Om Klokkegiganten.no

Vi vil gjerne fortelle litt mer om oss, slik at du vet hvem du handler med!
Klokkegiganten.no består av et team med engasjerte medarbeidere, som har drevet med salg av primært klokker til privatpersoner og foretak siden 2007. I dag er Klokkegiganten ledende forhandler av flere kjente merkevarer innenfor klokkebransjen. Vi fokuserer på salg på det norske markedet, og er moms registert i norge med momsnummer: MVA: 914178630MVA. Siden er eiet og drevet av Reverie ApS som er registert i Danmark med Cvr nr.: 33260954.

Vi er i Klokkegiganten opptatt av å kunne tilby nye og spennende kvalitetsklokker, samt andre aktuelle produkter til deg som kunde. Derfor er vi opptatt av å holde øye med trendene på markedet, og ut i fra dette oppdatere sortimentet vårt, slik at du alltid kan sikre deg de nyeste og beste klokkemodellene. Ellers er det svært viktig for oss å ha et godt forhold til deg som kunde, samt tilby god service - både før, under og etter leveringen av varen din. Vi vil derfor sørge for å besvare dine e-poster innen 24 timer, og vi har i tillegg åpen kundeservice mellom 10-17 alle hverdager. Det er viktig for oss at du er fornøyd med ditt kjøp, og dersom du angrer gir vi deg alltid 365 dagers bytte og returrett, samt gratis ombytting. Varene vi tilbyr leveres raskt og problemfritt hjem til deg, og da vi er en autorisert klokkeforhandler, kan vi garantere at alle våre produktene vi selger er 100% ekte. Vi tar selvfølgelig også ansvar for varene vi selger, og dersom varen ikke fungerer som den skal eller har feil, kan du selvsagt sende den tilbake til oss! Som kunde har du i tillegg alltid 2 års garanti og reklamasjonsrett på din vare.

Vi jobber stadig med å utvikle oss slik at det skal være enkelt, interessant og spennende å besøke Klokkegiganten.no. Vi håper å tilby deg en shoppingopplevelse utenom det vanlige.

Er det noe du tenker eller lurer på? Skriv til oss på kundeservice@klokkegiganten.no (mandag til fredag 10:00-17:00), så hjelper vi deg gjerne!


Informasjon om bedriften

Firmaet som startet klokkegiganten.no ble grunnlagt 14.09.2007.

Retur adresse og annen informasjon:
Klokkegiganten
v/ Reverie Norge
Postboks 5835 - Majorstua
0308 Oslo

MVA: 914178630MVA
Cvr nr.: 33260954

Firma adresse:
Klokkegiganten
v/ Reverie Norge
Generatorvej 8F, 1,th
2860 Søborg, Danmark

Email: kundeservice@klokkegiganten.no
  Laster inn...
var-time :1539615537