Veggur / Veggklokker

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Pris

23 Produkter

Angi stigende retning

Veggklokker kommer i mange former og størrelser 

Veggklokker i dag kommer i mange former og størrelser. Du kan dermed finne moderne veggklokker laget av plast eller mer tradisjonelle veggklokker av tre. Hos Klokkegiganten har vi valgt å samle sammen en rekke veggklokker som preger mote slik den er akkurat nå. Veggklokkene våre er særegne, men samtidig minimalistiske i sin design, som passer de fleste danske hjem.

Finn en veggklokke fra noen av verdens mest kjente merker 

Vårt utvalg av veggklokker kommer fra noen av verdens ledende produsenter. Vi er selv veldig begeistret for Seiko, som alltid har vært preget av tidløst design og ikke minst den beste kvaliteten. Som tilfelle med armbåndsklokkene deres, er en veggklokke fra Seiko en klokke som ikke vil gå av moten, noe som betyr at du kan bruke den i mange år fremover.

Klokkegigantens autoriserte klokker til faste lave priser 

Hos Klokkegiganten ønsker vi alltid å gi alle våre kunder det beste utvalget av klokker til de beste prisene. Derfor strever vi alltid etter å ha det beste utvalget på markedet - og dette gjelder også veggklokker.

Vi tilbyr alltid veggklokker til faste lave priser. Sist, men ikke minst, er vi også veldig stolte av å være autoriserte forhandlere av alle våre merker. Som autorisert forhandler kan du som kunde være 100% trygg på vår virksomhet. Siden vi er en autorisert forhandler, er du alltid garantert å få en ekte klokke med tilhørende garanti.

Få eksklusive tilbudsnyheter direkte i innboksen

Hvis du ikke vil gå glipp av alle de beste tilbudene våre, kan du med god grunn registrere deg på vårt nyhetsbrev. Vi har konstant eksklusive tilbud og ikke minst masse spennende nyheter om de nyeste merkene og modellene. Vi trekker lodd hver måned om et gavekort på 2000 kr. Trykk her for å melde deg på nyhedsbrevet.

Seiko Wall Pendulum Clock QXH063B
Seiko Wall Pendulum Clock QXH063B
Vår pris kr 1 799 Før pris kr 2 299
Se mer
Seiko Wall Clock QXA814A
Seiko Wall Clock QXA814A
Før pris kr 1 099
Se mer
Seiko Wall Clock QHA010L
Seiko Wall Clock QHA010L
Før pris kr 1 399
Se mer
Seiko Wall Clock QXA815K
Seiko Wall Clock QXA815K
Før pris kr 1 899
Se mer
Seiko Wall Clock QXA823K
Seiko Wall Clock QXA823K
Før pris kr 1 899
Se mer
Seiko Wall Clock QXA822S
Seiko Wall Clock QXA822S
Før pris kr 1 999
Se mer
per side

Veggklokker er mer populære i dag enn noen gang før. For selv om det er konkurranse fra både armbåndsklokkene, nettbrettene og smarttelefonene, er det fortsatt mange familier som har stor verdi av å ha en veggklokke i hjemmet. Hos Klokkegiganten finner du et stort utvalg av moderne veggklokker til sylskarpe priser. 

Bind hjemmet ditt sammen med en veggklokke

I gamle dager hadde mange danske hjem en bornholmerklokke stående i huset. Men selv om Bornholm-klokken er en del av dansk kultur, har den gjennom tidene blitt erstattet av en veggklokke. Imidlertid har funksjonen til en veggklokke vært den samme, nemlig å knytte hjemmet ditt sammen. Du kan i dag ha en veggklokke i alle de sentrale rommene i hjemmet.

Det vanligste har vært å henge klokken på kjøkkenet eller stuen, der familien typisk samles til middag eller for å tilbringe tid med hverandre. I tillegg er det også mange som velger å ha en veggklokke hengende på soverommet, nettopp fordi tiden her er avgjørende å følge med på.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår