Herreklokker

Herreklokker

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Merke
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Elementer 1-48 av 1657

Angi stigende retning

Klokker i fokus: Prevetti Sunbeam 200m Diver

  • 42mm bred dykkerklokke for menn
  • Ripebestandig safirglass med antirefleksbehandling
  • 120-klikks roterende ramme med keramisk innsats
  • BGW9 Super-LumiNova selvlysende pigmentering
  • Ultrapresist kvartsverk fra Citizen

En klokke for deg som vil litt mer, kan litt mer og som skal mye mer - Spartos Classic SPW007603
Spartos Classic SPW7603
Vår pris kr 1 219 Før pris kr 3 195
Se mer
Ditt kongelige indre - Spartos Classic SPW007601
Ditt kongelige indre - Spartos Classic SPW007601
Vår pris kr 785 Før pris kr 3 195
Se mer
Aistrup Classic Sapphire Chronograph AIW8402
Aistrup Classic Sapphire Chronograph AIW8402
Vår pris kr 1 419 Før pris kr 2 895
Se mer
Spartos Myles Steel Blue SPW8104
Spartos Myles Steel Blue SPW8104
Vår pris kr 545 Før pris kr 2 195
Se mer
Spartos FX Ultra-Thin 40mm Sapphire SPW8201
Spartos FX Ultra-Thin 40mm Sapphire SPW8201
Vår pris kr 1 015 Før pris kr 4 195
Se mer
Aistrup Automatik 200M Diver AIW8302
Aistrup Automatik 200M Diver AIW8302
Vår pris kr 1 475 Før pris kr 5 395
Se mer
Prevetti Urbane Proxima Swiss Movement PR1701
Prevetti Urbane Proxima Swiss Movement PR1701
Vår pris kr 1 155 Før pris kr 4 695
Se mer
Daniel Wellington Classic York Herreklokke, Sølv, 40mm
Daniel Wellington Classic York Herreklokke, Sølv, 40mm
Vår pris kr 1 299 Før pris kr 2 199
Se mer
Fibex Active Fusion FIBEXMX01
Fibex Active Fusion FIBEXMX01
Vår pris kr 315 Før pris kr 799
Se mer
Festina Prestige F20363/2
Festina Prestige F20363/2
Før pris kr 3 385
Se mer
Aistrup Classic 78 Mens Day-Date AIW7807
Aistrup Classic 78 Mens Day-Date AIW7807
Vår pris kr 439 Før pris kr 895
Se mer
Aistrup Titanium Sapphire EZ-Read AIW7901
Aistrup Titanium Sapphire EZ-Read AIW7901
Vår pris kr 1 099 Før pris kr 2 395
Se mer
Sjekk ut blåfargen! - Prevetti ProDiver PR1305
Sjekk ut blåfargen! - Prevetti ProDiver PR1305
Vår pris kr 655 Før pris kr 2 695
Se mer
Oppnå perfeksjon med - Aistrup Classic 78 Mens Day-Date AIW7803
Aistrup Classic 78 Mens Day-Date AIW7803
Vår pris kr 602 Før pris kr 1 229
Se mer
Side
per side

Stort utvalg klokker til menn

Hos Klokkegiganten har vi et fett og stort utvalg av klokker og klokke-merker til menn. Vi har samlet en lang rekke av de beste merkene på markedet til de beste prisene. Hos Klokkegiganten er vi en autorisert forhandler av alle våre klokker, så du kan alltid være sikker på at du kjøper en original klokke av den beste kvalitet. Leter du etter noe spesielt, kan du enkelt spesifisere ditt søk ved å bruke filteret nedenfor. For eksempel, søker du etter herreklokker fra et bestemt merke, bruker du søkeboksen kategorisert som “Merker: Seiko”. Er du på utkikk etter et spesielt design, søker du med kombinasjonen du ønsker i søkeboksene, som for eksempel “Lenke/Rem: Lær”, “Klokkeskivefarge: Blå”, “Klokkekassefarge: Sort” og så videre. Merk at klokkene klassifisert som “unisex” ikke vises under herreklokker. Ønsker du derfor det fulle utvalget, kan du se alle klokkene ved å klikke her.

Velg mellom de nyeste herreklokkene 

Noen vil i dag mene, at klokken er det eneste tilbehøret menn bruker. Og det kan være noe ved det. For selvom teknologien har tatt store fremskritt gjennom årene, så er det for mange menn, fortsatt avgjørende, at man har en fin klokke. En klokke kan ha stor påvirkning for utseendet ditt og både utstråle stil, kontroll, coolness og ikke minst selvtillit. Men det er mange måter å gjøre dette på, som vårt utvalg også reflekterer.

Felles for våre herreklokker er dog, at de skal være elegante og fremtredende, noe du finner her hos oss. Utvalget vårt er som nevnt sammensatt av en lang rekke av verdens mest kjente merker. 

