Dameklokker - Elegante, sofistikerte og moderne klokker for kvinner

Hos Klokkegiganten har vi et flott og stort utvalg av klokker og merker for kvinner. Du kan enkelt spesifisere ditt søk til akkurat det du leter etter ved å bruke filteret nedenfor. For eksempel, letter du etter klokker til kvinner fra et bestemt merke, bruker du menyen og velger under «Merker: f.eks «Fossil». Er du på utkikk etter en spesiell look, søker du på den ønskede kombinasjonen i i de andre verdiene, som for eksempel «Lenketype: Rustfritt stål», «Urskivefarge: Champagne», «Urkassefarge: Blå» og så videre.

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 1029

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Til inspirasjon: Feminint og elegant design med Festina

Hos Festina finner du et stort utvalg av elegante og feminine klokker for kvinner. Merket har en lang og rik historie innen klokker og klokkedesign, som kan dateres helt tilbake til 1984 i Sveits. Med flere tiårs erfaring er det ikke så rart at Festina i dag er et av de mest kjente og respekterte klokkemerkene. Dette er også grunnen til at Festina har kunnet spesialisere seg i blant annet design av fantastiske klokker for kvinner, med masse herlige og unike detaljer..

Dette ses i form av de mange utrolige klokkene for kvinner, som kombinerer vakre farger, former og materialer for å gi hver modell en helt unik look. Dette er også en av grunnene til at Festina har inngått et samarbeid med merket Swarovski, som er kjent for sine unike og patenterte krystaller av samme navn. Dette samarbeidet har resultert i Festinas Swarovski-kolleksjoner, hvor hver klokke er prydet med fantastiske krystaller. Er du på utkikk etter en feminin klokke med vake og elegante detaljer, bør du garantert ta en nærmere kikk på Festina-klokker for kvinner.

 

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 1029

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  Laster inn...