning Nei
Låstype Foldelås
Lenke/rem farge Brun, Tree
Urkassemateriale Tre
Urkassefarge Brun
Urskivefarge Grå
Merke WeWood
Varenummer 70362726
EAN 610373991838
Kjønn Dame, Herre
Omtale

Bekymret for miljøet? - WeWood Date MB Nut Rough Gun 70362726 er 42 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

  Laster inn...