Noen av våre mest populære merker inkluderer blant annet: 

Klokkegiganten - Ekte klokker til faste lave priser 

Hos Klokkegiganten ønsker vi å gi alle våre kunder det beste utvalget av klokker, til de aller beste prisene. Derfor arbeider vi alltid med å ha det beste utvalget på markedet. Klokke-moten skifter hurtig, og derfor sørger vi alltid for å få de aller nyeste modeller inn så snart som mulig. Du kan altid være sikker på at gøre en god handel, når du handler hos os. Du får nemlig alle våre fordeler med i prisen, som gratis bytte og 365 dager åpent kjøp!

Vi tilbyr alltid masse produkter til faste lave priser. Sist men ikke minst, så er vi også veldig stolte av å være offisiell forhandler av alle merker vi selger. Som offisiell forhandler kan du som kunde være 100% trygg omkring vår forretning. Da vi er autorisert forhandler, er du alltid garanteret å motta et originalt produkt, men merket sin egen garanti.

De mest populære herreklokke-typene - Finn din perfekte herreklokke

Er du i tvil om hvilken type klokke du bør kjøpe? Her introduserer vi deg for de mest populære typene, slik at du tar den riktige avgjørelsen både når det gjelder stil, men også når det gjelder funksjon.

 

Hverdagsklokke

Enten du skal du kjøpe din aller første klokke eller en klokke som passer til alle anledninger og til alt i garderoben din, så er hverdagsklokken det ideelle valget. En hverdagsklokke er stilig og klassisk, og har typisk et minimalistisk uttrykk som gjør at den kan benyttes til stort sett alle antrekk. Du kan som utgangspunkt finne hverdagsklokker blant de fleste klokkemerker, som f.eks. MVMT, Skagen, Casio og Seiko. Det viktigste å være oppmerksom på når du skal velge en hverdagsklokke er at du kommer til å bære det ofte, så tenk på om klokken har en behagelig reim og en urkasse som ikke er altfor tykk slik at den ikke er i veien for bluse-armen.

hverdagsure til mænd hos urkompagniet.dk

 

Dress klokke

En dress klokke er en klokke som vanligvis brukes til formelle anledninger, i og med at den har et stilig og eksklusivt design som gjør den til den perfekte matchen til dressen. En dress klokke trenger ikke nødvendigvis å koste en formue, og mange klokkemerker designer herreklokker i dress klokke-stil til en god pris. Men dersom du vil bruke litt mer på en spesielt prestisjefylt klokke, er en dress klokke definitivt den rette typen å foreta investeringen i. Blant lekre merker som designer dress klokker er Oris, Armani, og Vincero

dress watches til mænd hos urkopmpagniet.dk

 

Digital klokke

En digital klokke er praktisk ettersom den er lett å lese og fordi den ofte er utstyrt med smarte funksjoner som gjør hverdagen enklere. Mange moderne digitale klokker tilhører også hybridkategorien, noe som betyr at klokken kan kobles til funksjoner på smarttelefonen din. En Digital klokke har ofte et sporty og maskulint design med en forholdsvis kraftig urkasse, noe som resulterer i at digitale klokker ofte egner seg også til å være hverdagsklokker. Et av de mest elskede klokkemerker som designer digitale klokker er Casio, særlig med kolleksjonene G-Shock, Classic og Retro.

digital ure til mænd hos urkompagniet.dk

 

Dykkerklokker

Ser du etter en lekker allsidig klokke, som kan både brukes til hverdag og til fest, samt brukes til sport og dykning, og som er et universelt symbol på både action og feinschmeckeri? Da bør du helt sikkert se etter en lekker dykkerklokke. Dykkerklokkene er en kul klassiker som er ekstremt allsidig, og derfor hører man ofte i klokkebransjen at ingen manns klokkeinnsamling er komplett uten en dykkerklokke. Det er heller ingen tilfeldighet at den populære karakteren James Bond alltid bærer en klassisk dykkerklokke på håndleddet. Blant klokkemerker i forskellige prisklasser som designer dykkerklokker er Oris Divers, OceanX, Invicta og Le Jour.

dykkerure til mænd hos urkompagniet.dk

 

Smartwatch

Denne lille mini guide til herreklokke-typer ville ikke vært komplett uten smartwatches på listen. En herreklokke-type som fort har blitt populær på grunn av dens mange smarte funksjonene er nettopp Smartwatch. Det finnes forskjellige typer smartwatch, så dersom det er en smartwatch du er på utkikk etter så er det en god idé at du setter deg inn i hvilke behov du har for klokken. Eksempler på ting som er viktige å tenke over er hvilke krav du har til batteri holdetid før oppladning og hvilke funksjoner den skal inneholde. Noe annet du bør tenke over er om du foretrekker en tradisjonell smartwatch, en smartwatch med et klassisk design og touch skjerm eller om den skal være en hybrid. Du kan blant annet finne smartwatches blant Kronaby, Fossil, Armani, Michael Kors og Diesel.

smartwatches til mænd hos urkompagniet.dk

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår