Herreklokker

Å kjøpe en herreklokke er ikke alltid en lett oppgave. Den klokken man har på armen signaliserer mer enn man skulle tro. En klokke bidrar til å avspeile din personlighet, det er derfor ikke likegyldig hvilken klokke du velger. Det er viktig når du skal kjøpe klokke, at du finner en klokke som passer til nettopp deg. Det finnes mange forskjellige personligheter, og derfor også mange forskjellige herreklokker. Her på klokkegiganten.no har vi herreklokker fra blant annet: Citizen, Casio, Seiko, Hugo Boss, Tommy Hilfiger og mange andre. Vi prøver å alltid ha de nyeste og mest populære klokkene i vårt utvalg, slik at du lett kan finne den klokken du har mest lyst på.

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 1771

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

TIL INSPIRASJON: Tøffe herreklokker fra amerikanske MVMT!

Amerikanske MVMT har virkelig tatt verden med storm siden det ble startet i 2013. Kjent for deres meget tøffe kolleksjoner og visjonen at mote og luksus ikke trenger å koste skjorta. Det har vært viktig for MVMT at klokkene de produserer skal være av meget god kvalitet, og det har de virkelig klart. I videoen under får du se noen av deres herremodeller:Snarvei: Ser MVMT klokkene ut som noe for deg? Da vil du kanskje se hvilke vi har i vårt utvalg? Se alle våre MVMT herreklokker her. Og bestill innen klokken 15.00, så sender vi ordren din innen 24 timer SENEST! (må være en hverdag etter)

TIL INSPIRASJON: Luksus kvalitet til en fair pris

VINCERO er et annet amerikansk merke som har gjort det veldig godt siden de startet. Med mål å lage kvalitetsklokker til en god pris, har deres klokker med Safirglass og flotte design blitt virkelig populært. Under ser dere en video om deres Chrono S kolleksjon, som har blitt deres mest populære:Snarvei: Vil du se alle Vincero klokkene? Da går du direkte til Vincero herreklokkene her. Bestiller du din Vincero klokke innen kl.15 på en hverdag, så sender vi den samme dag!

Inspirasjon - Banebrytende innovasjon med en Seiko klokke

Seikos historie begynner helt tilbake i 1881, da den 22-årige entreprenør, Kintaro Hattori, åpnet dørene til sin butikk, Seikosha, hvor han solgte og repararerte klokke i det sentrale Tokyo. I dag, med mere end 135 års innovasjon innenfor ure, er Kintaro Hattoris firma stadig like så dedikert mot sin grunnleggers jakt etter perfeksjon.

Altid et skridt foran de andre” er Seikos motto, ord som mærket lever efter. Med dette mindset er det ikke så underligt at Seiko gennem årene, er udkommet med banebrydende innovation inden for ure. I dag har mærket fire stærke serier: Astron, Prospex, Presage og Premier. Alle serier som på hver deres måde, bliver ved med at flytte grænserne for innovation i urindustrien. Oplev blandt andet Seiko Astron, verdens første GPS solar ur, som ligegyldigt hvor du er i verden, med et enkelt tryk på en knap, indstiller sig præcis til den tidszone du befinder dig i og som får alt det energi det har brug for fra lys, så du aldrig skal tænke på at skifte batteri igen. Du kan få mere at vide om Seiko her.

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 1771

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Inspirasjon – Finn din perfekte klokke med Fossil

Med merket Fossil kan du finne et stort utvalg av elegante klokker i lekkert design, alt fra den klassiske kronografen til de nyeste smartwatch klokkene – du finner garantert den perfekte klokken som passer deg. Fossil er et merke som setter fokus på å utvikle klokker med spesielle og tidløse design, som passer perfekt din personlige stil og som du kan ha glede av i år etter år uavhengig av sesongen på året.

En ting du kan være sikker på med Fossil, er at det ikke bare er det ytre som teller. Dette merket tar alltid i bruk den siste innovative teknologien innen klokker produsert i de beste materialene, og som garanterer deg at du får en klokke som er svært holdbar og som du alltid kan føle deg trygg med. Du kan studere det flotte utvalget og få mer informasjon om Fossil sine klokker her.

  Laster inn...