Herreklokker

Hos Klokkegiganten har vi et fett og stort utvalg av klokker og klokke-merker til menn. Vi har samlet en lang rekke av de beste merkene på markedet til de beste prisene. Hos Klokkegiganten er vi en autorisert forhandler av alle våre klokker, så du kan alltid være sikker på at du kjøper en original klokke av den beste kvalitet. Leter du etter noe spesielt, kan du enkelt spesifisere ditt søk ved å bruke filteret nedenfor. For eksempel, søker du etter herreklokker fra et bestemt merke, bruker du søkeboksen kategorisert som “Merker: Seiko”. Er du på utkikk etter et spesielt design, søker du med kombinasjonen du ønsker i søkeboksene, som for eksempel “Lenke/Rem: Lær”, “Klokkeskivefarge: Blå”, “Klokkekassefarge: Sort” og så videre. Merk at klokkene klassifisert som “unisex” ikke vises under herreklokker. Ønsker du derfor det fulle utvalget, kan du se alle klokkene ved å klikke her.

Velg mellom de nyeste herreklokkene 

Noen vil i dag mene, at klokken er det eneste tilbehøret menn bruker. Og det kan være noe ved det. For selvom teknologien har tatt store fremskritt gjennom årene, så er det for mange menn, fortsatt avgjørende, at man har en fin klokke. En klokke kan ha stor påvirkning for utseendet ditt og både utstråle stil, kontroll, coolness og ikke minst selvtillit. Men det er mange måter å gjøre dette på, som vårt utvalg også reflekterer.

Felles for våre herreklokker er dog, at de skal være elegante og fremtredende, noe du finner her hos oss. Utvalget vårt er som nevnt sammensatt av en lang rekke av verdens mest kjente merker. 

Noen av våre mest populære merker inkluderer blant annet: 

Klokkegiganten autoriserte klokker til faste lave priser 

Hos Klokkegiganten ønsker vi alltid å gi alle våre kunder det beste utvalget av klokker til de beste prisene. Derfor arbeider vi alltid med å ha det beste utvalget på markedet. Klokke-moten skifter moden hurtigt, og derfor arbejder vi altid for at få de sidste nye modeller på hylderne før alle andre. Derudover kan du altid være sikker på at gøre en god handel, når du handler hos os. Du får nemlig alle vores fordele inklusiv i prisen, som returlabel og forlænget retur og bytte!

Vi tilbyder altid ure til faste lave priser. Sidst men ikke mindst, så er vi også meget stolte af at være autoriserede forhandlere alle vores brands. Som autoriseret forhandler kan du som kunde være 100% tryg omkring vores forretning. Da vi er autoriseret forhandler, er du altid garanteret at modtage et originalt ur med dertilhørende garanti.

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 1890

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Inspirasjon - Banebrytende innovasjon med en Seiko klokke

Seikos historie går helt tilbake til 1881, da den 22 år gamle entreprenøren, Kintaro Hattori, åpnet dørene til sin egne butikk, Seikosha, hvor han solgte og reparerte klokker i den sentrale delen av Tokyo. I dag, med mer enn 135 års innovasjon, er Kintaro Hattoris firma stadig like så dedikert mot sin grundleggers anstrengelse for perfeksjon.

Alltid et skritt foran de andre” er Seikos motto, ord som merket lever etter. Med denne tankegangen er det ikke så rart at Seiko gjennom årene, har kommet ut med banebrytende innovasjoner innenfor klokker. I dag har merket fire sterke serier: Astron, Prospex, Presage og Premier. Alle seriene som på hver deres måte, blir med på å flytte grenserne for innovasjon i klokke-industrien. Opplev blant annet Seiko Astron, verdens første GPS solar klokke, som uansett hvor enn du er i verden, med et enkelt trykk på en knap, setter seg presist til den tidssonen du befinner deg i og som får all sin energi den har bruk for fra lys, så du aldri trenger å tenke på å skifte batteri igjen. Du kan få vide mer her: Seiko her.

Inspirasjon - Finn din perfekte klokke med Fossil

Hos merket Fossil finner du et stort utvalg av fete klokker i lekre design, alt fra den klassiske kronograf til den nyeste smartwatch - du finner helt sikkert den perfekte klokken for deg. Fossil er et merke som har fokus på å lage klokker i ferske men tidsløse design, som komplimenterer din stil og som du dermed kan ha glede av sesong etter sesong.

Du kan med Fossil være sikker på, at det ikke kun er det ytre som teller. Merket bruker nemlig den nyeste innovative klokke-teknologien og de beste materialene,som sikrer at du også får en klokke som er yterst holdbart og som du altid kan stole på. Du kan se det lekre utvalget og lese mere om Fossil klokker her.  

Opplev det fineste av sveitsiske urverker kunnskap med Tissot 

Man kan ikke tenke på herreklokker uten å tenke på Sveits. Og når det kommer til sveitsiske merker, er det vanskelig å ikke tenke på Tissot. Siden sin grunnleggelse i 1853 har de vært kjent for å produsere luksus-klokker i ekstraordinær god kvalitet til riktig gode priser. Med en klokke fra Tissot får du alt det, som en mann drømmer om; nemlig eleganse, stil og kvalitet. Tissots klokker er synonymer for tidsløst design og kvalitet, derfor du kan være sikker på, at klokken din aldri kommer til å gå av moten.

Komplett antrekket ditt med en Tommy Hilfiger-klokke

Et merke som også er verdt å fremheve her på denne siden, er Tommy Hilfiger. Klokker er ikke lenger bare en bransje preget av den gamle garde. I dag har alle de store motebransjene deres egne klokke-kolleksjoner, Tommy Hilfiger er ikke et unntak. Slik er også tilfellet med deres gensere, bukser og sko, så klokken du får, er kjennetegnet av sitt stilige design og ikke minst sine sterke og særegne farger. 

 

Inspirasjon - Flytt grenser med Casio G-Shock

På listen over verdens mest kjente og respekterte klokke-merker ligger Casio - og av en god grunn. Casio har i tiår produsert noen av verdens mest avanserte og presise armbåndsklokker, og er spesielt kjent for sin innovasjon innenfor digitale ure. Merket daterer tilbake til 1946, men satt fundamentet til den Casio vi kjenner til i dag i 1957.   

Casio har flere lekre serier, men er særlig kjent for sin G-Shock linje, som er kjent for å være verdens mest hardføre linje i klokke-bransjen. Ideen startet tilbake i 1980 årene, med Kikuo Ibe i spissen, som med teamet sitt av klokke-designere, satte for seg å designe “den uknuselige klokken”. Den støtsikre G-Shock klokken ble fort symbolet på robusthet, innovasjon og multifunksjonalitet, elsket over hele verden. I dag er serien en favoritt for hverdags, sport og til og med under ekstreme utendørsforhold, båret av menn som ikke setter grenser for seg selv.

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 1890

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Få nyheter om eksklusive tilbud direkte til innboksen

Dersom du ikke vil gå glipp av alle våre beste tilbud, kan du skrive deg opp på nyhetsbrevet vårt. Vi har løpende og eksklusive tilbud og ikke minst masser av spennende nyheter angående de nyeste merkene og modellene. Vi trekker lodd hver måned om et gavekort på 2000 kr. Tryk her for å melde deg på nyhetsbrevet.

  Laster inn...