Herreklokker

Hos Klokkegiganten har vi et fett og stort utvalg av klokker og klokke-merker til menn. Vi har samlet en lang rekke av de beste merkene på markedet til de beste prisene. Hos Klokkegiganten er vi en autorisert forhandler av alle våre klokker, så du kan alltid være sikker på at du kjøper en original klokke av den beste kvalitet. Leter du etter noe spesielt, kan du enkelt spesifisere ditt søk ved å bruke filteret nedenfor. For eksempel, søker du etter herreklokker fra et bestemt merke, bruker du søkeboksen kategorisert som “Merker: Seiko”. Er du på utkikk etter et spesielt design, søker du med kombinasjonen du ønsker i søkeboksene, som for eksempel “Lenke/Rem: Lær”, “Klokkeskivefarge: Blå”, “Klokkekassefarge: Sort” og så videre. Merk at klokkene klassifisert som “unisex” ikke vises under herreklokker. Ønsker du derfor det fulle utvalget, kan du se alle klokkene ved å klikke her.

Velg mellom de nyeste herreklokkene 

Noen vil i dag mene, at klokken er det eneste tilbehøret menn bruker. Og det kan være noe ved det. For selvom teknologien har tatt store fremskritt gjennom årene, så er det for mange menn, fortsatt avgjørende, at man har en fin klokke. En klokke kan ha stor påvirkning for utseendet ditt og både utstråle stil, kontroll, coolness og ikke minst selvtillit. Men det er mange måter å gjøre dette på, som vårt utvalg også reflekterer.

Felles for våre herreklokker er dog, at de skal være elegante og fremtredende, noe du finner her hos oss. Utvalget vårt er som nevnt sammensatt av en lang rekke av verdens mest kjente merker. 

Noen av våre mest populære merker inkluderer blant annet: 

Klokkegiganten - Ekte klokker til faste lave priser 

Hos Klokkegiganten ønsker vi å gi alle våre kunder det beste utvalget av klokker, til de aller beste prisene. Derfor arbeider vi alltid med å ha det beste utvalget på markedet. Klokke-moten skifter hurtig, og derfor sørger vi alltid for å få de aller nyeste modeller inn så snart som mulig. Du kan altid være sikker på at gøre en god handel, når du handler hos os. Du får nemlig alle våre fordeler med i prisen, som gratis bytte og 365 dager åpent kjøp!

Vi tilbyr alltid masse produkter til faste lave priser. Sist men ikke minst, så er vi også veldig stolte av å være offisiell forhandler av alle merker vi selger. Som offisiell forhandler kan du som kunde være 100% trygg omkring vår forretning. Da vi er autorisert forhandler, er du alltid garanteret å motta et originalt produkt, men merket sin egen garanti.

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Merke
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype
Datovisning

Elementer 1-48 av 1726

Side
per side
Angi stigende retning

Inspirasjon - Banebrytende innovasjon med en Seiko klokke

Seikos historie går helt tilbake til 1881, da den 22 år gamle entreprenøren, Kintaro Hattori, åpnet dørene til sin egne butikk, Seikosha, hvor han solgte og reparerte klokker i den sentrale delen av Tokyo. I dag, med mer enn 135 års innovasjon, er Kintaro Hattoris firma stadig like så dedikert mot sin grundleggers anstrengelse for perfeksjon.

Alltid et skritt foran de andre” er Seikos motto, ord som merket lever etter. Med denne tankegangen er det ikke så rart at Seiko gjennom årene, har kommet ut med banebrytende innovasjoner innenfor klokker. I dag har merket fire sterke serier: Astron, Prospex, Presage og Premier. Alle seriene som på hver deres måte, blir med på å flytte grenserne for innovasjon i klokke-industrien. Opplev blant annet Seiko Astron, verdens første GPS solar klokke, som uansett hvor enn du er i verden, med et enkelt trykk på en knap, setter seg presist til den tidssonen du befinner deg i og som får all sin energi den har bruk for fra lys, så du aldri trenger å tenke på å skifte batteri igjen. Du kan få vide mer her:  Seiko her.

Inspirasjon - Finn din perfekte klokke med Fossil

Hos merket Fossil finner du et stort utvalg av fete klokker i lekre design, alt fra den klassiske kronograf til den nyeste smartwatch - du finner helt sikkert den perfekte klokken for deg. Fossil er et merke som har fokus på å lage klokker i ferske men tidsløse design, som komplimenterer din stil og som du dermed kan ha glede av sesong etter sesong.

Du kan med Fossil være sikker på, at det ikke kun er det ytre som teller. Merket bruker nemlig den nyeste innovative klokke-teknologien og de beste materialene,som sikrer at du også får en klokke som er yterst holdbart og som du altid kan stole på. Du kan se det lekre utvalget og lese mere om Fossil klokker her.  

Opplev det fineste av sveitsiske urverker kunnskap med Oris;

Man kan ikke tenke på herreklokker uten å tenke på Sveits. Og når det kommer til sveitsiske merker, kan vi la være å nevne; Oris. Siden sin grunnleggelse i 1904 har de vært kjent for å produsere luksus-klokker i ekstraordinær god kvalitet til riktig gode priser. Med en klokke fra Oris får du alt det, som en mann drømmer om; nemlig eleganse, stil og kvalitet. Alle klokkene til Oris har automatik urverk laget av Oris selv, og du får derfor veldig høy kvalitet til en meget god pris. Se alle våre Oris klokker her.

Komplett antrekket ditt med en Tommy Hilfiger-klokke

Et merke som også er verdt å fremheve her på denne siden, er Tommy Hilfiger. Klokker er ikke lenger bare en bransje preget av den gamle garde. I dag har alle de store motebransjene deres egne klokke-kolleksjoner, Tommy Hilfiger er ikke et unntak. Slik er også tilfellet med deres gensere, bukser og sko, så klokken du får, er kjennetegnet av sitt stilige design og ikke minst sine sterke og særegne farger. 

 

Inspirasjon - Flytt grenser med Casio G-Shock

På listen over verdens mest kjente og respekterte klokke-merker ligger Casio - og av en god grunn. Casio har i tiår produsert noen av verdens mest avanserte og presise armbåndsklokker, og er spesielt kjent for sin innovasjon innenfor digitale ure. Merket daterer tilbake til 1946, men satt fundamentet til den Casio vi kjenner til i dag i 1957.   

Casio har flere lekre serier, men er særlig kjent for sin G-Shock linje, som er kjent for å være verdens mest hardføre linje i klokke-bransjen. Ideen startet tilbake i 1980 årene, med Kikuo Ibe i spissen, som med teamet sitt av klokke-designere, satte for seg å designe “den uknuselige klokken”. Den støtsikre G-Shock klokken ble fort symbolet på robusthet, innovasjon og multifunksjonalitet, elsket over hele verden. I dag er serien en favoritt for hverdags, sport og til og med under ekstreme utendørsforhold, båret av menn som ikke setter grenser for seg selv.

-18%
discount
Jaguar Chronograph J864/1
Jaguar Chronograph J864/1
Spesialpris kr 5 965,00 Vanlig pris kr 7 297,00
Detaljer
-18%
discount
Nå ditt fulle potensiale med - Casio G-Shock GA-100-1A2ER
Nå ditt fulle potensiale med - Casio G-Shock GA-100-1A2ER
Spesialpris kr 1 074,00 Vanlig pris kr 1 313,00
Detaljer
-20%
discount
Grip drømmen med - Citizen BN0150-10E
Grip drømmen med - Citizen BN0150-10E
Spesialpris kr 2 683,00 Vanlig pris kr 3 351,00
Detaljer
-17%
discount
Jaguar Executive Diver J877/3
Jaguar Executive Diver J877/3
Spesialpris kr 4 827,00 Vanlig pris kr 5 837,00
Detaljer
-15%
discount
Ta plass med din - MVMT Classic Mens D-L213.5B.551
Ta plass med din - MVMT Classic Mens D-L213.5B.551
Spesialpris kr 1 053,00 Vanlig pris kr 1 234,00
Detaljer
-18%
discount
Jaguar Chronograph J864/2
Jaguar Chronograph J864/2
Spesialpris kr 5 965,00 Vanlig pris kr 7 297,00
Detaljer
-32%
discount
Imponer og ta plass med din nye - Casio AWG-M100-1AER
Imponer og ta plass med din nye - Casio AWG-M100-1AER
Spesialpris kr 1 639,00 Vanlig pris kr 2 406,00
Detaljer
-21%
discount
Led hvor enn du går med - Hugo Boss Black Pioneer 1513709
Led hvor enn du går med - Hugo Boss Black Pioneer 1513709
Spesialpris kr 2 881,00 Vanlig pris kr 3 643,00
Detaljer
-17%
discount
Jaguar Executive Diver Automatic J886/2
Jaguar Executive Diver Automatic J886/2
Spesialpris kr 7 851,00 Vanlig pris kr 9 487,00
Detaljer
-1%
discount
Vinn med en - Seiko Astron GPS Solar 5X SSH019J1
Vinn med en - Seiko Astron GPS Solar 5X SSH019J1
Spesialpris kr 22 720,00 Vanlig pris kr 22 950,00
Detaljer
-17%
discount
Jaguar Swiss Made Executive Diver Chrono J861/6
Jaguar Swiss Made Executive Diver Chrono J861/6
Spesialpris kr 5 112,00 Vanlig pris kr 6 129,00
Detaljer
-17%
discount
Jaguar Executive Diver Automatic J886/1
Jaguar Executive Diver Automatic J886/1
Spesialpris kr 7 851,00 Vanlig pris kr 9 487,00
Detaljer

Elementer 1-48 av 1726

Side
per side
Angi stigende retning

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår

Produkt lagt i handlekurven!