Dykkerklokker

Dykkerklokker

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Merke
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Elementer 1-48 av 126

Angi stigende retning

Value for money - Invicta Pro Diver

Invicta ure

Invicta er et globalt merke med suksess over hele verden. Det er faktisk et merke som for mange er litt ukjent i Norge, sannsynligvis fordi det ikke er så mange forhandlere. Men det er definitivt et merke du kan stole på! Deres serie med dykkeklokker heter Pro Diver, der de fleste klokkene er vanntette ned til 20 ATM. Du finner mange av klokkene fra Invicta Pro Diver i denne kategorien. Noen har en skruekrone og andre har det ikke, men alle klokkene er utrolig kule og til en god pris! Designen til serien er inspirert av klassiske dykkeklokker, som du også finner hos andre store merker, så det er definitivt en klokke som passer godt inn i dykkestilen!

Den mest populære - Seiko Prospex

Seiko Prospex

Seiko er en av de største klokkemerkene våre. På verdensbasis må de også sies å være giganter, og etterspørselen etter de fantastiske klokkene er ofte så stor at Seiko ikke kan følge med - spesielt når det gjelder deres spesielle og, selvfølgelig, begrensede utgivelser. Det japanske klokkemerket produserer mange egne verk, og de er kjent for å være det merket som oppfant kvartsverket. Dette har de videreutviklet, slik at de i dag også opererer med sol- og kinetiske verk. Det vil si verk som enten gjennom solenergi eller bevegelse lader batteriet ditt. I tillegg har de også noen helt fantastiske automatiske verk, som de også produserer selv.

Seiko Prospex er Seikos dykker- og eventyrserie. Den er basert på de originale dykkeklokkene fra Seiko, som opprinnelig kom fra deres dykkerserie. Senere har serien utviklet seg til noe mer, slik at klokkene nå heller fokuserer på det generelle friluftslivet. Imidlertid bærer Prospex-klokkene fremdeles mye av inntrykket av at de først og fremst er dykkerklokker - både i design og i funksjoner. I tillegg må det nevnes at Seiko har mottatt en av de største kvalitetsstempene som er mulig i dykkermiljøet, ettersom de har et samarbeid med Professional Association of Diving Instructors (PADI), der de sammen har laget noen fantastiske dykkerklokker.

Jaguar Hybrid Diver J888/2
Jaguar Hybrid Diver J888/2
Før pris kr 7 099
Se mer
Jaguar Hybrid Diver J889/1
Jaguar Hybrid Diver J889/1
Før pris kr 7 899
Se mer
Side
per side

I denne kategorien har vi samlet alle våre dykkerklokker på tvers av mange merker. Dersom du trenger en klokke som kan brukes i vannet, eller bare trenger et slikt utseende, har du kommet til riktig side. Alle klokkene i denne kategorien er minimum vanntette ned til 20 ATM/200M. Kort sagt betyr dette at de er testet ned til 20 ATM (en verdi for statisk atmosfæretrykk i og under vann) i en maskin. Det er viktig å understreke at dette ikke betyr at en klokke som er vanntett ned til 20 ATM/200 M faktisk tåler å dykke ned til 200 meter under vann. Dette er fordi forholdene i virkeligheten er veldig forskjellige fra den teoretiske statiske virkeligheten som testen av klokkene er basert på. Rundt på nettstedet vårt vil du lett kunne finne klokker som ser ut som dykkerklokker, men som har mindre enn 20 ATM. De vil imidlertid ikke vises i denne kategorien.

Nederst på denne siden vil du finne en guide vi har laget, som du kan bruke dersom du vil være på den sikre siden og vite hva den nye eller den gamle klokken din tåler. Trykk her for å hoppe ned til guiden.

Imidlertid er det viktig å nevne at denne guiden bare er til veiledning, i og med at det finnes mange eksempler på modeller der klokker med mindre vanntetting tåler mer. For eksempel kan mange sportsklokker være vanntette ned til 5 ATM/50 M, men tåle det faktum at du svømmer med dem. Et annet eksempel er Seiko Prospex samarbeidet med PADI. Dette fantastiske samarbeidet har som oftest produsert klokker som er vanntette ned til 20 ATM, men vi har hatt flere kunder som har kommet tilbake med tilbakemeldinger om at de har dykket ned opptil 40 meter med klokkene. Dette er imidlertid ikke noe vi har testet selv, og vi anbefaler derfor at du i utgangspunktet holder deg til tabellen nedenfor, med mindre merket har kommunisert annerledes.

I tillegg til klokkens vanntetthet, er det en rekke andre funksjoner som er viktige når du velger dykkerklokke: Selvlysende belegg på urskiven, drejekrans og en ordentlig skruekrone er andre ting som er kjekt å ha.

Husk at Klokkegiganten.no er en offisiell forhandler av alle merkene den forhandler. Du er derfor omfattet av merkets offisielle klagerett, som daner minimum 2 år. I tillegg kan du være helt sikker på at klokken din er ekte, da vi bare kjøper klokkene våre direkte fra merket eller deres valgte partnere og distributører. Du kan alltid kontakte oss her, dersom du har spørsmål angående dykkerklokken din, garantien eller noe annet!

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår