Radiostyrte klokker

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Merke
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Elementer 1-48 av 66

Angi stigende retning
Casio Pro Trek PRW-61Y-3ER Casio Pro Trek PRW-61Y-3ER
Casio Pro Trek PRW-61Y-3ER
Før pris kr 6 399
Se mer
Casio Classic GPR-100E-1VER
Casio Classic GPR-100E-1VER
Før pris kr 7 799
Se mer
Citizen Promaster Sky AT8195-85L
Citizen Promaster Sky AT8195-85L
Vår pris kr 10 199 Før pris kr 13 899
Se mer
Casio G-Shock MTG-B2000D-1AER
Casio G-Shock MTG-B2000D-1AER
Før pris kr 15 499
Se mer
Side
per side
Radiostyrte klokker sikrer for at din klokke alltid viser tiden helt presist. En radiostyrt klokke mottar signaler fra en atomklokke. Atomklokkene befinner seg forskjellige steder i verden. Når klokken mottar signalet stiller den selv inn tiden; dette gjelder også når vi går fra sommertid til vintertid og omvendt. Du er med andre ord alltid sikret den mest presise tidsvisningen.

Klokkken blir jevnlig oppdatert, oftest om natten, ettersom en radiostyrt klokke ikke mottar nødvendigvis signaler fra atomklokkene døgnet rundt. Derfor skal man ikke bli bekymret dersom det lille symbolet som viser at klokken er i kontakt med sentralen ikke alltid vises.

Klokkegiganten.no er en offisiell forhandler av alle Radiostyrte klokker av alle merker den selger. Dette betyr at du kan være 100% sikker på at klokken du kjøper fra Klokkegiganten.no er 100% ekte og at den dekkes av den 2 års lange offisielle garantien.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår