Dameklokker

Dameklokker - Elegante og moderne klokker for kvinner

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Merke
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Elementer 1-48 av 1143

Angi stigende retning

Klokker i fokus: Carrie Taylor Astoria CTW1401

  • 42 mm bred dameklokke
  • Vakre fargede glasskrystaller rundt urskiven
  • Ingen problemer med vann. Vanntett ned til 100 meter.
  • Stoppeklokke, 24-timers visning og datovisning
  • Meget nøyaktig batteridrevet kvartsverk
  • Leveres i fin gaveeske

Inspirasjon: Minimalistiske, moderne dameklokker med Daniel Wellington

Daniel Wellington er et merke som på kort tid, vokste til et globalt motemerke. Daniel Wellington er kjent for sine moderne og raffinerte klokker, med et minimalistisk uttrykk. En kjempe fordel med en Daniel Wellington klokke er at det er raskt og enkelt å skifte klokkens rem, så du kan velge rett rem til det du ønsker å ha på fra dag til dag. Velg for eksempel mellom NATO remme med vakre og oppsiktsvekkende fargekombinasjoner, klassiske lærbelter eller de lette mesh remmer.

I tillegg er Daniel Wellington dameklokker delt opp i serierne: Classic Petite (28mm), Classic Petite (32mm), Classy (26mm), Classy (34mm) og Classic (36 mm), som gjør det mulig å velge den nøyaktige klokke-størrelsen, som passer til håndleddet ditt. Er du derfor på utkikk etter en klokke, som du kan bruke til enhver anledning, bør du helt sikkert ta et nærmere kikk på Daniel Wellington klokkene.

Daniel Wellington Dapper Bristol - Dameklokke i rosegull med brun lærreim og romertall
Daniel Wellington Dapper Bristol 34mm 1133DW
Vår pris kr 799 Før pris kr 1 899
Se mer
Carrie Taylor Astoria 42mm Golden Chronograph CTW1401 Carrie Taylor Astoria 42mm Golden Chronograph CTW1401
Carrie Taylor Astoria 42mm Golden Chronograph CTW1401
Vår pris kr 1 299 Før pris kr 2 499
Se mer
Daniel Wellington Dapper Bristol - Stilren dameklokke i stål med brun lærreim
Daniel Wellington Dapper Bristol 34mm 1143DW
Vår pris kr 799 Før pris kr 1 899
Se mer
Ice Flower Spring Nude Small 016663
Ice Flower Spring Nude Small 016663
Vår pris kr 799 Før pris kr 1 299
Se mer
Aistrup Infinity AIW007609 Aistrup Infinity AIW007609
Aistrup Infinity AIW007609
Vår pris kr 599 Før pris kr 1 299
Se mer
Side
per side

Hos Klokkegiganten har vi et skjønt og stort utvalg av klokker og merker til kvinner. Du kan enkelt tilpasse ditt søk til nettopp det du leter etter, ved å bruke filteret på venstre side (eller gjemt på mobilen). For eksempel, søker du etter klokker til kvinner fra et bestemt merke, bruk da;Merker: Carrie Taylor”. Er du på utkikk etter et spesifikt utseende, søk i så fall på den ønskede kombinasjonen i filteret, som for eksempel “Lenketype: Rustfritt stål”, “Klokkeskivefarge: Champagne”, “Urkassefarge: Blå” og så videre. Merk at klokkene klassifisert som “unisex”, ikke vises under dameklokker. Ønsker du derfor å se vårt fullt utvalg, kan du klikke her istedenfor.

Velg mellom de nyeste dameklokkene 

Som både vesker og sko, er en klokke et av de viktigste og mest åpenbare av tilbehør du kan ta med deg. En klokke har på samme måte som en veske eller et par sko en evne til å uttrykke en stor del av en kvinnens identitet. Dette betyr også, at riktig mange kvinner i dag har mer enn bare en klokke liggende i skuffen. Dette er fordi det ofte er avhengig av om de skal bruke en klokke i hverdagen eller til mer formelle begivenheter som fester og andre spesielle begivenheter.

Felles for alle dameklokker er dog at de skal være minimalistiske og feminine, noe du finner her hos oss. Vårt utvalg er som nevnt sammensatt av en lang rekke av verdens mest kjente merker.

Noen av våre mest populære merker inkluderer blant annet:

Klokkegiganten er ekte klokker til faste lave priser 

Hos Klokkegiganten ønsker vi alltid å gi alle våre kunder det beste utvalget av klokker til de beste prisene. Derfor arbeider vi alltid med å ha det beste utvalget på markedet. Dameklokke-moten skifter raskt, og derfor arbeider vi alltid for å få tak i de siste nye modellene på hyllene før alle andre. I tillegg kan du alltid være sikker på å gjøre en god handel, når du handler hos oss. Dette skyldes blant annet alle de fordelene du får når du kjøper en klokke hos oss, og som er inkludert i prisen!

Vi tilbyr alltid klokker til faste lave priser. Sist, men ikke minst, så er vi også meget stolte av å være autorisert forhandlere av alle våre merker. Som autorisert forhandler kan du som kunde være 100% trygg på vår forretning. Da vi er en autorisert forhandler, er du alltid garantert å motta en original klokke med tilhørende garanti– uansett hvilket merke du er på utkikk etter.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår