Herreklokker

Stort utvalg klokker til menn

Hos Klokkegiganten har vi et fett og stort utvalg av klokker og klokke-merker til menn. Vi har samlet en lang rekke av de beste merkene på markedet til de beste prisene. Hos Klokkegiganten er vi en autorisert forhandler av alle våre klokker, så du kan alltid være sikker på at du kjøper en original klokke av den beste kvalitet. Leter du etter noe spesielt, kan du enkelt spesifisere ditt søk ved å bruke filteret nedenfor. For eksempel, søker du etter herreklokker fra et bestemt merke, bruker du søkeboksen kategorisert som “Merker: Seiko”. Er du på utkikk etter et spesielt design, søker du med kombinasjonen du ønsker i søkeboksene, som for eksempel “Lenke/Rem: Lær”, “Klokkeskivefarge: Blå”, “Klokkekassefarge: Sort” og så videre. Merk at klokkene klassifisert som “unisex” ikke vises under herreklokker. Ønsker du derfor det fulle utvalget, kan du se alle klokkene ved å klikke her.

Velg mellom de nyeste herreklokkene 

Noen vil i dag mene, at klokken er det eneste tilbehøret menn bruker. Og det kan være noe ved det. For selvom teknologien har tatt store fremskritt gjennom årene, så er det for mange menn, fortsatt avgjørende, at man har en fin klokke. En klokke kan ha stor påvirkning for utseendet ditt og både utstråle stil, kontroll, coolness og ikke minst selvtillit. Men det er mange måter å gjøre dette på, som vårt utvalg også reflekterer.

Felles for våre herreklokker er dog, at de skal være elegante og fremtredende, noe du finner her hos oss. Utvalget vårt er som nevnt sammensatt av en lang rekke av verdens mest kjente merker. 

Noen av våre mest populære merker inkluderer blant annet: 

Klokkegiganten - Ekte klokker til faste lave priser 

Hos Klokkegiganten ønsker vi å gi alle våre kunder det beste utvalget av klokker, til de aller beste prisene. Derfor arbeider vi alltid med å ha det beste utvalget på markedet. Klokke-moten skifter hurtig, og derfor sørger vi alltid for å få de aller nyeste modeller inn så snart som mulig. Du kan altid være sikker på at gøre en god handel, når du handler hos os. Du får nemlig alle våre fordeler med i prisen, som gratis bytte og 365 dager åpent kjøp!

Vi tilbyr alltid masse produkter til faste lave priser. Sist men ikke minst, så er vi også veldig stolte av å være offisiell forhandler av alle merker vi selger. Som offisiell forhandler kan du som kunde være 100% trygg omkring vår forretning. Da vi er autorisert forhandler, er du alltid garanteret å motta et originalt produkt, men merket sin egen garanti.

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Merke
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype
Datovisning

Elementer 1-48 av 1622

Side
per side
Angi stigende retning
Mest populære den siste uken:

Seiko ure til mænd

Hvorfor Seiko ure er menns favoritt

Dersom du bare vet litt om klokker, er det en stor sjanse for at du har hørt om klokkemerket Seiko. Seiko er en av våre favoritter blant menn og av god grunn. Her er seks gode grunner til at Seiko er blant verdens beste klokkermerker for menn.

Historie og arv

Merkets arv og historie gjør Seiko-klokken utrolig kul og spesiell. Seiko er et japansk merke og er blant de eldste klokkemerkene i og med at den ble grunnlagt i 1881 i Tokyo. Med merkets detaljorientering og fokus på innovasjon var Seiko-klokkene veldig spesielle og ble raskt populære over hele verden. En Seiko herreklokke er et symbol på merkets sterke kjerneverdier, med grunnlag i sin arv. 

Kulturell verdi

Med sterkt design og et innovativt fokus er det ikke rart at Seiko-klokkene ofte sees i kulturelle sammenhenger, for eksempel i filmer, på TV, i dataspill, hos idrettsutøvere o.l. At Seiko har klart å få og fortsatt har en kulturell innvirkning, sier mye om kvaliteten og designet til Seiko-klokker.

Teknologisk innovasjon

Seiko er kjent for det å blant annet sjokkere klokkeverdenen på 1960-tallet med verdens første kvartsdrevne klokke, kjent som Seiko Astron. På grunn av den store innflytelsen Astron klokken hadde på verden og dens fortsatte popularitet, resulterte det i at Astron serien faktisk fortsatte produksjonen sin til den dag i dag. 

Selvstendighet

Seiko er et av veldig få merker i dag som fremdeles designer, innoverer og produserer nesten alt internt. Dette betyr at du ikke bare får en klokke fra Seiko, men et fenomenalt håndverk som er helt autentisk.

Stort utvalg

Seikos beste egenskap er at merket har et fantastisk og bredt utvalg av klokker for menn. Det brede utvalget sikrer noe for enhver livsstil, preferanse og smak. Blant de mest populære seriene fra Seiko er Classic, 5 Sports, Solar og  Automatic.

16 utvalgte nyheter i denne kategorien:

Inspirasjon - Finn din perfekte klokke med Fossil

Hos merket Fossil finner du et stort utvalg av fete klokker i lekre design, alt fra den klassiske kronograf til den nyeste smartwatch - du finner helt sikkert den perfekte klokken for deg. Fossil er et merke som har fokus på å lage klokker i ferske men tidsløse design, som komplimenterer din stil og som du dermed kan ha glede av sesong etter sesong.

Du kan med Fossil være sikker på, at det ikke kun er det ytre som teller. Merket bruker nemlig den nyeste innovative klokke-teknologien og de beste materialene,som sikrer at du også får en klokke som er yterst holdbart og som du altid kan stole på. Du kan se det lekre utvalget og lese mere om Fossil klokker her.  

Opplev det fineste av sveitsiske urverker kunnskap med Oris;

Man kan ikke tenke på herreklokker uten å tenke på Sveits. Og når det kommer til sveitsiske merker, kan vi la være å nevne; Oris. Siden sin grunnleggelse i 1904 har de vært kjent for å produsere luksus-klokker i ekstraordinær god kvalitet til riktig gode priser. Med en klokke fra Oris får du alt det, som en mann drømmer om; nemlig eleganse, stil og kvalitet. Alle klokkene til Oris har automatik urverk laget av Oris selv, og du får derfor veldig høy kvalitet til en meget god pris. Se alle våre Oris klokker her.

Komplett antrekket ditt med en Tommy Hilfiger-klokke

Et merke som også er verdt å fremheve her på denne siden, er Tommy Hilfiger. Klokker er ikke lenger bare en bransje preget av den gamle garde. I dag har alle de store motebransjene deres egne klokke-kolleksjoner, Tommy Hilfiger er ikke et unntak. Slik er også tilfellet med deres gensere, bukser og sko, så klokken du får, er kjennetegnet av sitt stilige design og ikke minst sine sterke og særegne farger. 

 

Inspirasjon - Flytt grenser med Casio G-Shock

På listen over verdens mest kjente og respekterte klokke-merker ligger Casio - og av en god grunn. Casio har i tiår produsert noen av verdens mest avanserte og presise armbåndsklokker, og er spesielt kjent for sin innovasjon innenfor digitale ure. Merket daterer tilbake til 1946, men satt fundamentet til den Casio vi kjenner til i dag i 1957.   

Casio har flere lekre serier, men er særlig kjent for sin G-Shock linje, som er kjent for å være verdens mest hardføre linje i klokke-bransjen. Ideen startet tilbake i 1980 årene, med Kikuo Ibe i spissen, som med teamet sitt av klokke-designere, satte for seg å designe “den uknuselige klokken”. Den støtsikre G-Shock klokken ble fort symbolet på robusthet, innovasjon og multifunksjonalitet, elsket over hele verden. I dag er serien en favoritt for hverdags, sport og til og med under ekstreme utendørsforhold, båret av menn som ikke setter grenser for seg selv.

-21%
discount
Tommy Hilfiger 1791783
Tommy Hilfiger 1791783
Vår pris kr 1 904,00 Veil. pris kr 2 398,00
Detaljer
-9%
discount
Jaguar Executive Diver Chronograph J864/1
Jaguar Executive Diver Chronograph J864/1
Vår pris kr 6 606,00 Veil. pris kr 7 299,00
Detaljer
-10%
discount
En opplevelse med - Jaguar Chronograph J864/2
En opplevelse med - Jaguar Chronograph J864/2
Vår pris kr 6 603,00 Veil. pris kr 7 299,00
Detaljer

Elementer 1-48 av 1622

Side
per side
Angi stigende retning

De mest populære herreklokke-typene - Finn din perfekte herreklokke

Er du i tvil om hvilken type klokke du bør kjøpe? Her introduserer vi deg for de mest populære typene, slik at du tar den riktige avgjørelsen både når det gjelder stil, men også når det gjelder funksjon.

 

Hverdagsklokke

Enten du skal du kjøpe din aller første klokke eller en klokke som passer til alle anledninger og til alt i garderoben din, så er hverdagsklokken det ideelle valget. En hverdagsklokke er stilig og klassisk, og har typisk et minimalistisk uttrykk som gjør at den kan benyttes til stort sett alle antrekk. Du kan som utgangspunkt finne hverdagsklokker blant de fleste klokkemerker, som f.eks.  MVMT, Skagen, Casio og Seiko. Det viktigste å være oppmerksom på når du skal velge en hverdagsklokke er at du kommer til å bære det ofte, så tenk på om klokken har en behagelig reim og en urkasse som ikke er altfor tykk slik at den ikke er i veien for bluse-armen.

hverdagsure til mænd hos urkompagniet.dk

 

Dress klokke

En dress klokke er en klokke som vanligvis brukes til formelle anledninger, i og med at den har et stilig og eksklusivt design som gjør den til den perfekte matchen til dressen. En dress klokke trenger ikke nødvendigvis å koste en formue, og mange klokkemerker designer herreklokker i dress klokke-stil til en god pris. Men dersom du vil bruke litt mer på en spesielt prestisjefylt klokke, er en dress klokke definitivt den rette typen å foreta investeringen i. Blant lekre merker som designer dress klokker er Oris, Armani, og Vincero

dress watches til mænd hos urkopmpagniet.dk

 

Digital klokke

En digital klokke er praktisk ettersom den er lett å lese og fordi den ofte er utstyrt med smarte funksjoner som gjør hverdagen enklere. Mange moderne digitale klokker tilhører også hybridkategorien, noe som betyr at klokken kan kobles til funksjoner på smarttelefonen din. En  Digital klokke har ofte et sporty og maskulint design med en forholdsvis kraftig urkasse, noe som resulterer i at digitale klokker ofte egner seg også til å være hverdagsklokker. Et av de mest elskede klokkemerker som designer digitale klokker er Casio, særlig med kolleksjonene  G-Shock, Classic og Retro.

digital ure til mænd hos urkompagniet.dk

 

Dykkerklokker

Ser du etter en lekker allsidig klokke, som kan både brukes til hverdag og til fest, samt brukes til sport og dykning, og som er et universelt symbol på både action og feinschmeckeri? Da bør du helt sikkert se etter en lekker dykkerklokke. Dykkerklokkene er en kul klassiker som er ekstremt allsidig, og derfor hører man ofte i klokkebransjen at ingen manns klokkeinnsamling er komplett uten en dykkerklokke. Det er heller ingen tilfeldighet at den populære karakteren James Bond alltid bærer en klassisk dykkerklokke på håndleddet. Blant klokkemerker i forskellige prisklasser som designer dykkerklokker er Oris Divers, OceanX, Invicta og Le Jour.

dykkerure til mænd hos urkompagniet.dk

 

Smartwatch

Denne lille mini guide til herreklokke-typer ville ikke vært komplett uten smartwatches på listen. En herreklokke-type som fort har blitt populær på grunn av dens mange smarte funksjonene er nettopp Smartwatch. Det finnes forskjellige typer smartwatch, så dersom det er en smartwatch du er på utkikk etter så er det en god idé at du setter deg inn i hvilke behov du har for klokken. Eksempler på ting som er viktige å tenke over er hvilke krav du har til batteri holdetid før oppladning og hvilke funksjoner den skal inneholde. Noe annet du bør tenke over er om du foretrekker en tradisjonell smartwatch, en smartwatch med et klassisk design og touch skjerm eller om den skal være en hybrid. Du kan blant annet finne smartwatches blant Kronaby, Fossil, Armani, Michael Kors og Diesel.

smartwatches til mænd hos urkompagniet.dk

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår

Produkt lagt i handlekurven!