Casio Pro TrekPRG-240-1BER

Varenummer: PRG-240-1BER
En råtøff Casio klokke fra Pro Trek serien. Denne klokken har mange avanserte funksjoner og passer til en rekke aktiviteter da den er svært robust.

Produktet er utsolgt

Registrer deg dersom du ønsker å motta en email når produktet er tilbake på lager.
Registrer
 • Fremragende
  0 Bedømmelser
 • Over middels
  0 Bedømmelser
 • Middels
  0 Bedømmelser
 • Under middels
  0 Bedømmelser
 • Dårlig
  0 Bedømmelser
Helautomatisk illuminator Når denne funksjonen er aktivert, holder det å snu litt på håndleddet for at bakgrunnsbelysningen i klokken skal komme på. Energisparing: Full autoilluminatoren fungerer bare i mørke omgivelser.
Kuldebestandig (-10 °C) Selv temperaturer ned til -10 °C vil ikke kunne skade denne klokken.
Solcelle-batteri Solceller sørger for at klokken får uavhengig og miljøvennlig strømtilførsel. Solenergi som ikke blir brukt lagres i et batteri.
Dupleks LCD Slik beholder du oversikten: På skjermen er elementene atskilt fra hverandre ved hjelp av farger. Dette er mulig ved hjelp av forskjellige fargelag som ligger over hverandre, og som på den måten viser informasjonen på en mer oversiktig måte.
Kompass En innebygd retningssensor finner den magnetiske Nordpolen.
Høydemåler opptil 10000 m En trykksensor registrerer endringer i lufttrykket og konverterer resultatet for høyder på opptil 10000 meter over havet.
Høydeøkning Denne funksjonen oppsummerer hvor mange høydemeter du har klatret. Dermed kan du med et øyekast se hvor høyt du har steget i løpet av en tur.
Visning av soloppgang og solnedgang Etter at geografisk plassering er lagt inn, kan soloppgang- og solnedgangtidene for den aktuelle datoen vises.
Barometer (260/1.100) En spesiell sensor måler lufttrykket (måleområde: 260/1.100 hPa) og viser dette med symboler på skjermen. Dermed er det mulig å gjenkjenne værtendenser på forhånd.
Termometer (-10 °C / + 60 °C) En sensor måler omgivelsestemperaturen til klokken og visertemperaturen i Celsius (-10 °C / + 60 °C).
Dataminne for høydemåler I dataminnet for klokker kan du arkivere opptil 40 høydedata, avhengig av modellen. Disse dataene kan også hentes frem når som helst. Hver datapost består av en målt høyde, i kombinasjon med dato og klokkeslett. I tillegg til de enkelte høydene blir også maksimums- og minimumshøyden lagret under en måling.
Verdenstid funksjon Verdensurfunksjonen viser klokkeslettene i inntil 29 ulike tidssoner.
Stoppeklokke – 1/100 sek – 24 timer Du måler forløpt tid helt nøyaktig bare ved å trykke på en knapp. Brøken angir måleenheten, mens tidsangivelsen angir maksimal tidsmåling.
Nedtelling– 1/1 min – 24 timer Nedtellingsfunksjonen kan minne deg på spesielle eller gjentagende hendelser gjennom at den avgir et akustisk signal på det tidspunkt du har angitt. Tiden kan stilles med intervaller angitt i sekunder og opptil 24 timer på forhånd – spesielt praktisk i forbindelse med et daglig inntak av medikamenter eller ved intervalltrening.
5 alarmer Alarmen minner deg på gjentagende hendelser gjennom et akustisk signal på det tidspunkt du har angitt. Denne modellen har fem uavhengige alarmer som uavhengig av hverandre gir påminnelser om viktige avtaler.
Tastelyd av/på Tastelyden kan slås av med modus tasten. Er tastelyden stengt av hør du ikke en pipelyd ved skifte fra en funksjon til en annen.
Automatisk kalender Når den automatiske kalenderen først er stilt inn, viser den alltid riktig dato.
12/24-timers tidsangivelse Klokkeslett kan angis enten i 12-timers eller 24-timers format.
Bezelring for retningsbestemmelse Denne bezelringen kan brukes til å anslå riktig retning.
Mineralglass Det harde (not RIPEFAST) mineralglasset beskytter klokken mot stygge skader.
Urkasse av resin
Resinarmbånd Resin består av naturharpiks og er det ideelle materialet for armbånd på grunn av sin ekstreme holdbarhet og fleksibilitet.
Indikator for batterinivå Indikatoren viser gjeldende batterinivå.
Klassifisering for vannbestandighet (10 bar) Perfekt til svømming og snorkling: Klokken er vannbestandig ved opptil 10 bar / 100 meter. Meterverdien er ikke det samme som dykkedybde, men refererer til lufttrykket som benyttes i vannbestandighetstesten. (ISO 2281)
Nøyaktighet+/- 15 sec Sekunder per måned
Type batteriCTL1616
Målca. 57,3mm x 50,9mm x 15,3mm (B x H x D)
Vektca. 65,4 g