Leveringstid og tilgjengelige leveringsmetoder hos Klokkegiganten.no

Laster inn...


Vi har i dag følgende leveringsalternativer på Klokkegiganten.no:

Leveringsmetoder Norge Pris
Vi velger den billigste fraktmetode – 8-15 hverdager 59 kr
Pakke i postkassen – 7-14 hverdager 69 kr
Pakke i postkassen/Pose på døren – 7-14 hverdager 79 kr
Rask forsendelse levert på døren / Nærmeste utleveringssted - 1-5 hverdager (UPS/Bring) 95 kr
Servicepakke til nærmeste postkontor/pakkeboks – 5-10 hverdager (Bring) 99 kr
Bedriftspakke ekspress - Levert på døren / til nærmeste utleveringssted - 1-4 hverdager (UPS/Bring) 129 kr

Merk: Dette er den estimerte leveringstiden fra fraktselskapene, og ikke en garantert leveringstid.


Rask forsendelse levert på døren / Nærmeste utleveringssted - 1-5 hverdager
Din pakke vil da leveres til nærmeste hentested (Bring/UPS), eller blir forsøkt levert på døren din med UPS. Normalt blir pakken levert på 1-5 hverdager, og dersom du bestiller før kl.1500 på en hverdag, så pakkes som oftest ordren samme dag. Du kan se dette på på produkt siden også, da det normalt står "Avsendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl.15.00". Et lite utvalg produkter er på vårt eksterne lager, og da står det "Sendes neste hverdag" på produktsiden.
Postnummer 0000-3999: 1-2 hverdager
Postnummer 4000-7999: 2-4 hverdager
Postnummer 8000-9999: 2-5 hverdager
MERK: Dette er estimert levering fra Bring/UPS, og ikke garantert leveringstid.


Vi velger den billigste fraktmetode – 8-15 hverdager / Pakke i postkasse 7-14 hverdager
Da velge vi da den metoden som er mest gunstig for oss. Den tar som oftest litt lenger tid, da den har en lavere kostnad for oss. Pakken din går da med andre pakker som en samlesending på lastebil, fra vårt hovedlager i København til Oslo (Du har betalt norsk moms, så det kommer ingen ekstra kostnader til din ordre). Det er derfor alt fra 2-5 dager forsinkelse på første scanning på pakken din. Da første scanning skjer på pakketerminalen på Lørenskog (utenfor Oslo). Det kan se ut som Posten ikke har fått pakken din, men de har altså det. Ordren leveres normalt som Pakke i Postkasse, eller er den for stor for postkassen. Så vil du motta hentemelding på sms at den kan hentes på nærmeste postkontor.

Servicepakke til nærmeste postkontor – 5-10 hverdager (Bring):
Pakken leveres da til nærmeste hentested (Bring). Pakken din går også da som en samlesending på lastebil fra vårt hovedlager i København til Oslo (Du har betalt norsk moms, så det kommer ingen ekstra kostnader til din ordre) Det er derfor alt fra 2-5 dager forsinkelse på første scanning på pakken din. Når den først scannes ved terminalen, går leveringen ganske hurtig til nærmeste Post i butik/Postkontor. Og du får både sms og email når den kan hentes.
MERK: Dette er estimert levering fra Bring, og ikke garantert leveringstid.

Sporing av ordren
For både Bring og UPS sin pakker tilknyttes din ordre en sporingskode, slik at du kan følge forsendelsen. Ved UPS / UPS Bedriftspakke er levering til arbeid anbefalt om du har mulighet, de leverer på hjemmeadresser også i byene Oslo, Trondheim og Bergen. I andre byer er det Bring/Posten som leverer UPS sine pakker.
Du kan spore pakken din på hjemmesidene til våre fraktselskaper her:
Bring: Bring sporingssøk
UPS: UPS sporingssøk


Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår